Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

[URL=http://www.part.lt/perziura/a7f5e11bd5c11f390f8c08d762da1ca316.jpg]a7f5e11bd5c11f390f8c08d762da1ca316.jpg[/URL]

Atsakyti
Pikkolo sveikit. Sunku tau ir mažiukas ir tos ligos. Bet viskas praeina.... to greičiau ir linkiu.
Gulim tingim. Visi pikti ir nedamiegoję...man ryški senatvė - skauda viską...sąąąnarius. ☺
Buvau nulėkus į Biržus dukrą iš draugės paėmiau, eglutę apžiųrėjom tik nuotraukos neryškios....pasirodyč ☺

Šventėm namie su draugais net iki šokių daėjom. Aš su raudonu vynu prie raudonos žvakės rausvos staltiesės ir su raudonais karoliais. Vž viskas kaip turi būti ☺😊😊😊😊
Atsakyti
oho Vrine rimtai jau čia tu pasiderinai smile.gif, aš tik su raodonu vynu ir dar toki raudona takeli užtiesiau ant staltieses smile.gif, o dukrai liepiant užsidejau tokia kolją ant kaklo, tipo reik karolių butinai tai matysim ką čia pades šitie atributai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 sausio 2017 - 15:34
Su Nauajaisiais! Kad turtingi ir laimingi butu!

Mes su draugais namie buvom salta buvo lauke but 🙄
Nuejom miegot apie 3 ataikeliau beveik 1 tai dienos kaip ir nebedaug liko:D
Nu bet siandien poilsis.
Atsakyti
Aš buvau su raudonais auskarais biggrin.gif . Buvom pas draugus , nieko negaminau, tik tortuką nusipirkau. Ot gerai vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 01, 15:56)
Aš buvau su raudonais auskarais  biggrin.gif . Buvom pas draugus , nieko negaminau, tik tortuką nusipirkau. Ot gerai vacation1.gif

Gerai tai kad vakar nereikėjo gamint nieko. Blogai ta kad šiandien tada tau reik gamint ☺ pas mus pilni bliūdai mišrainių kotletų tortų ir mėsų.....nk negaminsiu... o baltą mišrainę valgysiu 3 dienas ☺☺☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 sausio 2017 - 16:03

Su Naujais mergaitės  :oro_buckis: 

Aš su savo chebra(vaikais) namie juos sutikom :)  Lašišos vėlyviems pietums padariau. Tad valgyt nebenorėjom, tik šiaip visokių užkandukų ant stalo pasidėjom ir viskas.

Įsipyliau taurę vyno.

Prisidūkom, prisižaidėm su vaikais.

Pažiūrėjom fejerverkus ir miegot :) 

Tai šnd niekas neskauda, nepavargusi, tad viskas čiki piki :rolleyes: 

O šnd vaikus tėvas pasiėmė. 

Sau saločikių susimeistravau. Kavos išsiviriau ir relaksuoju :wub: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 01, 16:03)
Gerai tai kad vakar nereikėjo gamint nieko. Blogai ta kad šiandien tada tau reik gamint ☺ pas mus pilni bliūdai mišrainių kotletų tortų ir mėsų.....nk negaminsiu... o baltą mišrainę valgysiu 3 dienas ☺☺☺

Ai, burokių sriubos išviriau. Paskui rafaelus padalinau. Dabar pana pyragą kepa, o po jos vyras kugelį(jau susiplikė). Ir būsiu neapsisunkinusi ax.gif
Relaksavau(kaip Daratėja biggrin.gif ) mišias iš Vatikano ir Vienos filharmoninio orkesro koncertą žiūrėdama wub.gif . Tas tai mano meilė, kiekvienais metis einu iš proto. O šiemet dar toks dailus jaunas dirigentas brunette.gif
Atsakyti
Aš tai sveikinimus žiūriu arba retro fb per rusus koncertą ☺☺😊😊😊 reik eit susilyginti rytdienai. Tingiu. Va kavos pasidariau su tortu.... o skauda viską.. o ko skauda supratau tigis trys dienos darau mankštą kuprai išlyginti. .....😊😊 tai žinokit atrodo paprasta bet sunki ir pasijuto iš pirmos dienos būtent ant tos vietos....tikrai kaip sakoma subalansuota būtent tai vietai....☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 sausio 2017 - 16:34
Kokią mankštą? Kad kupros neturi biggrin.gif
Aš jau pyragiuką kramtau ir lekiam bažnyčion.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 01, 17:07)
Kokią mankštą? Kad kupros neturi biggrin.gif
Aš jau pyragiuką kramtau ir lekiam bažnyčion.

a ko ant nakties į bažnyčia?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 01, 17:14)
a ko ant nakties į bažnyčia?

Juk sekmadienis smile.gif . Aš dieną patingėjaau, pasilikau koncerto žiūrėt, tai vakare. Pilna bažnyčia žmonių bigsmile.gif
Atsakyti