Aš po akušeres.Viskas normaliai.Pagal pilvo matavimus mergina sveria 3.2kg. Pasymatimas su akušere po 2 sav.Gimdymo plano neklausė.Pozicija žemyn galvyte kaip ir numaniau.
Echo darė?
O aš šiandien pamačius kažkiek pliuso apsidžiaugiau
nes kai stipriai auga-pergyvenu, kad per stipriai, o kai neauga-pergyvenu, kad kodėl neauga
tai kadangį visą savaitę nekilo, tai šiandien net šūktelėjau, kai pamačiau padidėjimą , noooors nebuvau rimto reikaliuko, gal čia dėl jo
Man patinka kaip mes skaičiuojame svorį
tualete buvau,o gal ne, oi dar plaukai susegti, bet ir tie juk sveria, vandens stiklinė išgerta
dar savo dvasiniam nusiraminimui paskaičiau, kad organizas specialiai kaupia riebalus nėštumo metu, kad turėt iš ko gaminti pieną, tai po to sausainių nusipirkau
O man vaikystėje kažkas buvo pamelavęs, kad hematogenas yra pagamintas iš jaučio kraujo, tai nuo tada jo ir nemėgstu
![]()
![]()
Bet tai jis ir gaminamas iš galvijų kraujo
Na ten ne iš gryno jo, bet iš jo elementų, kurie turi geležies. Bent jau aš taip visą gyvenimą galvojau
tai kur dabar tiesa?
tiesa Vikipedijoje ![]()
Hematogenas (lot. Haematogenum, gr. αιμα γενος, aima genos 'gimdantis kraują') – laužomų plytelių pavidalo saldus profilaktinis preparatas, stimuliuojantis raudonųjų kraujo kūnelių gamybą[1], galintis padėti atstatyti geležies atsargas organizme. Pagrindinė veiklioji hematogeno medžiaga – kraujo baltymai (albuminas, hemoglobinas), gaunami iš galvijų kraujo. Kitos sudedamosios dalys dažniausia yra cukrus, sutirštintas pienas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai, vanilinas ir skonį gerinantys priedai. Gaminamas daugiausia Centrinėje ir Rytų Europos šalyse.
man tai neskanus hematogenas
nesuviliotumet juo ir nesvarbu is ko pagamintas ![]()
Sveikos, pleputės,
aš šiandien pasimačiau su gydytoju, pas kurį gimdysiu. Labai fainas, apsidžiaugiau, kad viską taip ramiai man aiškino, nuramino.
Siūlo jis apsukimą leliuko, jei neapsivers. Taip ramiai apie tai šnekėjo, kad net galvoju, gal reiks ir pasidaryti. Na dar laiko yra, gal pati apsisuks mergina. Tiesa, paaiškino, kada galimas natūralus gimdymas, kai sėdi lelius. Pasirodo ne visada, tik, kai mažiukas vaikutis, iki 3 kg.
Terminą mano patvirtino pirminį, sakė pagal vėlesnes echoskopijas reikia nežiūrėti, nes vaikučiai skirtingo dydžio, tai ir amžiaus pagal tai nėra ko nustatinėti. Tad nusiteikiau dar pilną mėnesį su pilvūzu pavaikščioti, būtų gerai ![]()
Ar kuri girdėjo, kiek dabar gydytojams moka, jei tariasi dėl gimdymo? Radau kažkur info, kad nuo 200 iki 300 EUR.