Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(pempė12 @ 2017 01 02, 19:30)
Bilekaip biggrin.gif . Turėjau sultinio(virė kiauliena su kauliukais), įpjausčiau svogūno, įtarkavau morkos, įpjaučiau morkos, sumečiau pjaustytas bulves ir po 10 min- brokolius. Dar po 10- į lėštes biggrin.gif . Nieko blatno. Pipirų ir lauro lapelių dar dėjau. Druskos smile.gif
Papildyta:
O tai kaip jūs? Kažkaip ypatingai?

aš dar *** deriuoju. taip nemėgstu gabaliukais.

o tu morkas ir tarkuotas ir pjaustytas dedi ar ten kažkas kitkas turėjo būt?

Sveikos 4u.gif pirma darbo diena praėjo.. buvo kažkaip geriau, nei galvojau.
maisto yra dar šiek tiek, bet aš visai negaminau, užsakėm, kad pagamintų, draugai pas mus naujus sutiko tai rami galva buvo.
suvalgiau gabaliuką likusio torto, o sakiau, nauji prasidės kitaip... unsure.gif kur tau.
žiūriu Byną rolleyes.gif biggrin.gif patinka jis man. kaip ir "Draugai".
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 02, 19:30)
Bilekaip biggrin.gif . Turėjau sultinio(virė kiauliena su kauliukais), įpjausčiau svogūno, įtarkavau morkos, įpjaučiau morkos, sumečiau pjaustytas bulves ir po 10 min- brokolius. Dar po 10- į lėštes biggrin.gif . Nieko blatno. Pipirų ir lauro lapelių dar dėjau. Druskos smile.gif
Papildyta:
O tai kaip jūs? Kažkaip ypatingai?

A mes niekaip bigsmile.gif, nes nevalgo tokios o aš pati tik garintus arba keptus

Bynas super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 sausio 2017 - 20:37
a ko čia mano žodį užžvaigždutino SM b l e nderiuoju netinka blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai šiandien kijevo kotketus dariau ax.gif

sužinojau šiandien, kad prieš kelias dienas klasiokės vyras pasikorė. O siaube. Atrodo jauna, graži pora buvo. Aišku, velnias žino kas ten pas juos ar jį dėjos. Bet vistiek brr. Jam tai jau dzin, o jai jau turbūt prieš akis visą gyvenimą stovės tas vaizdas, nes ji pirma ir rado...
Atsakyti
Cartman ko ten prigeltonijai...per telefą neina paskaityt☺ reiks rytdienos laukt...

Nieko negaminau. Likučius valgom....☺

Bet sm kokia cenzūra net nesitikėjau....Grangės blen deriavimą užtušavo 😆😆
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 02, 20:45)
Cartman ko ten prigeltonijai...per telefą neina paskaityt☺ reiks rytdienos laukt...

Padaryk cituoti ir tada pamatysi kas parasyta..

Cartman, eina sau..sokas jai visam gyvenimui verysad.gif ziauru verysad.gif neilysi i zmogaus sirdi kas vyksta, o gaila, kad neissikalba zmones gal kartais tik to tereikia..
as niekada nepamirsiu kai musu kursu mokytoja, cia belg, viena sau gyvenima nutrauke verysad.gif nusisove... Kaip klasej sededami isgirdom saukiant kita mokytoja. O ji tokia gyvenimo laimes pilna buvo, ar bent taip atrode, visada su sypsena, kaip ji pasakodavo apie savo nauja meile, kaip planavo kelione i Indija, apie meile tevams, ir pan. As jos voicemail dar ilgai saugojau savo telefone kai kazkada skambino pasakyt rezultatus testo, superine mokytoja buvo negaliu suprast iki siol kas jai nutiko kad privede iki to.solas vsiems mums buvo,ir tai ja tik pora kart per sav matydavom tai kaip seimai, nezinau..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 02, 20:30)
aš dar *** deriuoju. taip nemėgstu gabaliukais.

o tu morkas ir tarkuotas ir pjaustytas dedi ar ten kažkas kitkas turėjo būt?

Aha, ir pjaustau, ir tarkuoju.. Man skaniau pjaustytos, bet mažoji iš sriubos valgo tik skysčius ir bulves, tad tikiuosi, kad iš tarkuotų daugiau naudos pereis skysčiuosna.

Labs rytas 4u.gif

Cartman, oje unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 02, 21:45)

aš per tel pažymiu kaip kopijuoti ir tada matosi kas parašyta smile.gif

nu jo vienos nelaimes verysad.gif

Grange matyt sm ižvelgė pradžioj žodžio kokią nešvankybę biggrin.gif, o pamate kad pabaiga nebloga tai ja ir paliko
Atsakyti

Sveikos, su Naujaisiais ! Laimes , meiles , sveikatos , pinigeliu....

Mes tyliai ramiai sutikom , namuose . Sakyciau eilinis savaitgalis tik, kad fejerverku sulaukem :D  . Ale ir tu siemet taip mazai buvo ... :hmm:  Uzkandeliu visokiu prisidarem ir prie televizoriaus , kaip kokie pensininkai :lol:

Gruodzio pradzioj pas mus dingo pazistamas  22 metu vaikinukas. Diena pries tai darbe turejo dideliu nemalonumu , valdzia stipriai apsauke ... Isejo kaip stovi . Taip iki siol niekas ir nerado... Be galo liudna ir skaudu....

Atsakyti

Mano sesės klasiokės tėtė nusišovė. Namie. Rado sūnus (gal kokių 8 metų tada buvo). Eina sau kaip žiauru. Mes dar vaikai buvom. O mano vienas klasiokas pasikorė, po mokyklos. 

Atsakyti
Sveikos, koks čia siaubo pokalbių vakarėlis tokią gražią dieną. pagaliau šviesu.... bigsmile.gif

Avonuke- dėl to jaunuolio 22 m. tai baisu... kaip vaikams įskiepyti kad nėra tokios problemos pasaulyje kuri nebūtų išsprendžiama..... unsure.gif
Papildyta:
pikkolo kaip sveikatos? parodyk jaunuolį smile.gif na FB aišku smile.gif
Atsakyti
nu temos čia gvildenamos tokios liūdnos unsure.gif

o va pas mus pečius prakiuro, vakar jau neturejom šilumos ir miegojom vėsiai bigsmile.gif

nučia tipo linksmesnė tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 sausio 2017 - 13:20