Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labas rytas!

Dukrai tempa nekrenta tai teks žygiuot pas daktarus doh.gif
Buvom suplanavę šios sav pabaigoj abu vaikus priduoti seneliams savaitgaliui, mama darbe net laisvų dienų pasiėmė... o kol jie ten viešės padaryt mini remontus vaikų kambaryje, koridoriuje... tai jau matau,kad mūsų planai nuėjo šuniui ant uodegos unsure.gif

Nieko naujo... dažnai su vaikais taip būna... bet abydna vistiek unsure.gif

O gal iki savaitgalio biški apsveiks ir galės keliauti pas senelius :wink:

Atsakyti

Tomutte su praejusiu gimtadieniu :birthday2:

as irgi norejau pabarti, ko pristojot prie bardos del gimdymo :D as tai nenoreciau, kad mane taip terorizuotu, kad jau tuoj gimdysi, ar dar nepagimdei? :D Su vyru beveik niekam nesakom gimdymo datos :) vyro broliene savaitgali paklause, kada terminas, tai pareiskiau, kad nesakysiu, tai pasirode, kad isizeide :D siaip buciau gal ir pasakius, tik bijau, kad iki anytos neateitu data ir nepradetu kasdien skambineti ar jau? tai kada?

Vyras vakar kai pastebėjo, kad įkvepiau ir užlaikiau kvėpavimą- bartis pradėjo. Atseit reikia pradėti iš naujo mokytis kvėpuoti, juk sąrėmio metu kvėpuoti reikės. Na, prieš 11metų tik jo dėka gimdydama kvėpavau taisyklingai wub.gifJei tik jis nusisukdavo tuoj pat pamesdavau ritmą ir skausmas atrodydavo stipresnis ax.gif

Kai saunuolis tavo vyras :) mums irgi reikia su vyru pradeti mokintis kvepuoti, zinau kad jis labai nori padeti ir pades, tik bijau, kad nepradetu man tas jo kvepavimo ritmas mane erzinti per gimdyma :bijau2:

Labas! Kai pamačiau kad vandene6 5:30parašė tai pagalvojau kad jau kažkas... negąsdinkit :)

Aš irgi nuo 7 nemiegu, atsikėliau, kavos išsiviriau, nes nepatogu gulėt :D Mažas miega, mėgaujuos tyla

as savaitgaliais nuo 7 nemiegu, o vyras salia parpia :D ir neturiu ka daryti, tai vartaus vartaus, darbu savaitgaliui prisiplanuoju, kur tik 20% teivykdom, o darbo dienom negaliu is lovos isvirst :D siandien zadintuvas 8.00 buvo nustatytas, atsikeliau tik 8.55 is lovos :D ar nebus, kai iseisiu i dekreta 7.00 akys stacios kasdien :D

Pasigirsiu, kad vezima savaitgali isigijau lietuviska tutis Pia 3 in 1 ir dar isofix baze autokedutei tinkama :flirt2: labai man to isofix reikejo, vis kaip katinas apie grietine taip as apie isofix sukausi :D Pagalvojau, kad visgi uzdirbu ir galiu sau leisti nusipirkt :laugh:  kaip ka daiktai traukia, vienus drabuziai, kitus puodai, o mane tai visokia technika :D

Atsakyti

Pasigirsiu, kad vezima savaitgali isigijau lietuviska tutis Pia 3 in 1 ir dar isofix baze autokedutei tinkama :flirt2: labai man to isofix reikejo, vis kaip katinas apie grietine taip as apie isofix sukausi :D Pagalvojau, kad visgi uzdirbu ir galiu sau leisti nusipirkt :laugh:  kaip ka daiktai traukia, vienus drabuziai, kitus puodai, o mane tai visokia technika :D

Tai sveikinimai, išsirinkus pirmąjį transportą mažiukui :4u: :4u: :4u: 

Atsakyti

Su tokia nukarusia oda/lašiniu lieki doh.gifblink.gifbet dar ir šiaip būna išsipūtimas kažkoks, gimda dar kažkas... kas sudaro tą masę

Ujujuj :D o šiaip kilo toks klausimas, o kaip po gimdymo liekant palatoje mamukai rengiasi? :) Turbūt yra variantų, kad nelabai ir eina lengvai judėti, tai gal tiesiog su naktiniais ir būna? :) nu žalias žalias tas mano klausimas, bet kai pamąsčiau, kad korsetas dar tada tikrai nelabai tiks, bet nėštukės apspaudžiančių džinsų irgi klausimas ar eis lengvai rengtis, draugė sakė ji iš viso iš lovos nelabai galėjo kilti, nes jai uodegikaulis per gimdymą į kitą pusę užsilenkė :) bet yra ir tokių, kurios lengvai juda, rengias ir tt? :) jėėėzau kokius klausimus uždavinėju, pačiai gėda :D

Taip, sripriausi judesiai po šonkauliais. Arba taip įsispiria į šonkaulius ir stumiasi su užpakaliu, tada viršutinė pilvo dalis juda. 

Aš galvočiau, kad jei žagsi žemiau bambos, tai ten ir galvytė. Tad viskas turėtų būti tvarkoj  :4u:

Čia visoms labai skirtingai, bet aš sakau nusiteikti blogiausiam, jau geriau būti maloniai nustebintai  :D​ 

Mano kai buvo galvyte žemyn tikrai taip ir jaučiau :) paskuj buvau pradėjus kitaip jausti judesius, bet echo nebuvau, tai nebuvau tikra ar atsisėdo, ar šiaip kitaip pasisuko ;) vakar tai išvis kažkas ten tokio buvo, kilnojos visur ir po šonkauliais toks guzas vis, tai taip ir svarsčiau galvytė ar šiknytė :) nesupratau :D bet vakar buvo tokie reikalai pilvely, kad pirmą kartą pratrūkau ir juokiausi ir verkiau iš nevilties, nes nėjo nei sėdėt, nei gulėt, nei stovėt ir pradėjau verkti per juokus, tokia kaip išėjus iš savęs ir apsėsta :D

O dėl nusiteikimo blogiausiam-čia geras patarimas :D bet va ir kilo visi klausimai, kai gavau tą korsetą ir vyrui sakau nu dar po gimdymo jis tikrai man bus per mažas, o jis žiūrėjo į mane nesupratęs, tai juk leliuko ten nebus, aišku kad tiks :D sakau žinok tas pilvas po gimdymo nebūna iš karto kaip lyg niekur nieko, o jis sako, nu tai tik odos daug būna :D ech, ta pirmoko nežinomybė :D :D :D aš jam bandžiau pasakot, kad nu dar ten nesusitraukus būna gimda, bet neturėjau pati pakankamai žinių, kad moksliškai pateikčiau ir jis suprastų :D

Trūksta trūksta mirksiukas.gif
Vyras vakar kai pastebėjo, kad įkvepiau ir užlaikiau kvėpavimą- bartis pradėjo. Atseit reikia pradėti iš naujo mokytis kvėpuoti, juk sąrėmio metu kvėpuoti reikės. Na, prieš 11metų tik jo dėka gimdydama kvėpavau taisyklingai wub.gifJei tik jis nusisukdavo tuoj pat pamesdavau ritmą ir skausmas atrodydavo stipresnis ax.gif

Šiandien buvau suplanavus nuvažiuoti į pamokėlę "pasiruošimas gimdymui su dula", o va, atsikėliau- snarglys iki kelių unsure.gifnegerai gi būtų važiuoti dalintis bacilomis unsure.gifcray.gif

Va va, aš tas bacilas būtent tokiam susibūrime ir pasigavau :) buvau paskaitėlėje apie žindymą ir nėštukės, kad čiaudėjo, kad kosėjo, aš jau išsitraukus arbatmedį tepiausi, kad nepasigaučiau bacilų, bet vistiek įsiveisė kažkokia :) bet jau visa laimė antra diena galiu be nosinių vaikščioti :) sušnypščiau per penkias dienas kelias šiukšlių dėžes nosinaičių :D

Atsakyti

as irgi norejau pabarti, ko pristojot prie bardos del gimdymo :D as tai nenoreciau, kad mane taip terorizuotu, kad jau tuoj gimdysi, ar dar nepagimdei? :D Su vyru beveik niekam nesakom gimdymo datos :) vyro broliene savaitgali paklause, kada terminas, tai pareiskiau, kad nesakysiu, tai pasirode, kad isizeide :D siaip buciau gal ir pasakius, tik bijau, kad iki anytos neateitu data ir nepradetu kasdien skambineti ar jau? tai kada?

Kai saunuolis tavo vyras :) mums irgi reikia su vyru pradeti mokintis kvepuoti, zinau kad jis labai nori padeti ir pades, tik bijau, kad nepradetu man tas jo kvepavimo ritmas mane erzinti per gimdyma :bijau2:

Aš irgi stengiuosi niekam nesakyti, o jau kiek smalsuosių, tai kada? tai kada? sakau o kas čia žino kada norės tada ir ateis į pasaulį :D Sakau birželį, o kas čia žino, gal ir gegužę :D 

O dėl kvėpavimo, ėjot su vyru į pamokėles kvėpavimo? ar kiek ligoninėj pamokė? :) Aš irgi truputį bijau, kad jis gali mane erzinti :) vakar tikrai buvo sunku, jis taip užjaučiančiai norėjo padėti, pradėjo glostyti, o man viduje net kraujas virė, sakau būk gerutis, neglostyk, nes man toks jausmas, kad jis ne glosto, o kaso mane :D nu taip hiperbolizuotai viskas atrodė iš pasiutimo kaip sunku :D

Atsakyti

as irgi norejau pabarti, ko pristojot prie bardos del gimdymo :D as tai nenoreciau, kad mane taip terorizuotu, kad jau tuoj gimdysi, ar dar nepagimdei? :D 

Ateis ir tavo eilė, jeigu laikysies grafiko :lol: mes datą tai žinom :D

O dėl nusiteikimo blogiausiam-čia geras patarimas :D bet va ir kilo visi klausimai, kai gavau tą korsetą ir vyrui sakau nu dar po gimdymo jis tikrai man bus per mažas, o jis žiūrėjo į mane nesupratęs, tai juk leliuko ten nebus, aišku kad tiks :D sakau žinok tas pilvas po gimdymo nebūna iš karto kaip lyg niekur nieko, o jis sako, nu tai tik odos daug būna :D ech, ta pirmoko nežinomybė :D :D :D aš jam bandžiau pasakot, kad nu dar ten nesusitraukus būna gimda, bet neturėjau pati pakankamai žinių, kad moksliškai pateikčiau ir jis suprastų :D

Aš vyrui apmokymus apie tai ko tikėtis po pravedžiau su Google vaizdų pagalba :D buvo labai vaizdinga ir tikrai nenuteikė pačiam optimistiškiausiam variantui, kad nesitikėtų para po mane pamatyt kaip prieš nėštumą :lol:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As i ligonine dabar pasiimsiu lengvas platesnes sportines kelnes ir medvilnini dzemperiuka su uztrauktuku per visa ilgi, bus patogu maitinti prasisegus.
Po pirmo gimdymo pamenu buvau su savo naktiniais ir chalatu, atrodziau manau labai prastai, bet apie save negalvojau kazkaip visai, pamenu, kad net sampuno neturejau pasiemusi, galva ploviau su duso zele biggrin.gif biggrin.gif

O siandien labai sugadino nuotaika svarstukles doh.gif nu atrodo ir needu visko is eiles, bet baisu, save teisinu, kad gal del tu susilaikanciu skysciu biggrin.gif o dar 6 savaites, kad tik neuzsimesciau dar kokiu 5 kg ar dar daugaiu cray.gif daznai nesisveriu, kad sau nuotaikos negadinti, bet siandien uzlipau, mamai siandien sakiau, kad po gimdymo sedesiu ant bado dietos biggrin.gif biggrin.gif gyvenime dietu nesilaikiau naiviai tikiuosi, kad svoris kaip ir pirma karta nukris per 2 menesius biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ruosiuosi vaziuoti i poliklinika, ryte jau nuveziau slapimo tyrima priduoti, daznokai man kazkaip ji tenka vesti.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
As i ligonine dabar pasiimsiu lengvas platesnes sportines kelnes ir medvilnini dzemperiuka su uztrauktuku per visa ilgi, bus patogu maitinti prasisegus.
Po pirmo gimdymo pamenu buvau su savo naktiniais ir chalatu, atrodziau manau labai prastai, bet apie save negalvojau kazkaip visai, pamenu, kad net sampuno neturejau pasiemusi, galva ploviau su duso zele biggrin.gifbiggrin.gif

O siandien labai sugadino nuotaika svarstukles doh.gifnu atrodo ir needu visko is eiles, bet baisu, save teisinu, kad gal del tu susilaikanciu skysciu biggrin.gifo dar 6 savaites, kad tik neuzsimesciau dar kokiu 5 kg ar dar daugaiu cray.gifdaznai nesisveriu, kad sau nuotaikos negadinti, bet siandien uzlipau, mamai siandien sakiau, kad po gimdymo sedesiu ant bado dietos biggrin.gifbiggrin.gifgyvenime dietu nesilaikiau naiviai tikiuosi, kad svoris kaip ir pirma karta nukris per 2 menesius biggrin.giflotuliukas.gif
Papildyta:
Ruosiuosi vaziuoti i poliklinika, ryte jau nuveziau slapimo tyrima priduoti, daznokai man kazkaip ji tenka vesti.

O aš šiandien pamačius kažkiek pliuso apsidžiaugiau :D nes kai stipriai auga-pergyvenu, kad per stipriai, o kai neauga-pergyvenu, kad kodėl neauga :D tai kadangį visą savaitę nekilo, tai šiandien net šūktelėjau, kai pamačiau padidėjimą , noooors nebuvau rimto reikaliuko, gal čia dėl jo :D

Atsakyti
Aš tai visiškai neprisimenu kaip su pirmais buvau po gimdymo apsirengus unsure.gif
Tik vieną nuotrauką radau ax.gif įkėliau fb ax.gif
Siaubas kažkoks unsure.gif

Mano mama vakar pamačius mano tašę paklausė:"kur išsikraustot?" Sakau :"gimdyti". O ji:" taigi dar du mėnesiai!"
biggrin.gif

Reiškia, nuspręsta- niekur nevešiu aš tų savo bacilų. Užteks joms lauke truputį pabūti...

Vargas man... Atvežė tėtis hematogeno. Aš jį suvalgiau (vos katė neatėmė) ir dabar dar noriu nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 16 gegužės 2017 - 11:49
raudonoji ačiù! 4u.gif Su pirkiniais tave 4u.gif
veronijapasidalink kg su [/B]perlamutru[B] bus išspresta problema biggrin.gif
vandene6[B] sveikatos!
Aš po akušeres.Viskas normaliai.Pagal pilvo matavimus mergina sveria 3.2kg. Pasymatimas su akušere po 2 sav.Gimdymo plano neklausė.Pozicija žemyn galvyte kaip ir numaniau.
Atsakyti

Vargas man... Atvežė tėtis hematogeno. Aš jį suvalgiau (vos katė neatėmė) ir dabar dar noriu nestuke.gifunsure.gif

O man vaikystėje kažkas buvo pamelavęs, kad hematogenas yra pagamintas iš jaučio kraujo, tai nuo tada jo ir nemėgstu :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 16, 13:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71630148" data-time="1494927230"><div><p>Vargas man... Atvežė tėtis hematogeno. Aš jį suvalgiau (vos katė neatėmė) ir dabar dar noriu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>O man vaikystėje kažkas buvo pamelavęs, kad hematogenas yra pagamintas iš jaučio kraujo, tai nuo tada jo ir nemėgstu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
</p>

Aha man taip pat sakė doh.gif po šiai dienai man jis fuij lotuliukas.gif Neskanu man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 16 gegužės 2017 - 12:13