Su tokia nukarusia oda/lašiniu lieki 
bet dar ir šiaip būna išsipūtimas kažkoks, gimda dar kažkas... kas sudaro tą masę
Ujujuj
o šiaip kilo toks klausimas, o kaip po gimdymo liekant palatoje mamukai rengiasi?
Turbūt yra variantų, kad nelabai ir eina lengvai judėti, tai gal tiesiog su naktiniais ir būna?
nu žalias žalias tas mano klausimas, bet kai pamąsčiau, kad korsetas dar tada tikrai nelabai tiks, bet nėštukės apspaudžiančių džinsų irgi klausimas ar eis lengvai rengtis, draugė sakė ji iš viso iš lovos nelabai galėjo kilti, nes jai uodegikaulis per gimdymą į kitą pusę užsilenkė
bet yra ir tokių, kurios lengvai juda, rengias ir tt?
jėėėzau kokius klausimus uždavinėju, pačiai gėda 
Taip, sripriausi judesiai po šonkauliais. Arba taip įsispiria į šonkaulius ir stumiasi su užpakaliu, tada viršutinė pilvo dalis juda.
Aš galvočiau, kad jei žagsi žemiau bambos, tai ten ir galvytė. Tad viskas turėtų būti tvarkoj 
Čia visoms labai skirtingai, bet aš sakau nusiteikti blogiausiam, jau geriau būti maloniai nustebintai
Mano kai buvo galvyte žemyn tikrai taip ir jaučiau
paskuj buvau pradėjus kitaip jausti judesius, bet echo nebuvau, tai nebuvau tikra ar atsisėdo, ar šiaip kitaip pasisuko ;) vakar tai išvis kažkas ten tokio buvo, kilnojos visur ir po šonkauliais toks guzas vis, tai taip ir svarsčiau galvytė ar šiknytė
nesupratau
bet vakar buvo tokie reikalai pilvely, kad pirmą kartą pratrūkau ir juokiausi ir verkiau iš nevilties, nes nėjo nei sėdėt, nei gulėt, nei stovėt ir pradėjau verkti per juokus, tokia kaip išėjus iš savęs ir apsėsta 
O dėl nusiteikimo blogiausiam-čia geras patarimas
bet va ir kilo visi klausimai, kai gavau tą korsetą ir vyrui sakau nu dar po gimdymo jis tikrai man bus per mažas, o jis žiūrėjo į mane nesupratęs, tai juk leliuko ten nebus, aišku kad tiks
sakau žinok tas pilvas po gimdymo nebūna iš karto kaip lyg niekur nieko, o jis sako, nu tai tik odos daug būna
ech, ta pirmoko nežinomybė
aš jam bandžiau pasakot, kad nu dar ten nesusitraukus būna gimda, bet neturėjau pati pakankamai žinių, kad moksliškai pateikčiau ir jis suprastų 
Va va, aš tas bacilas būtent tokiam susibūrime ir pasigavau
buvau paskaitėlėje apie žindymą ir nėštukės, kad čiaudėjo, kad kosėjo, aš jau išsitraukus arbatmedį tepiausi, kad nepasigaučiau bacilų, bet vistiek įsiveisė kažkokia
bet jau visa laimė antra diena galiu be nosinių vaikščioti
sušnypščiau per penkias dienas kelias šiukšlių dėžes nosinaičių