Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Linute87 @ 2017 02 28, 12:51)
Sveikutes 🎈 Na va as LT jau esu smile.gif siaip ne taip atskridau smile.gif vyru dzentelmenu nebuvo padeti bet uztat merginu atsirado kurios puikiai suprato mano padeti  bigsmile.gif jauciu gripo skiepas man padejo mesusirgti tai tik slogyte pas mane  mirksiukas.gif

Sveika atvykusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas.Off topic padarysiu,bet jus mano draugės. gossip.gif
Gegužės pabaigoje 10 metų mūsų su vyrų santuokos užsakiau romantiškiausios vakarienę.Noriu ką nors jam padovanoti nuoširdaus.Nustebinti per vakarienę.Ką patartumėt? Ką jus dovanotumėt vyrams savo tokia proga? rolleyes.gif
Linute87 -smagaus laiko LT !
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 28, 11:11)
Labukas.Off topic padarysiu,bet jus mano draugės.  gossip.gif
Gegužės pabaigoje 10 metų mūsų su vyrų santuokos užsakiau romantiškiausios vakarienę.Noriu ką nors jam padovanoti nuoširdaus.Nustebinti per vakarienę.Ką patartumėt? Ką jus dovanotumėt vyrams savo tokia proga?  rolleyes.gif

Oj sunku su tom staigmenelem ir dovanelem smile.gif atrodo viskas isdovanota ir nupirkta smile.gif bet kartais reikia labai nedaug. As pvz valentino dienos proga,iskepiau keksiuku,juos padekoravau ir parasiau nuosirdzia atvirute, liko laaabai suzavetas,nes ne kiekviena proga rasau tokius grazius zodzius,prisiminimus ar svajones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 28, 13:11)
Gegužės pabaigoje 10 metų mūsų su vyrų santuokos užsakiau romantiškiausios vakarienę.Noriu ką nors jam padovanoti nuoširdaus.Nustebinti per vakarienę.Ką patartumėt? Ką jus dovanotumėt vyrams savo tokia proga?  rolleyes.gif

Daiktu mes stengiames vienas kitam jokiomis progomis nebesidovanoti, tai kokia procedura ar kokia pramoga...mano vyras ekstremalas tai jam visokie extreme dalykai tinka,jei išeina ne vien Vakariene nupirk o siaip kur savaitgali nulekit vieni.Bet cia labai individualus dalykas kas ka megsta. Mes uzsikabliave ant pabegimu kambariu,bet dabar mano padetis nelabai leidzia ta daryti.
Linute87 geru atostogu Tevyneje!
Papildyta:

Uzsakyk kad smuiku ar kokiu saksofonu pagrotu per Vakariene,aisku jei ten leistu,nebutinai vyrai turi taip elgtis,moterys irgi gali daryti tokias staigmenas mano manymu😀
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 28, 14:11)

Aš kažkada dovanojau pietus danguje (čia prie Rotušės su vaizdu į Vilnių). Labai patiko smile.gif
Atsakyti

O aš tai visai neromantiška ax.gif ax.gif Mums liepą sukaks 15 metelių jau, bet ko gero tik aš gėlyčių sulauksiu, o jam nežinau, nežinau ar ką galvosiu ax.gif
Atsakyti

Labukas.Off topic padarysiu,bet jus mano draugės. gossip.gif
Gegužės pabaigoje 10 metų mūsų su vyrų santuokos užsakiau romantiškiausios vakarienę.Noriu ką nors jam padovanoti nuoširdaus.Nustebinti per vakarienę.Ką patartumėt? Ką jus dovanotumėt vyrams savo tokia proga? rolleyes.gif

Perskaičiau tavo žinutę, pradėjau mąstyt kokių idėjų turiu ir tada suvokiau, kad šiemet dešimt metų kaip mes susipažinom su vyru ir būtų man tada kas pasakę, kad tas paaugliškas vasaros nuotykių romanas šitaip išsirutulios, geras dalykas tie prisiminimai :wub:

Tai aš irgi kažką galvočiau simboliška, kas jums abiems yra svarbu. O gal pavyzdžiui sukurk kokią foto knygą apie visus dešimt metų? Ar didelę drobinę fotografiją jūsų, galbūt paveikslas, kuris kažką jums svarbaus abiems simbolizuotų? Iš tiesų labai priklauso tokie dalykai nuo žmonių ir jūsų pomėgių. Galbūt prieš tuos dešimt metų jis vis apie kažką pasvajodavo ar būdavo koks dalykas, kuris jums dabar sukeltų daug atsiminimų? Man dar gražu tokie dalykai kaip parašytas laiškas su padėka už tuos metus, su visais jausmais, su išvardintais sunkumais, pilnas jūsų gyvenimo. Aš dabar pvz pradėjau rašyti dienoraštį mūsų dukrai, kur rašau ir apie mūsų santykius, kaip susipykstam, kaip taikomės, kaip vienas kitą erzinam, mylim, juokinam ir panašiai, kad vėliau, jei būtų tokia diena, kad atrodys šitie santykiai nebeturi ateities, turėti atsiminimą, kad jie turėjo nuostabią praeitį, dėl kurios verta nenuleisti rankų. Nu va įsijaučiau su mintimis savo, gal net ne į temą jums, bet žodžiu :D

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 28, 19:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71473420" data-time="1488280278"><div><p>Labukas.Off topic padarysiu,bet jus mano draugės. vartotojo įkelta nuotrauka
Gegužės pabaigoje 10 metų mūsų su vyrų santuokos užsakiau romantiškiausios vakarienę.Noriu ką nors jam padovanoti nuoširdaus.Nustebinti per vakarienę.Ką patartumėt? Ką jus dovanotumėt vyrams savo tokia proga? vartotojo įkelta nuotrauka
Linute87 -smagaus laiko LT !</p></div></blockquote><p></p><p>Perskaičiau tavo žinutę, pradėjau mąstyt kokių idėjų turiu ir tada suvokiau, kad šiemet dešimt metų kaip mes susipažinom su vyru ir būtų man tada kas pasakę, kad tas paaugliškas vasaros nuotykių romanas šitaip išsirutulios, geras dalykas tie prisiminimai wub.gif
</p><p>Tai aš irgi kažką galvočiau simboliška, kas jums abiems yra svarbu. O gal pavyzdžiui sukurk kokią foto knygą apie visus dešimt metų? Ar didelę drobinę fotografiją jūsų, galbūt paveikslas, kuris kažką jums svarbaus abiems simbolizuotų? Iš tiesų labai priklauso tokie dalykai nuo žmonių ir jūsų pomėgių. Galbūt prieš tuos dešimt metų jis vis apie kažką pasvajodavo ar būdavo koks dalykas, kuris jums dabar sukeltų daug atsiminimų? Man dar gražu tokie dalykai kaip parašytas laiškas su padėka už tuos metus, su visais jausmais, su išvardintais sunkumais, pilnas jūsų gyvenimo. Aš dabar pvz pradėjau rašyti dienoraštį mūsų dukrai, kur rašau ir apie mūsų santykius, kaip susipykstam, kaip taikomės, kaip vienas kitą erzinam, mylim, juokinam ir panašiai, kad vėliau, jei būtų tokia diena, kad atrodys šitie santykiai nebeturi ateities, turėti atsiminimą, kad jie turėjo nuostabią praeitį, dėl kurios verta nenuleisti rankų. Nu va įsijaučiau su mintimis savo, gal net ne į temą jums, bet žodžiu biggrin.gif
</p>

Ačiū Lilė.Aš tau šokoladą atsiūsių už fainas įdejas! Tokiu ir norėjau! thumbup.gif
Atsakyti

wow! kiek pas jus idėjų tokioms progoms  :super: 

as darbuose paskendusi, net nėra jėgų kada parašyti, tik tyliai paskaityti  :blush-anim-cl: 

kaip jūsų pilvellių gyventojai juda? mano kažko mažokai atrodo ir silpnai taip įdomu kaip pas jus?  :mastau: 

Atsakyti
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 02 28, 19:56)
<p>wow! kiek pas jus idėjų tokioms progoms  thumbup.gif </p><p></p><p>as darbuose paskendusi, net nėra jėgų kada parašyti, tik tyliai paskaityti  blush-anim-cl.gif </p><p></p><p>kaip jūsų pilvellių gyventojai juda? mano kažko mažokai atrodo ir silpnai taip įdomu kaip pas jus?  mastau.gif </p>

Sveika pražuvėle! Dažniau parašyk.Pasigedau! bigsmile.gif su judėjimu būna įvairių dienų vienos ramesnės kitos audringesnės. smile.gif
Atsakyti
[quote=*Niloticus*,2017 02 28, 19:56]
<p>wow! kiek pas jus idėjų tokioms progoms  thumbup.gif </p><p></p><p>as darbuose paskendusi, net nėra jėgų kada parašyti, tik tyliai paskaityti  blush-anim-cl.gif </p><p></p><p>kaip jūsų pilvellių gyventojai juda? mano kažko mažokai atrodo ir silpnai taip įdomu kaip pas jus?  mastau.gif </p>
[/quote wub.gif ]
Na, maniškis juda aktyviai wub.gif Tiek namie gulint, tiek darbe sėdint bumbsena
Atsakyti

Ačiū Lilė.Aš tau šokoladą atsiūsių už fainas įdejas! Tokiu ir norėjau! thumbup.gif

:mirksiukas:

wow! kiek pas jus idėjų tokioms progoms  :super:

as darbuose paskendusi, net nėra jėgų kada parašyti, tik tyliai paskaityti  :blush-anim-cl:

kaip jūsų pilvellių gyventojai juda? mano kažko mažokai atrodo ir silpnai taip įdomu kaip pas jus?  :mastau:

Juda, neypatingai stipriai, bet jaučiu, kad krapštosi ten kažką. Nors galėtų ir aktyviau, ir dažniau. Bet pastebėjau, kad ji daug aktyvesnė vėlai vakare ir naktį, būna, kad net užmigt neleidžia (aš gal labai jautriai į tuos judesius reaguoju, man jie tokia mistika, kad pilve žmogutis gyvena :D ) vartaliojasi visaip, tada paglostau pilvą, kad nurimtų. Tikiuosi taip susidraugavusi su kate, ji negalvoja, kad irgi yra katė, kuriai naktinis gyvenimas smagesnis :lol:

Atsakyti