Magnuna jau tiek dažnai skraido ten , kad manau dantų šepetukas jau seniai ten gyvena, kaip ir šlepetės pižama ir visa kita O šiaip gražių švenčių , numyluok Ozziuka, dičkį Oliuką ir aišku, gardesnį kasnelį iš po stalo Tutukui duok aaaa.... ??? Čia Giliukas baisiausiai prašo
Nu ir aišku nepamiršk pagirti Karalienės Kiaros, visgi ji namų puošmena
Laba,
Magnunos katinėliai renka mamkai tinkamiausius maišelius į kelionę.
Zugi, laikykis
O Mika šiandien pagaliau atrado Tytės televizorių.
Magnun, kažkoks rytinis lėktuvas kaip tik pro mano daržą prasuka
Labas rytas.
Įdedu Kato nuotrauką. Urzgė piktuliniai kol fotkinau,nors net neliečiau ir buvau per metrą nuo jo.
Ozis labai lenda draugauti, o Katas dar labiau stresuoja. Ryte užpuolė Ausių, bet mes ir taip nujautėm, kad čia visko gali būti,ir kiek įmanoma katinai yra atskirai. Ypač Ievą saugau, nes gi labai ji nori paglostyti naujoką, o tas gi ir kirsti gali, nežinia kas susišvies.
Tupi dabar Katas po Brigitos kėde, Ozis ant kėdės. Abu budėjimo režime
Pridėta:
Labas rytas. Mielosios, kadangi registravimas į Kalėdų šlepečių akciją vyksta iš abiejų versijų, labai prašau, peržiūrėkit sąrašiuką, kad kurios nors nepraleisčiau. Taip pat, jei kuri nors negavot mano laiškiuko, na parašėt, o jum atrodo, kad aš tyliu, tai pasakykit, gerai? Nes atrašiau visoms, kurių laiškiukus gavau. Lisitėja, a tu nenori? labai nemyli vilnos?
Colomba;
Šponkiukas;
Erodė;
Vidam;
Gielux;
Lapyna;
Smilga ( parašiau, bet negavau letenytės dydžio);
Rariukas;
Azucena
Sagytė;
Vilkra;
Nikuna.
Meriotės, tapukais visas tikiuosi pradžiugint per sausio mėn. Išskyrus tai, kad, jei neprieštarausit, Azu gauna pirmumą ( nes grįžta į Lietuvą sausio pradžioj), visas kitas tai be tvarkos darysiu, gerai? Jei kai kurios iš parodos grįš ir išmieros tiks, tai kelios ir ankstėliau galėsit šiltom kojom šlepsėt.
Erendira, a gerai supratau, kad tu Magnuną šeštadienį ryte "ant kavutės" kvieti? Stabteltų gi lėktuvukas, visvien pro tavo daržą suka, tai ir pasijamtų Magnusėlį su visais lagaminais ir "gariūninėm tašėm"....
Sagyt - viską įvykdysiu
Erendira - turėsiu vietą prie lango, apžiūrėsiu tavo daržą išbėk su naktiniais pamojuoti
įtariu pusė lėktuvo tadu tau pamojuotų
Katas
Ja,ja, 5:30 kavutė Magnunai nepamaišys. Nors, ji geria arbatą - tad ant arbatos kviečiu
Merfe tam saraše pradingo Apus
Merfe tam saraše pradingo Apus
Jergutėliau, yra Apus, aš vėpla neįrašiau. Persiprašau.
Laba,
pro mano namą taip pat prieš 6 skrenda...bet kaip įtariu iš karmėlavos, nes labai žemai praskrenmda
Erendira, su raudonu kamščiu tau specialiai ipa, kitas- moliūginios, gali ir brangiausiam duoti
Ruste, ačiū dar kart, tikiuosi, kad greit vaikis apsipras, čia aš pirmą kart
lankiau stacionare Katą......o pirmom dienom vetė jo bijojo, letenom mosikavosi
Dinka, mes prisijaukinsim jį. Bet kokiu atvejis čia geriau negu baltos katytės puolė, kando ir išvis nesuprasi kaip su jom sunku buvo...
Dabar Ozis slankioja, Katas iš paskos. Apsidairo, pašnypščia abu. Einu pro šalį - šnypščia ir ant manęs.
Tegu, pripras. man nėra baisu, kad katinas neėda, ir neateina glaustytis. Svarbiausi į wc daro. Visa kita, laiko klausimas.
Mergaitė, viskas!!! Su darbais šiais metais baigta. Sėdžiu lėtai, dairausi lėtai, tuoj pietausiu lėtai.
Magnučiukui dideliausias dėkui už kurjerio darbą pristatant kalendorių į rankas.
Merfė nereali šaunuolė Kalėdų senio padėjėja
Jos tapkės superinės. Ale jas čėdau, o po namus su kojinėm veltom lakstau. Tik laiptais atsargiai lipu, kad nenuslysčiau ir neužsimuščiau, nes kojinių padukai slidūs.
Iglio Rūtelę reik prisikviest čia pas mus- labai šilta nuoširdi moteris. O gerietis Igliukas nerealaus grožio gerietis tabiukas.
Lisitėja, klausei apie apkepą. Čia aš pas Lapyną nužiūrėjau. Bulves nuskustas supjausčiau griežinėliais, moliūga gabaliukais, padruskinau, pakrapinau, pašlaksčiau aliejumi, viską rankomis blėkoje sumaišiau. Pakepiau orkaitėje kokį 20 min, tada išsitraukiau ir apibarsčiau tarkuotu fermentiniu sūriu, vėl į orkaitę kokiom 15 min inkišau, kol sūris apskrudo. Ir viskas. Gal Lapyna galėtų kažką patikslinti.