Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Na tikiuosi dalgio kapams neprireiks smile.gif, nes turiu paprašius tokia vietinę motreį prižiureti, o iš rudenio "susodinus" dirbtines našlaites tai dar turėtų žydet jos bigsmile.gif

nežinau kad man ir namines kokios tai rugščios buna ar čia nuo veisles ar nuo orų priklauso, šaldytu dar turiu ale nieks tokiu nenori, beje kaip šviežiu, pvz mano dukra ju aplamai net į burną neima nežinau kas čia per manieros biggrin.gif

Kai mes vaikus dirmavojom tai jokiu baliu nedarem, na plačiu ta prasme tik mes, diedukai ir dar krikšto tevai per vieno buvo ir tiek žiniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 gegužės 2017 - 13:30
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 14:30)
Na tikiuosi dalgio kapams neprireiks smile.gif, nes turiu paprašius tokia vietinę motreį prižiureti, o iš rudenio "susodinus" dirbtines našlaites tai dar turėtų žydet jos  bigsmile.gif

nežinau kad man ir namines kokios tai rugščios buna ar čia nuo veisles ar nuo orų priklauso, šaldytu dar turiu ale nieks tokiu nenori, beje kaip šviežiu, pvz mano dukra ju aplamai net į burną neima nežinau kas čia per manieros biggrin.gif

Kai mes vaikus dirmavojom tai jokiu baliu nedarem, na plačiu ta prasme tik mes, diedukai ir dar krikšto tevai per vieno buvo ir tiek žiniu smile.gif

oi pas mus dirbtinės našlaitės tai aplamai greit nužydi...negrįžtamai. Uošviai padėjo kažkada prieš vėlines kelios dienos, nuvažiuoja pere vėlines- anei vienos, nužydėjo visos alei viena smile.gif

apie dirmavonę tai jo, pietūs ir tiek. O Komunijos? kažkaip pas mus įprasta kad artimiausi giminės -babos tetos ir pusbroliai susirenka. kažkaip komunija didesnė šventė būna nei dirmavonės.
Atsakyti
Pas mane kažkada taip per vėlines irgi nužydejo kompozicija iš dirbtiniu rožiu, ateinam jau ta diena kai reikia žvakutes deginti gi nera, tai dar pirma mintis buvo kad vejas žiedus nunešė, ale žiuriu ir kotai "nužydėję" buvo
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 29, 13:08)

ar lyja?
pas mus ne. per pietus buvau tai pašėlęs dušnumas.

Pempe, balius buvo po dirmavonės? smile.gif

Aplamai-klausimas visiems nes visos iš skirtingų teritorijų- o jūsų aplinkoj daroma po Komunijos suėjimas su tėvais seneliais ir artimaisiais? ar nėra tokių papročių?

Kas tau lis, saulė pro debesiukus ax.gif

O balius - kavinėje buvom, t.y. picinėje biggrin.gif , picų pavalgėm. Tik mes, viena baba ir naujoji kūma. Viskas. Kai bernų dėrmavonė buvo, tai ėjom į boulingą, picas žaidimu papildėme, kūminai tai vyrai biggrin.gif
Atsakyti
O ką reiškia naujoji kūma?
Beje ir per komunijas baliu nedarem, su vienu vaiku namuose su diedukais torta suvalgem, su kitu i kavine vaziavom tik sava šeimyna bigsmile.gif

Siuskit kas lietų plyyyz biggrin.gif, pikkolo tu nieko lauke neaugini siusk mums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 19:42)
O ką reiškia naujoji kūma?
Beje ir per komunijas baliu nedarem, su vienu vaiku namuose su diedukais torta suvalgem, su kitu i kavine vaziavom tik sava šeimyna  bigsmile.gif

Siuskit kas lietų plyyyz biggrin.gif, pikkolo tu nieko lauke neaugini siusk mums  bigsmile.gif

Na, dėrmavonės kūma. Tai ji nauja biggrin.gif . Ne ta, kur krikšto.

Gerai, kad nieko neauginu, gėlių irgi nelaistau, nelabai jų ir beturiu, kas išgyvens, tas. Lietaus tiutiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 05 28, 17:53)
Vilniuj šiandien 27, tai irgi nešalta  biggrin.gif

Gaminau šiandien pusryčiam  shakshuką, vakar ramen sriubą, pita gyros. Kol kas dar nesukėliau receptų smile.gif
pas mus tai Vilniuj open kitchen savaitgaliais būna, irgi food truck'ai visokie, bet gal reiks nuvaryt kai miestas su atostogaujančiais aptuštėt, nes dabar 5km spinduliu net mašinos nėr kur padėt.  biggrin.gif

pakankamai tikrai. ryt jau atvės ir čia,tai geriau bus, darbe šiandien neįjungė kondicionieriaus iki pietų, mat kai kam šalta buvo, nu eina sau. nepatinka kai nėr oro..
eisiu pagooglint kas čia tie kiti, tik pita žinau. biggrin.gif

QUOTE(pempė12 @ 2017 05 28, 20:31)
Niekaip nesuprantu, kaip  pas jus jau vietinės braškės, jūs lyg šiauriau turėtumįt būti, o gal blogai įsivazduoju. Pamenu, ir pernai pavasarį apie tai diskutavoom biggrin.gif . Pas mus su vietinėm išvis nežinia kaip bus, pažįstamų laukai juodai žydi, nušalo viskas unsure.gif

nu aš ir pamenu kad kalbėjom biggrin.gif bet yra yra, jau dabar pats gazas, kolegė atnešė ir savų darže augntų, jau net ne šiltnamy, skanios, saldžios. na pas mus teorikai pavasaris anksčiau, ir žiemos gi ne tokios. nors šiemet tai labai labai vėlyvas pavasaris. na dabar jau aišku viskas sužydėję nužydėję, bet kai jau pradeda visos vyšnios, medžiai, alyvos, tada jau viskas greitai būna.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 08:24)
Cartman po kiek braškes graikiškos? Ir pas mus yra ir jau valgiau  bigsmile.gif , kaina jei pamenu po 4,5 eur

Grange, ka jūs vasarą valgysit jei dabar visko atsivalgysit  bigsmile.gif

4,5 čia už kiek kg?

mes aną kart po 4 jaučiu kilogramas gavos, gal kažkiek mažiau, o dabar šiandien buvom pardėj arbūzo, žiūriu indukas 500g 3,49 nesuprasi kaip jie tas kainas uždeda.
gaila, kad šilauogės nekrenta daugiau, kilogramas apie 11 gaunas, kai du indelius po 500 g imu. nemažai, bet dabar vienintelis laikas jas valgyt... ispaniškos, tai tikiuos kitą savaitę Barselonoj gal rasim šviežių.

lyžuka, tuoj prasidės masiškai persikai, nektarinai, tręšnės. laukiu labai, bus ką valgyt. viskas savu metu smile.gif
dabar tręšnes po 12 ar 15 už kg parduoda, omg kas per kaina. kai sezonu metu apie 5 ar 6 kainuoja. pigiau jau nebūna.
Atsakyti
Grange, aha, už kilą čia kaina. Trešnės pas mus dabar irgi panašiai, betpernai ir visą sezoną panašiai laikės apie 10 eur unsure.gif

žiurkės maiste kandys užsiveisė.. tai dabar dezinfekuoju viską. ir keikiuos unsure.gif dar blyn, būtinai aš jas per b komandiruotę turėjau rast, tai nėr kam pabambėt normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pempe o kodėl dirmavonės podę kitą ėmėt? ar taip turi būti pagal tradicijas ar kūmų daugiau užsimanėt? aš tai va vienai krikštadukrai tai ir dirmavonės pode atbuvau. O dukrą kai dirmavojau kitą nes su jos tikrąja pode buvo tokie įtempti santykiai+plius ju tuo metu problemų daug turėjo tai nebejudinau.

lauke atvėso. Vat. o kad dar lietaus sulauktume visai gerai būt. sako rytoj turėtų lyti. Na jei Maskvoje nebus visko išlyję smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gegužės 2017 - 10:42

Laba diena moterys/merginos :) ėjau pro bendraminčius galvojau pasisveikinsiu :) jei dar mane prisimenat visoms linkejimai ;) geros dienos  :4u:  :wub: 

Atsakyti

Tigis maziui dancius lenda. Va ko ir tempa jam pakilo, isgasdino tik mane labai. Tikiuosi viskas del dantuko. Ryt pas gydytoja varom ryte, dar kraujuka priduosim.

BigBang sveika sugrizusi  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Pikkolo laikykis ☺

kaip toj dainoj ...greitai vaikai užauga....žiųrėk dabar dygsta problema. Pask kai genda dar didesnė problema ☺ man ryt pas dantistę tai nu taip nenoriu, kad nepatikėsit bet ieškau priežasties dėl ko neit 😅😅

Atsakyti