Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sveikos. Antra diena ant koju,sian kaip sulauzyta,broliene vakar atskrido,gyvena pas mama,prizadejau susitikt,bet atsauksiu,nu vos pajudu. Lyg ir galva skaudena. Dar pavasarine alergija kankina,nosys ryte uzsikisus,kad tik per burna kvepavau,eisiu iki gydytojos,gal ko israsys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 17 kovo 2017 - 10:07

Daratėja, sudominai su žurnalu, reikės pažiūrėti prekybcentriuose. Vaikui nupirksiu smile.gifjei 9-metis dar tam nemažas?
valio savaitgaliu kvepia.... biggrin.gif

Oi ne, nemažas :)

Nuo 200 iki 600 ten taškų reikia sujungti, tai tuose sunkesniuose yra ką veikti  :)

Savaitgalį dirbu, tai neužuodžiu jokio savaitgalio  :unsure:

Kaip aš nemėgstu savaitgaliai dirbt, ech.... :wacko:

Laba :)

Atsakyti

laba, 

seniai bebuvau tai galvoju uzsuksiu... 

kam ko reikia  - sveikatos, kantrybes, ko ten dar...siunciu, nors pati daug neturiu  :4u:  :4u:  :santa: 

mes gryzom is lt sekmadieni, na jau beveik pilan darbo savaite baiges. 

greit praleke viskas. dar ir ziemos teko pamatyt, bet tokia ziema man patinka, kai nesalta per daug ir yr sniego. 

nieko ypatingo neveikem, pagrinde su tevais, viena diena paskyriau kirpyklai (is blondines i briunete atvirtau, patinka :ax: ), ir dviem draugem, o kitas dienas kartu. tai visi laimingi :) 

gryzom i tikra pavasri, nors isvykus buvo lietus ir bjauru, bet si savaite grazi, vakar net iki 18 uzvare, tai sunku buvo nusprest kaip cia rengtis, nes ryte vesu, vakare vesu, darbe ir taip siaip sau, tik pro langa grazu. 

bet va siand apniuke, savaitgali lietu zada.. aisku, kai iseigine. 

jau zydet pradeda, tai jei palis ir susils tada bus grazu. pats graziausias metas prasides, kol dar akys nepriprate :) 

daugiau nezinau, viskas tas pats... 

Atsakyti

Oi ne, nemažas :)

Nuo 200 iki 600 ten taškų reikia sujungti, tai tuose sunkesniuose yra ką veikti  :)

be tarpu ar kaip cia suprast?

Atsakyti

be tarpu ar kaip cia suprast?

Tiesiog ten yra skirtingi piešiniai.

Vienam piešinį reikia sujungti nuo 1 iki 200, kitam jau iki 300. Sunkiausiam piešinį reikia sujungti nuo 1 iki 600. :)

Žiūriu Žalgirį, ale labai anksti šnd rungtynės  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2017 03 17, 19:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="71511640" data-time="1489746585">
<div>
<p>be tarpu ar kaip cia suprast?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tiesiog ten yra skirtingi piešiniai.</p>
<p>Vienam piešinį reikia sujungti nuo 1 iki 200, kitam jau iki 300. Sunkiausiam piešinį reikia sujungti nuo 1 iki 600. smile.gif</p>
<p>Žiūriu Žalgirį, ale labai anksti šnd rungtynės  smile.gif </p>

Eikit į lauką nepaišę smile.gif, oras nuostabus mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Labas. Matau kad oras gražus. Tik ką ten veikt....☺ ką veikiat ponios ? Aš vis kažką krapštausi nors baisiai tingėdama... 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 18, 13:22)
<p>Labas. Matau kad oras gražus. Tik ką ten veikt....

pvz langus nusivalyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Tikriausiai tik pas jus oras geras. Pas mane nieko gero, vejas didelis ir saltas. Kadangi dukra dar nepasveiko ir as jau vel sergu tikrai neisim. 

Labas

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 18, 14:05)
<p>Tikriausiai tik pas jus oras geras. Pas mane nieko gero, vejas didelis ir saltas. Kadangi dukra dar nepasveiko ir as jau vel sergu tikrai neisim. </p>
<p>Labas</p>

Na vejas ir pas mus yra, bet ir saulute yra mirksiukas.gif tik retsykiais dingsta
Atsakyti

Na vejas ir pas mus yra, bet ir saulute yra mirksiukas.giftik retsykiais dingsta

Nera pas mane saules visai, apniuke  :4u: 

Atsakyti

Lyžuka Tigis langus tai gryčioj būdamas valai. Bet kad jau liepei tai valgomojo nusivaliau ☺☺☺ o jei rimtai tai užkabino kažkoks rusiškas filmas. O kad netik žiūrėt tai tuo pačiu sakau valgomajam žiūrėsiu ir kuopsiuos. Tai išsivaliau visas spinteles orkaites , langus išsivaliau  ir tt. Pasirodo mat jis toks netrumpas buvo ☺☺☺☺

Atsakyti