Niu va, mano mergelė jau padėrmavota
. Priimu sveikinimus ir materialines dovanas
pempe, sveikinimai
grįžom iš miesto, kapoju braškes
reiks eit vakarienes daryt. Visą savaitgalį mandravones dariau ir fotkinau blogui. Dabar reik paprastai, bus kauliukai su krienais
Ačiū ačiū
Aš jau dvi graikiškas braškes irgi valgiau. Teisybės dėlei tik pusantros, nes pirma buvo rūgši kaip citina, pusę nukandus pasiunčiau toliau
. O antra normali, valgoma.
Bet dar ir nesinori braškių, tik iš žieminio palto išlindau, tai kokios braškės
. Sąmonė dar nesubrendo
Mes menkę grietinėlėje virėm, jau trečią porciją įsidedu
. Su rudais ryžiais. Mmmmm, pati sau pavydžiu.
Bet tuoj į pagrabą, draugės tėvelis mirė
Aš jau dvi graikiškas braškes irgi valgiau. Teisybės dėlei tik pusantros, nes pirma buvo rūgši kaip citina, pusę nukandus pasiunčiau toliau
Bet dar ir nesinori braškių, tik iš žieminio palto išlindau, tai kokios braškės
Mes menkę grietinėlėje virėm, jau trečią porciją įsidedu
Bet tuoj į pagrabą, draugės tėvelis mirė
pas mus tai kažkaip visur aktyviai prie prekybcentrių graikiškom prekiauja, tai neįmanoma atsispirt. Visai skanios.
ai dar verbeną į balkoną nusipirkau šiandien, tai visai džiaugiuos
ai dar verbeną į balkoną nusipirkau šiandien, tai visai džiaugiuos
laba
pempe, sveikinu ir aš tavo panelę
mes kepam trečia diena vasara, virš 30. nu dar ryt ir tada jau atsikvėpt geriau bus. bet šiandien su vėjeliutai visai nieko.
po sporto važiavom į maisto tokį festivalį, vagonėliai skirtingi , pvalgėm, prisivaikščiojom, muzikos paklausėm
dabar antrs desertas - arbūzas ir šilauogės. negaliu išssirinkt kas skaniau...braškių toks jausmas, kad nelabai ir noris, kai jau tų yra, nors jau ir nemažai valgėm, vietinės skanios. dar tręšnių žiauriai laukiu.
QUOTE(Cartman @ 2017 05 28, 16:30)
reiks eit vakarienes daryt. Visą savaitgalį mandravones dariau ir fotkinau blogui. Dabar reik paprastai, bus kauliukai su krienais 
ką gaminai įdomaus?
aš tai nieko negaminau, vakar dieną kažką valgėm, nepamenu, pabaigėm. vakar buvo pas mus miestuke kultūrinis šou irgi,tai buvo maisto pirkt, sambusų valgėm, minestronės ir pan. negaminau per tokius karščius. šiandien ir nebedarysiu, ramu.
Vilniuj šiandien 27, tai irgi nešalta
Gaminau šiandien pusryčiam shakshuką, vakar ramen sriubą, pita gyros. Kol kas dar nesukėliau receptų
pas mus tai Vilniuj open kitchen savaitgaliais būna, irgi food truck'ai visokie, bet gal reiks nuvaryt kai miestas su atostogaujančiais aptuštėt, nes dabar 5km spinduliu net mašinos nėr kur padėt.
Gaminau šiandien pusryčiam shakshuką, vakar ramen sriubą, pita gyros. Kol kas dar nesukėliau receptų
pas mus tai Vilniuj open kitchen savaitgaliais būna, irgi food truck'ai visokie, bet gal reiks nuvaryt kai miestas su atostogaujančiais aptuštėt, nes dabar 5km spinduliu net mašinos nėr kur padėt.
QUOTE(grange @ 2017 05 28, 17:48)
laba
mes kepam trečia diena vasara, virš 30. nu dar ryt ir tada jau atsikvėpt geriau bus. bet šiandien su vėjeliutai visai nieko.
po sporto važiavom į maisto tokį festivalį, vagonėliai skirtingi , pvalgėm, prisivaikščiojom, muzikos paklausėm
dabar antrs desertas - arbūzas ir šilauogės. negaliu išssirinkt kas skaniau...braškių toks jausmas, kad nelabai ir noris, kai jau tų yra, nors jau ir nemažai valgėm, vietinės skanios. dar tręšnių žiauriai laukiu.
ką gaminai įdomaus?
ar bloge rasiu jau? nežiūrėjau dar...
aš tai nieko negaminau, vakar dieną kažką valgėm, nepamenu, pabaigėm. vakar buvo pas mus miestuke kultūrinis šou irgi,tai buvo maisto pirkt, sambusų valgėm, minestronės ir pan. negaminau per tokius karščius. šiandien ir nebedarysiu, ramu.
ką gaminai įdomaus?
Ačiū, perduosiu
Niekaip nesuprantu, kaip pas jus jau vietinės braškės, jūs lyg šiauriau turėtumįt būti, o gal blogai įsivazduoju. Pamenu, ir pernai pavasarį apie tai diskutavoom
QUOTE(Cartman @ 2017 05 28, 17:53)
Vilniuj šiandien 27, tai irgi nešalta
Tavo meniu man kaip iš kosmoso, niekas negirdėta
Taip gražiai nugiedojo, ir dūdom apgrojo, aš verkiau, mažoji miegojo, buvo labai gražu
šiandien kai pirkau braškes, pardavėja sakė, kad lenkiškų braškių dar beveik nėra, o ir tos brangios, nes šiemet ir pas juos nekažką derlius ir tas pats vėlyvesnis bus.
Sveikos,
mano savaitgalis tai šeštadienis ant ratų namai/sodyba/sodas/mama/kapai ir dar pabaigoj pasivaikščiot buvom į Likėnų parkelį nulėkę
sekmadienis sodas ir "poilsiukas"-ty lyginimas, tvarkymas, valgio gaminimas namuose. Dar balkoną apsisodinau kad uošviai nebematytų tiek, o tai pasak jų nieko nedarau tik balkone su kate sėdžiu
. Šiaip daug pasidariau, ir darbingas buvo vž savaitgalis užskaitytas
...
mano savaitgalis tai šeštadienis ant ratų namai/sodyba/sodas/mama/kapai ir dar pabaigoj pasivaikščiot buvom į Likėnų parkelį nulėkę
Sveikos 
Pempe,sveikinimai
Cartman po kiek braškes graikiškos? Ir pas mus yra ir jau valgiau
, kaina jei pamenu po 4,5 eur
Vrine tau medalis . mačiau fb kivietkus ten tikriausia i balkona jie skirti, nus labai gražus
, aš ryt ant kapu mausiu nes dar šiemet nebuve 
Grange, ka jūs vasarą valgysit jei dabar visko atsivalgysit
Pempe,sveikinimai
Cartman po kiek braškes graikiškos? Ir pas mus yra ir jau valgiau
Vrine tau medalis . mačiau fb kivietkus ten tikriausia i balkona jie skirti, nus labai gražus
Grange, ka jūs vasarą valgysit jei dabar visko atsivalgysit
Pas mus 3,5 braškės. Mačiau ir po 3 buvo, bet ten tokia eilė buvo,kad kantrybės neturėjau
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 09:24)
wau nebuvę dar??? tai dalgį dilginėm pasijamkit
mes jau antrą partiją gėlių sodinom...
aš visai nenoriu tų braškių pirktinių. Kažkaip net noro nėra pirkt. Šaldytų vis išimu ir kas kiek pavalgo ir vis nesuvalgytas išmetu (na trintas čia). tai galvoju aplamai reikia mažiau šaldyt kitiems metams, kad jau tokie išponėję....
ar lyja?
pas mus ne. per pietus buvau tai pašėlęs dušnumas.
Pempe, balius buvo po dirmavonės?
Aplamai-klausimas visiems nes visos iš skirtingų teritorijų- o jūsų aplinkoj daroma po Komunijos suėjimas su tėvais seneliais ir artimaisiais? ar nėra tokių papročių?