[URL=http://www.part.lt/perziura/a7f5e11bd5c11f390f8c08d762da1ca316.jpg][/URL]
Pikkolo sveikit. Sunku tau ir mažiukas ir tos ligos. Bet viskas praeina.... to greičiau ir linkiu.
Gulim tingim. Visi pikti ir nedamiegoję...man ryški senatvė - skauda viską...sąąąnarius. ☺
Buvau nulėkus į Biržus dukrą iš draugės paėmiau, eglutę apžiųrėjom tik nuotraukos neryškios....pasirodyč ☺
Šventėm namie su draugais net iki šokių daėjom. Aš su raudonu vynu prie raudonos žvakės rausvos staltiesės ir su raudonais karoliais. Vž viskas kaip turi būti ☺😊😊😊😊
Gulim tingim. Visi pikti ir nedamiegoję...man ryški senatvė - skauda viską...sąąąnarius. ☺
Buvau nulėkus į Biržus dukrą iš draugės paėmiau, eglutę apžiųrėjom tik nuotraukos neryškios....pasirodyč ☺
Šventėm namie su draugais net iki šokių daėjom. Aš su raudonu vynu prie raudonos žvakės rausvos staltiesės ir su raudonais karoliais. Vž viskas kaip turi būti ☺😊😊😊😊
oho Vrine rimtai jau čia tu pasiderinai
, aš tik su raodonu vynu ir dar toki raudona takeli užtiesiau ant staltieses
, o dukrai liepiant užsidejau tokia kolją ant kaklo, tipo reik karolių butinai tai matysim ką čia pades šitie atributai

Su Nauajaisiais! Kad turtingi ir laimingi butu!
Mes su draugais namie buvom salta buvo lauke but 🙄
Nuejom miegot apie 3 ataikeliau beveik 1 tai dienos kaip ir nebedaug liko:D
Nu bet siandien poilsis.
Mes su draugais namie buvom salta buvo lauke but 🙄
Nuejom miegot apie 3 ataikeliau beveik 1 tai dienos kaip ir nebedaug liko:D
Nu bet siandien poilsis.
Aš buvau su raudonais auskarais
. Buvom pas draugus , nieko negaminau, tik tortuką nusipirkau. Ot gerai

QUOTE(pempė12 @ 2017 01 01, 15:56)
Aš buvau su raudonais auskarais
. Buvom pas draugus , nieko negaminau, tik tortuką nusipirkau. Ot gerai 

Gerai tai kad vakar nereikėjo gamint nieko. Blogai ta kad šiandien tada tau reik gamint ☺ pas mus pilni bliūdai mišrainių kotletų tortų ir mėsų.....nk negaminsiu... o baltą mišrainę valgysiu 3 dienas ☺☺☺
Su Naujais mergaitės
Aš su savo chebra(vaikais) namie juos sutikom Lašišos vėlyviems pietums padariau. Tad valgyt nebenorėjom, tik šiaip visokių užkandukų ant stalo pasidėjom ir viskas.
Įsipyliau taurę vyno.
Prisidūkom, prisižaidėm su vaikais.
Pažiūrėjom fejerverkus ir miegot
Tai šnd niekas neskauda, nepavargusi, tad viskas čiki piki
O šnd vaikus tėvas pasiėmė.
Sau saločikių susimeistravau. Kavos išsiviriau ir relaksuoju
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 01, 16:03)
Gerai tai kad vakar nereikėjo gamint nieko. Blogai ta kad šiandien tada tau reik gamint ☺ pas mus pilni bliūdai mišrainių kotletų tortų ir mėsų.....nk negaminsiu... o baltą mišrainę valgysiu 3 dienas ☺☺☺
Ai, burokių sriubos išviriau. Paskui rafaelus padalinau. Dabar pana pyragą kepa, o po jos vyras kugelį(jau susiplikė). Ir būsiu neapsisunkinusi

Relaksavau(kaip Daratėja

Aš tai sveikinimus žiūriu arba retro fb per rusus koncertą ☺☺😊😊😊 reik eit susilyginti rytdienai. Tingiu. Va kavos pasidariau su tortu.... o skauda viską.. o ko skauda supratau tigis trys dienos darau mankštą kuprai išlyginti. .....😊😊 tai žinokit atrodo paprasta bet sunki ir pasijuto iš pirmos dienos būtent ant tos vietos....tikrai kaip sakoma subalansuota būtent tai vietai....☺
Kokią mankštą? Kad kupros neturi
Aš jau pyragiuką kramtau ir lekiam bažnyčion.

Aš jau pyragiuką kramtau ir lekiam bažnyčion.
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 01, 17:07)
a ko ant nakties į bažnyčia?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 01, 17:14)
a ko ant nakties į bažnyčia?
Juk sekmadienis