Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(LUUU @ 2017 02 27, 14:24)
Mano bernai: tuoj 16 m. bus (bet šitas jau su mumis į parduotuves nevažiuoja), vidurinysis bus tuoj 11 m. ir mažius 6 m.

Oi, kokia smagi šeimynėlė esat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 27, 17:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71471518" data-time="1488205337"><div><p>Aš nusipirksiu swaddle blanket pabandysiu vystyti gal pasiseks vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Čia tas kur su tom lipučkom? Nežinai kaip jį kitaip pavadint biggrin.gif
</p>

aš tokį užsisakiau. Laukiu atvykstant. Mano mergičkom patikdavo būt suvystytom.
O dėl daugkartinių sauskelnių.... Nežinau.... Gal ir pamėginsiu pažaist. O ką ten planuojate dėt į vidų? Mano brolienė tai vilnonius paklotukus tokius kišdavo ir paskui net neskalbus išdžiovindavo ir vėl dėdavo, tipo, vilna išgaruoja ir viskas gerai. Man kažkaip.... O paprasta medžiaga tai šlapia mažiui iškart. Mano mažoji buvo linkusi šust, tai maža kur kas ir raudona, ir dega.... Privargom... Gerai, kad vasarą nuoga dziundzia galėjo ilgai būt.
Atsakyti
Aš tai planuoju su paprastom sauskelnėm, jokių daugkartinių, nematau prasmės ax.gif Su sūnum dėl to problemų nebuvo, tikiuosi ir dabar bus tas pats...

Ką manot apie lopšelius, kol vaikelis mažiukas? Kažkaip visai mane sumąsino jisai. Taip mielai atrodo wub.gif

P. s. Nesuprantu, kas toj Lietuvėlėj darosi, kodėl tuos mažuliukus leliukus taip skriaudžia, tik įsijungiu paskaityt naujienas ar pažiūrėt ir pastoviai tokios negeros naujienos verysad.gif Baisu, tai sumušė, tai nužudė sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Kazkaip nebeleidzia cituoti verysad.gif
Del sliauztuku, tai kazkaip kiek prisimenu vasaras vistiek buna ne tik vakaru, o ir dienu kada noris silciau apsirengti, tai tikiuos panaudot teks sliauztus, nu nes tokiu grozybiu gavau, labai butu liudna neturet galimybes uzdeti smile.gif) as kazkaip irgi nesitikiu labai didelio vaikelio, tai tikiuos dar kuri laika 56 dydi panesiot, turiu ir 52 nemazai smile.gif drauges daugumoj gimde mazas pupas max 3kg, tai va tokiu mazuliuku ir perleido smile.gif bet ir pati esu 161 cm ir siai dienai priaugus 3kg tai tikiuos neteks pradet nuo 62 dydzio biggrin.gif ma gal ir sapnuoju... biggrin.gif
Del vezimo-turim Riko Brano Ecco. Paverge jo ratai, stabilumas ir dydis, nes gyvenam uz miesto ir tikrai ne lygiausi asfaltai ir takeliai smile.gif
Atsakyti

aš tokį užsisakiau. Laukiu atvykstant. Mano mergičkom patikdavo būt suvystytom.
O dėl daugkartinių sauskelnių.... Nežinau.... Gal ir pamėginsiu pažaist. O ką ten planuojate dėt į vidų? Mano brolienė tai vilnonius paklotukus tokius kišdavo ir paskui net neskalbus išdžiovindavo ir vėl dėdavo, tipo, vilna išgaruoja ir viskas gerai. Man kažkaip.... O paprasta medžiaga tai šlapia mažiui iškart. Mano mažoji buvo linkusi šust, tai maža kur kas ir raudona, ir dega.... Privargom... Gerai, kad vasarą nuoga dziundzia galėjo ilgai būt.

Kiek žiūrėjau tai dedasi keli sluoksniai medvilnės, galima ir neperšlampamas pirkti. Bet šita idėja su tik išdžiovinti, tai ir man nelabai kaip skamba...o dėl šlapumo, juk vis tiek keičiame sauskelnes nuolat, kad ir tas vienkartines, nelaikom juk apsisiusiojusių, tai nebent reikėtų kažką į lopšį patiesti, tą neperšlampamą padėkliuką, kad jei bėda didelė ištiks. Nors čia iš tikro toks žaidimas. Dabar ką tik supratau, kad savo sesę tai kritikavau kam ji čia "žaidžia" su tom daugkartinėm, o dabar pati galvoju kaip čia geriau padaryti... :D bet teisingai vasara bus, tikėkimės geras oras, galės oro voniomis mėgautis :D

Aš tai planuoju su paprastom sauskelnėm, jokių daugkartinių, nematau prasmės ax.gifSu sūnum dėl to problemų nebuvo, tikiuosi ir dabar bus tas pats...

Ką manot apie lopšelius, kol vaikelis mažiukas? Kažkaip visai mane sumąsino jisai. Taip mielai atrodo wub.gif

P. s. Nesuprantu, kas toj Lietuvėlėj darosi, kodėl tuos mažuliukus leliukus taip skriaudžia, tik įsijungiu paskaityt naujienas ar pažiūrėt ir pastoviai tokios negeros naujienos verysad.gifBaisu, tai sumušė, tai nužudė sad.gifsad.gifsad.gif

Aš irgi labai norėjau/noriu pinto lopšio, vyras nusodino, kad kam čia pirkinėti dešimt dalykų vien dėl grožio...tai dabar ieškau kokio second hand, kad brangiai nekainuotų ir vis tiek būtų gražu :lol: nes tikrai labai mielai atrodo!

O dėl Lietuvos naujienų...nu baisu :( bet ir kokia jauna mergaitė jau mama...man atrodo tokias jaunas turėtų papildomai stebėti socialiniai darbuotojai ar psichologai, čia jau suaugusiai moteriai, kuri suplanavo vaikutį, gali būti psichologiškai labai sunkus etapas, o tokiai jaunai tai iš vis, o jei dar ir jos socialiniai įgūdžiai prasti. Labai gaila...

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 27, 19:20)
Oi, kokia smagi šeimynėlė esat  bigsmile.gif

Aha, linksminamės, ačiū smile.gif

Dėl sauskelnių tai paprastas naudosiu. O kiek išeis oro voniom pasimėgaut leisiu. Kažkaip nesigavo nė su vienu man pažaisti su daugkartinėm. Aš vienkartines dažnai keisdavau, tai kartais būdavo nuimu, o jos sausos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 27, 23:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="libaja" data-cid="71472152" data-time="1488220816"><div><p>aš

</p></div></blockquote><p></p><p>Aš irgi labai norėjau/noriu pinto lopšio, vyras nusodino, kad kam čia pirkinėti dešimt dalykų vien dėl grožio...tai dabar ieškau kokio second hand, kad brangiai nekainuotų ir vis tiek būtų gražu lotuliukas.gif nes tikrai labai mielai atrodo!
</p>

Labas rytas 4u.gif
Na jo, aš paskui irgi pagalvojau, kad išlaidų lopšiukai prisidėtų, juk ir čiužinuko ir patalinytės kitos jame reikėtų blink.gif Tai kažin, ar verta rolleyes.gif
Fui, šiąnakt kokį baisų sapną sapnavau (kad nebesilaukiu) net pabudau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 28, 10:08)
Labas rytas  4u.gif 
Na jo, aš paskui irgi pagalvojau, kad išlaidų lopšiukai prisidėtų, juk ir čiužinuko ir patalinytės kitos jame reikėtų  blink.gif  Tai kažin, ar verta  rolleyes.gif
Fui, šiąnakt kokį baisų sapną sapnavau (kad nebesilaukiu) net pabudau  sad.gif

Būna ir tragikomiškų sapnų iš tos srities. Nesenai sapnavau, kad pagimdžiau, o gydytojai sako: jūs dar su vienu vaiku nėščia 20 sav. Kokiu vaiku? Kur jis buvo? Ai prisikabinęs prie gimdos kitoj pusėj. Jetau, galvoju, aš dabar amžinai nėščia būsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 02 28, 09:20)
Būna ir tragikomiškų sapnų iš tos srities. Nesenai sapnavau, kad pagimdžiau, o gydytojai sako: jūs dar su vienu vaiku nėščia 20 sav. Kokiu vaiku? Kur jis buvo? Ai prisikabinęs prie gimdos kitoj pusėj. Jetau, galvoju, aš dabar amžinai nėščia būsiu smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na, čia irgi neblogas sapno siužetas biggrin.gif
Atsakyti
Kokia šiandien graži saulėta diena Vilniuje! smile.gif Negaliu atsidžiaugti, vis darbe pro langą žiūriu ir svajoju biggrin.gif

Taip laukiu vizito pas daktarą kitą penktadienį, gal pagaliau patvirtins ko laukiam nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Marinela123 @ 2017 02 28, 10:42)
Kokia šiandien graži saulėta diena Vilniuje! smile.gif  Negaliu atsidžiaugti, vis darbe pro langą žiūriu ir svajoju  biggrin.gif

Taip laukiu vizito pas daktarą kitą penktadienį, gal pagaliau patvirtins ko laukiam  nestuke.gif

Aš įsivaizduoju, kaip smalsu, kas pilvelyje gyvena smile.gif Linkiu kuo greičiau sužinoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 🎈 Na va as LT jau esu smile.gif siaip ne taip atskridau smile.gif vyru dzentelmenu nebuvo padeti bet uztat merginu atsirado kurios puikiai suprato mano padeti bigsmile.gif jauciu gripo skiepas man padejo mesusirgti tai tik slogyte pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti