Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

V-Rine oras pas mus be bedos  :D 19 ir saule, tik vejas nelabai vasariskas.

Siaip esu is tu mamu kurios linke prirengti daugiau negu maziau, na bet matau kad jam silta, tai ir rengiu atitinkamai. Siandien isvis trumpom rankovem ir bliuzonu nuvarem, tik salej dar aprengiau, kazkaip vesoka buvo. Tik vat lauke gristant tiek isiklyke, kad grizo visas slapias, tai daba maudosi be eiles  :D 

Pempe, Lyzuka, taip taip, cieli 20 simet po baigimo. Kazkaip net baisu pagalvot kad jau 40 ant nosies. Matyt vaikai neleidzia pasenti  :D , nors plaukai jau zyla. Net is vyro sulaukiau replikos: tai nedazysi? Net pyktelejau. 

Velykom gal tik pyraga iskepsiu. Nuvaziuosim pas virnus tevus, tada pas kitus.

O vakarienei siandien blynai su rikota. Ir jauciu plius vaikio rekimas, nes siandien viso pamiegojo kiek daugiau nei valanda. Na bent uzmigs greitai ir anksti.

Atsakyti
Aš nieko negaminsiu velykom, nes ir taip bus prigminta, kad dar ir mest reiks biggrin.gif
Mamabaisiai nepatenkinta, kad 1,5 dienos tebūsiu per šventes. Nu, bet, blyn,noris ir pasiilsėt ir namie kažką spėt pasidaryt.
Atsakyti

As prirengus siandien dukra, net su pirstinem. Rankos ledines ir nosis, aisku kepure, striuke.

Atsakyti
Laba.
nu ir pas mus atvėso, taip fainai savaitgalį buvo jau trumpom rankovėm pagaliau išeit, bet dar teks palaukt, nes šį sav tai jei iki 15 pakils bus gerai.

QUOTE(pikkolo @ 2017 04 10, 09:56)
<p>Šįmet gegužę mano mokyklai 150 metų ir 20 metų kaip baigėm mokyklą. Taigis laukia klasės susitikimas ir ne bet kur, o mokykloje  biggrin.gif Jėėėėzau, kur tas laikas taip lekia. </p>

rimtai tau jau greit 40?? blink.gif kažkaip sunku patikėt, na neatrodo smile.gif

galvoju man bus 15 šiais metais blink.gif irgi atrodo nerealiai daug, kažkaip sunku patikėt.

QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 10, 14:18)
nu kai nervina- o kodėl turiu gamint jei nenoriu. nežinot????

nu,tai negamink. smile.gif aš tai nesuprantu apskritai to specialaus darymo,jei nėra noro? kasdien valgot ar taip ar taip kažką, nu tai ir taip valgysit tą dieną. kam verstis per galvą jei nėra noro? jei vyras nori, tai tegu jis ir gamina tongue.gif
nežinau, aš tai taip žiūriu.
vakar vos ne susipykau su tete, nes jam nesuprantama kaip aš galiu nedažyt kiaušinių. ar nevirt,nugi Velykos,.. kaip be.. nu nežinau, virt tik dėl to, kad taip privaloma dėl kažkokių priežasčių.
suprnantu, vaikams, jei nori, smagu gal ,bet dabar man.. vienai. valgau šiaip kiaušinius, bet kaip užeina. jei noriu išsiverdu, suvalgau ir vėl ramu.
Atsakyti

Grange , paprasčiausiai jei šventės nesukursi sau ir savo šeimai tai jos ir nebus. O kuo šeima kalta jei man ūpo nėr...???? Velykų rytą sėdam prie stalo ir tipo paieškokit gal ką rasit šaldytuve....☺☺☺ ooo dešros turim...valiio.☺ na čia sarkazmas jau...

aš irgi nesuprantu kaip tu gali kiaušinių nedažyt 😆😆😆 aš bent tris dėl velykinės puokštės ir nuotaikos nusidažyčiau...jei valgyt nesinori tai bent pasipuošimui ir nuotaikai 😊

Atsakyti

Grange , paprasčiausiai jei šventės nesukursi sau ir savo šeimai tai jos ir nebus. O kuo šeima kalta jei man ūpo nėr...???? Velykų rytą sėdam prie stalo ir tipo paieškokit gal ką rasit šaldytuve....☺☺☺ ooo dešros turim...valiio.☺ na čia sarkazmas jau...

aš irgi nesuprantu kaip tu gali kiaušinių nedažyt 😆😆😆 aš bent tris dėl velykinės puokštės ir nuotaikos nusidažyčiau...jei valgyt nesinori tai bent pasipuošimui ir nuotaikai 😊

:good: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 10, 21:00)
<p>Grange , paprasčiausiai jei šventės nesukursi sau ir savo šeimai tai jos ir nebus. O kuo šeima kalta jei man ūpo nėr...???? Velykų rytą sėdam prie stalo ir tipo paieškokit gal ką rasit šaldytuve....☺☺☺ ooo dešros turim...valiio.☺ na čia sarkazmas jau...
</p><p></p><p> aš irgi nesuprantu kaip tu gali kiaušinių nedažyt 😆😆😆 aš bent tris dėl velykinės puokštės ir nuotaikos nusidažyčiau...jei valgyt nesinori tai bent pasipuošimui ir nuotaikai 😊</p>

niu tai tada neklausk, kodėl turi gamint jei nenori biggrin.gif tongue.gif aš tau pasiūliau variantą negamint visai biggrin.gif nu arba gamint visiems kartu. arba bent jau sudaryt planą, kad neprisidaryt n plius patiekalų ir paskiau tris dienas juos valgyt ir galiausiai išmest dar kažką, nes jau ketvirtą dieną nebetilpo, ir logiška, ka nesinorėjo... aš gi žinau kaip n metų pas mus namie būdavo, tai manau kad dauguma dar vis taip ir daro.. kažkaip neišlipama dar iš tų rėmų, kad vat būtina, jog stalas lūžtų, vietoj vieno kokybiško patiekalo ir deserto pvz nu ir tų kiaušinių, kam norisi, suvalgyt, sudaužt, dėl vaizdo akims rolleyes.gif
na, aš tiesiog žiūriu į viską kitaip.

tai kad turiu spalvotų plastikinių, jei dėl puokštės. esu kabinus ant šakučių, reiks gal iš sklepo atsinešt. ir šokoladinių bus, dėl vaizdo.
tik šakos kokios reiktų iš kažkur nulaužt..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 04 11, 00:09)

na, aš tiesiog žiūriu į viską kitaip.

tai kad turiu spalvotų plastikinių, jei dėl puokštės. esu kabinus ant šakučių, reiks gal iš sklepo atsinešt. ir šokoladinių bus, dėl vaizdo.
tik šakos kokios reiktų iš kažkur nulaužt..

todel kad ir gyveni kitoj aplinkoj, o duok tau vyrą lietuvį (na čia ta prasme, kad jo tradicijos sutaptu su taviškėmis) , 5 vaikus, dar plačia vyro giminę, kuri žinotum kad per velykas atlankys, pamatystum kaip šutintum pilnus puodus mirksiukas.gif ir tai malonu būtų, o ne kokia katorga tongue.gif, aišku tas gaminimas tai užknisa bet kokia prasme bet gi čia metine švente mirksiukas.gif

nors va man Kaledos vistiek kažkaip šventiškenes negu Velykos bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 balandžio 2017 - 07:53

todel kad ir gyveni kitoj aplinkoj, o duok tau vyrą lietuvį (na čia ta prasme, kad jo tradicijos sutaptu su taviškėmis) , 5 vaikus, dar plačia vyro giminę, kuri žinotum kad per velykas atlankys, pamatystum kaip šutintum pilnus puodus mirksiukas.gifir tai malonu būtų, o ne kokia katorga tongue.gif, aišku tas gaminimas tai užknisa bet kokia prasme bet gi čia metine švente mirksiukas.gif

nors va man Kaledos vistiek kažkaip šventiškenes negu Velykos bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

ir sutinku ir ne :)

kad gyvenu kitoj aplinkoj, galbut. bet yra daug pavyzdziu ir lt, nereikia niekur vaziuoti. nebutina apsikrauti visko ant galvos, jei nera noro .   cia visa esme.  tradicijos, sutinku, bet tas tradicijas galima ir kazkiek pakeisti ir prisitaikyti kaip sau lengviau/idomiau butu. niekas nesako visiskai nieko nedaryti ir ignoruoti ta fakta, kad Velykos - tai svente. bet ta svente galima pasidaryti kitokia ir malonesne savo dusiai..  :4u:  ir man asmeniskai Kaledos ir yra sventiskesne svente, nei Velykos, nezinau kodel ,kai pagalvoji pavasaris, silta, turetu but kitaip.. 

beje, mano vyro seima gausesne nei standartinio lietuvio, paemus.. jis is 12 vaiku, siaip jau. tai jei noreciau kad bent artimiausi suvaziuotu, mum reiktu sale nuomuot, nes prie stalo netilptume.  :) 

ir apskritai mieliau svesciau pagal ju tradicijas, kas maista liecia, jei mokeciau gamint, aisku pati, nes yra nnnn kartu paprasciau pasiulyti keliasdesimciai zmoniu ju valgi, nei kad man paruost europietiska, sakykim. :) 

va dabar savaitgali turejom sveciu, mes buvom 7 suauge, 2 vyresni vaikai ir 2 maziukai (2-3 m), tai as isivaizduoju kaip as buciau vargus jei buciau darius kazka pati, kokius kepsnius, ar net nezinau ka, kijevus.. 

o dabar paprasem kad paruostu maista, as tik salotu bliuda padariau ir vistienos krutineliu juosteliu pakepiau vaikams,nes megsta, ir visi privalge sociai, mes dar dviem dienom turim po savaitgalio nereikia sukt galvos po darbo, plius uzsaldziau dar kokiem drasiai 4 kartam abiem  :B 

o siaip gamint as megstu, gi, ir jei reiktu ir noreciau, tai daryciau. be to,jei suvaziuoja daug, galima suveztini daryt :P 

Atsakyti
Aš tai irgi mielai bučiau už nuperkama arba uzsakomą maistą, bet pvz pas mus nelabai kur jo skanaus užsakysi, na dar tortą tai galbutbet kažka iš mesu tai iš vis neisivaizduoju
Atsakyti

Aš tai irgi mielai bučiau už nuperkama arba uzsakomą maistą, bet pvz pas mus nelabai kur jo skanaus užsakysi, na dar tortą tai galbutbet kažka iš mesu tai iš vis neisivaizduoju

nea tokio normalaus karsto maisto tai as ir nesakyciau, na jei namuose darai kazka. jei kur iseini tai kitaip.

gal ir yra kas gamina, bet as ir siaip nezinau, taip neteko praktikuot. 

bet tokiu atveju gamint uztenka viena kazka o ne po kelis skirtingus, na kad neapsikraut saves.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 04 11, 09:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71564036" data-time="1491892399"><div><p>Aš tai irgi mielai bučiau už nuperkama arba uzsakomą maistą, bet pvz pas mus nelabai kur jo skanaus užsakysi, na dar tortą tai galbutbet kažka iš mesu tai iš vis neisivaizduoju</p></div></blockquote><p>nea tokio normalaus karsto maisto tai as ir nesakyciau, na jei namuose darai kazka. jei kur iseini tai kitaip.</p><p>gal ir yra kas gamina, bet as ir siaip nezinau, taip neteko praktikuot. </p><p>bet tokiu atveju gamint uztenka viena kazka o ne po kelis skirtingus, na kad neapsikraut saves.</p>

tai taip bet ir ta viena karšta jau reikia šeštadieni daryt, plius kiaušiniai, namu pasitvarkymas, bažnyčia ir susidaro visa diena ant įtampos bigsmile.gif , kažkada kai pas tevus važiuodavom tai nieko irgi neapsikraudavom

Maciau Grange kokiu gražiu nuotrauku pridejus instagrame wub.gif , jau žydi ten pas jus viskas
Atsakyti