Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Merfe, nu ir nuotykis, gerai, kad nenugaravot :blink: Tiesa, dėl lydekos, nebaisus visai tas jos įdarytas variantas. Oda nuo jos labai gerai nusiima, o stuburą prie uodegos ir prie galvos nukerpu, mėsą nubraukiu nuo kaulų. Kiaušas, prieskoniai ir truputis manų brinkintų, atgal prikemši, užsiuvi ir orkaitėn. Bela man paskutinį kartą labai padėjo, dailiai šoniukus išraižė  :wub:  Dar iš to stuburo sriubą galima išvirti, tik po to teks perkošinėt, nes kai išverda, kauliukai nubyra nuo stuburo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 gruodžio 2016 - 17:27

Merfe,  na ir nuotykiai.. 

Zugi vėmė :(

Atsakyti

Vargšė Zugiukas :unsure:

Atsakyti
Oi Merfe na ir nuotykis doh.gif Zugiukas unsure.gif

Kažkaip įdarytos lydekos nenorim, o kaip kitaip paruošti, kad neužspringtum kaulais hmm.gif
Aš ko gero darysiu taip kaip Magnuna aprašė. Niekada nevalgiau keptos marinuotos lydekos. Gal vistiek šiek tiek tie kauliukai iškeps, po to išsimarinuos. Na bent jau turėsim ką veikt valgydami biggrin.gif
Atsakyti

Šponkiuk  :4u: 

Merfe, na ir istorija  :D 

Atsakyti

Sukepiau karpį,praaušinsiu ir dėsiu indan marinuotis, kaip Magnuna daro.Neramu truputuką, o jei būsiu ką nors ne taip padariusi, :hm:  o jei bus neskanu.

Aist, o kaip darai tą moliūginį- bulvinį- sūrinį apkepą.Foto labai viliojančiai atrodo, o ir pati apkepus mėgstu. :essen:

Atsakyti
Bela, man patiko - nepridirbau, bet dar pridirbsiu... bigsmile.gif hihihi.gif

Lisiteja, nu baik, taip uzsimaniau tos lydekos keptuvej... essen.gif (O tikrai esu soti, bet taip uzsimaniau...seiletekis)

Labai skaniai tos bulbikes ar kaip ten Aist pagamintos...Ziurejau ziurejau bigsmile.gif

Siaip tai Mazas visai ne mazas bigsmile.gif Koks didelis katulis. Jis man anksciau kazkaip mazesnis atrode bigsmile.gif

Grikucio iltys wub.gif bigsmile.gif Oi, koks vampirytis wub.gif

Sponkiaus foto meniskos, grazu wub.gif

Papildyta:
Zuguciui sveikatos balionelis 4u.gif Ai, pergyvenu del pilkosios, todel visi trys - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Diinka - trumpai drūtai - susiderinom su Erendira ir Erode, ką reiks atiduosiu, paimsiu, perduosiu ir Erodė tau atvež :4u:

Šponkiuk :4u:  :4u:

Iglis tikras gražuolis, galėtų ir jo šeimininkė pas mus užsukti  :)  :4u:

Belos darbas labai patiko  :D  puikiai apipavidalintas WC kambarys  :D

Merfyt - nu ir nuotykis, svarbu judvi su Rūta neaprūkot ir nenukentėjot  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 gruodžio 2016 - 20:20

Jėtus, mam, Kruopa dingo :blink:

20161221_201619.jpg

Grikis irgi bandė dingti, bet jam taip gerai kaip Kruopai nesigavo

20161221_213633.jpg

Atsakyti

Priedas  IMG_0325.JPG   131,28KB   0 Parsiųsta kartų

pakuojam dovanas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 21 gruodžio 2016 - 22:01

Labas vakaras. Kol šventiniai maratonai nepasibaigs, tol aš normaliai čia pabendrauti negalėsiu...

Naujokas šnypščia, gavau "palaiminimą" letena per rankas, nu kam lindau paglostyti...

Ozis draugas baisuliniai lenda, nori susipažinti, Katas - nė per kur, šnypščia, pyksta, tupi po lova.

Nakčiai liks vienas kambary su wc ir ėdalu.

Foto bandysiu ryt, kad ir iš palovio pagauti.

Jis gerokai didesnis už mūsų katinus :blink:

Atsakyti
Sveikos ,mergytės,perskaičiau viską ,ką parašėt ir jei trumpai - manęs vis dar neleidžia į naują versiją ir nuotraukų aš nematau beveik visų,konkrečiai Iglio ir Gralio tai tikrai blink.gif blink.gif ..Labai lauksiu Iglio šeimininkės pas mus ,juolab kad man jau teko garbė ją gyvai pažinti,kai Špulytę iš Vilniaus važiavau pasiimti..ir patvirtinu ,kad Merfytės tapkytės ir kojinės stebuklingos,ne kitaip... wub.gif wub.gif

Zugiukui - sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

UAb Belpedro administracijai -
Revizijos komisijos pirmininkė Špulė dirba dviem etatais,24 valandas per parą , be atostogų ir išeiginių mirksiukas.gif
Atsakyti