Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 28, 14:36)
bet iš kur tokie skaičiai ir toks susidomėjimas? na bent pasakytų ką....
rašiau čia simano kabėjo apačioj, nueinu į katinų temą- ten vėl ji apačioj smile.gif seka mane? smile.gif

kas gero, kas vakarienei? smile.gif pas mane balandėliai manau. Jei nesutingsiu iki kotletų smile.gif

aš tai kažko manau kad čia kažkas netikro, susidubliavę gal kas, o gal tikrai įdomu biggrin.gif
ir simano toks jausmas visose temose, aš ir ją dažnai kur matau, tai nežinau ar čia ne koks trolis unsure.gif

aš vakarienei salotos su likučiais, kepiau sluoksniuotoj tešloj su feta ir špinatais.
Atsakyti

Grange kokį tortą velykom kepsi ????

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 27, 07:35)
man čia dar vieno dalyko trūksta  bigsmile.gif

Daratėja, o ka mama Vokietijoj? Gal dirba?

Ir ko trūko biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 28, 23:27)
Ir ko trūko biggrin.gif ?

na kažko panašaus į vyras, meilė, lova biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti

Ką papasakot? Vakar krūtį skaudėjo, šiandien lyg jau praėjo. Kaip visada vaikis prieš 7 jau gyvas. Laikrodžio pasukimas nieko nepakeitė, eina gult iki 20 val, keliasi ~7 val. Vakar su dukra h&m'e buvom, paišlaidavom. Abu vaikus apipirkau, nes su čekiu gavau 20% nuolaidą. Nors realiai nelabai ko ir reikėjo, bet norėjosi kažką nupirkti naujo ir mažiukui, o ne vien senus rūbus kad nešiotų. 

Kitą savaitę Velykos mokykloj, tai turbūt visi važiuosim, nes mama negalės atvažiuot, eina į masažus visą savaitę.

Atsakyti
Man tai kažkaip keistai su HM rubais ka esu pirkus tai pnv megztukai nusiburbuliavo moment, ką dukra siuntes iš ju psl visai gerai nešiojas, nors kai pigūs tai tiek ir tu reikalavimu mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai yra visokių ten rūbų. Vienas sukneles kur paėmė dukra, tai jos tikrai nusiskalbs ir bus kaip skudurai, o kitos - ne. Bet ir kaina skiriasi. Beje, pati dukra nuėjo viena ir susirinko visus rūbus, kuriuos norėjo, netgi dydžius teisingus paėmė :thumb_yello: . Vot tep 

Atsakyti
Šaunuole dukra, išmoks apsipirkineti pati, paskui neprisipirks nesamoniu, kur dviem dydziais mazesni rubai buna bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien į kiną. Darbinis kino pavasario seansas rolleyes.gif
Atsakyti
aš sau HM tai aplamai nematau ką pirkt. man kažkokie tysalai ir tiek. Dukra vis ką randa. na aš aplamai galiu apeit pusė Akropolio ir nerasiu...kaip vyras kažkada prieš 3 metus gal nuvežė į gariūnus. Nu ir ką- nieko negavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip sakoma išpindėjimas ir tiek....

labos ponios.
Atsakyti
Laba smile.gif
Galiu pasakyti,kad ir de HM suprastejas, tikrai kai kurias maikutes isskalbus gali ismest,buna susiskersuoja iskart. Kelnes vienos irgi,spalva nusiplove,nors juodiems rubams naudoju tik skysta spec.juodiem... As apsipirkineju Zaroj,benettone,promod,vero madoj ir kitose internetinese pardese.Dazniausia per ispardavimus smile.gif

Atsakyti

Ir vel is darbo pristojo. Turi rimtu bedu, konkurentai bando suvalgyti. Tai ripo be mano pagalbos visko nespeja. Nu vienu zodziu svarbi pasijauciau. Tai kol mama dar yra, parasiau n laisku. Taip sakant padejau kiek galejau, galesiu apeliuoti i tai kad jei grisiu po nauju i darba, nereiktu i komandiruotes vazinet.

Atsakyti