QUOTE(grange @ 2017 05 28, 17:48)
laba
pempe, sveikinu ir aš tavo panelę
mes kepam trečia diena vasara, virš 30. nu dar ryt ir tada jau atsikvėpt geriau bus. bet šiandien su vėjeliutai visai nieko.
po sporto važiavom į maisto tokį festivalį, vagonėliai skirtingi , pvalgėm, prisivaikščiojom, muzikos paklausėm
dabar antrs desertas - arbūzas ir šilauogės. negaliu išssirinkt kas skaniau...braškių toks jausmas, kad nelabai ir noris, kai jau tų yra, nors jau ir nemažai valgėm, vietinės skanios. dar tręšnių žiauriai laukiu.
ką gaminai įdomaus?

ar bloge rasiu jau? nežiūrėjau dar...
aš tai nieko negaminau, vakar dieną kažką valgėm, nepamenu, pabaigėm. vakar buvo pas mus miestuke kultūrinis šou irgi,tai buvo maisto pirkt, sambusų valgėm, minestronės ir pan. negaminau per tokius karščius. šiandien ir nebedarysiu, ramu.
Ačiū, perduosiu
Niekaip nesuprantu, kaip pas jus jau vietinės braškės, jūs lyg šiauriau turėtumįt būti, o gal blogai įsivazduoju. Pamenu, ir pernai pavasarį apie tai diskutavoom

. Pas mus su vietinėm išvis nežinia kaip bus, pažįstamų laukai juodai žydi, nušalo viskas
QUOTE(Cartman @ 2017 05 28, 17:53)
Vilniuj šiandien 27, tai irgi nešalta
Gaminau šiandien pusryčiam shakshuką, vakar ramen sriubą, pita gyros. Kol kas dar nesukėliau receptų

pas mus tai Vilniuj open kitchen savaitgaliais būna, irgi food truck'ai visokie, bet gal reiks nuvaryt kai miestas su atostogaujančiais aptuštėt, nes dabar 5km spinduliu net mašinos nėr kur padėt.
Tavo meniu man kaip iš kosmoso, niekas negirdėta

.
Taip gražiai nugiedojo, ir dūdom apgrojo, aš verkiau, mažoji miegojo, buvo labai gražu