Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 30, 10:41)
Sveikos,
Pempe o kodėl dirmavonės podę kitą ėmėt? ar taip turi būti pagal tradicijas ar kūmų daugiau užsimanėt? aš tai va vienai krikštadukrai tai ir dirmavonės pode atbuvau. O dukrą kai dirmavojau kitą nes su jos tikrąja pode buvo tokie įtempti santykiai+plius ju tuo metu problemų daug turėjo tai nebejudinau.

lauke atvėso. Vat. o kad dar lietaus sulauktume visai gerai būt. sako rytoj turėtų lyti. Na jei Maskvoje nebus visko išlyję smile.gif

Kad nė mintis nekilo tą pačią. Ir aš, ir kiti mano žinomi giminės turi skirtingas. Ir visi mano vaikai skirtingus -as. Nėra pas mus tradicijų su tom pačiom. T.y. pirmąsyk išgirdau apie tą pačią.
Bet tu kažkaip neteisingai vartoji žodį podė. Kūma yra kūma, o podė- tai krikštadukra arba dėrmavonės dukra.

QUOTE(BigBang @ 2017 05 30, 19:27)
<p>Laba diena moterys/merginos smile.gif ėjau pro bendraminčius galvojau pasisveikinsiu smile.gif jei dar mane prisimenat visoms linkejimai ;) geros dienos  4u.gif  wub.gif </p>

Sveika! Kaip tu užsilaikiusi?

QUOTE(pikkolo @ 2017 05 30, 19:34)
<p>Tigis maziui dancius lenda. Va ko ir tempa jam pakilo, isgasdino tik mane labai. Tikiuosi viskas del dantuko. Ryt pas gydytoja varom ryte, dar kraujuka priduosim.</p><p></p><p>BigBang sveika sugrizusi  mirksiukas.gif​ </p>

Sveikinam su dančiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveika! Kaip tu užsilaikiusi?

Ačiū neblogai :) judam į priekį :) pagal avatarą jau turbūt suprantate kokie didieji pokyčiai pas mane :) va su kolje mudvi draugaujam :) vis dar už jūrų marių ir planų grįšti nelabai yra :) 

Atsakyti

Labas.

Pas mane skirtingos kriksto mama ir dirmavones. Kitaip ir but negali. 

Pikkolo su dantuku! Pas maniske visi dantys sudygo su temperatura ir sloga.

Dar kazka norejau parasyt nepamenu 😊

Atsakyti

Mes ligoninej. Puse nakties vaikas praverke, mazai miegojo, nevalgo, nakti vel tempos daug buvo. Ir dabar neverkia tik staciai nesiojamas, jei pasiguldau valgyt ar aplamai atsisedu iskart verkia. Vaziuojant masina tik miegojo.

Atsakyti
Pikkolo, o kaip tu pati laikais? Aš vis paskaitau ir galvoju, kaip tau dar stogas nenuvažiavo.
Atsakyti

pikkolo,stiprybes ir sveikatos jums :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Pikkolo, o kaip tu pati laikais? Aš vis paskaitau ir galvoju, kaip tau dar stogas nenuvažiavo.

Dabar tai zliumbiu priemime ir tiek. Mama man padeda, kitaip nezinau kaip butu. 

Atsakyti

Laikykis  :4u: 

Atsakyti

Mes ligoninej. Puse nakties vaikas praverke, mazai miegojo, nevalgo, nakti vel tempos daug buvo. Ir dabar neverkia tik staciai nesiojamas, jei pasiguldau valgyt ar aplamai atsisedu iskart verkia. Vaziuojant masina tik miegojo.

Vaje sveikatos ir stiprybes!

Atsakyti

O ka itaria?

Atsakyti

Nezinau, laukiam kraujo atsakymu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visosms stiprybės, sveikatos ir kantrybes mirksiukas.gif

Big bang aišku prisimenam, malonu, kad užsukai, gal ir pasiliksi mirksiukas.gif
Atsakyti