tai taip bet ir ta viena karšta jau reikia šeštadieni daryt, plius kiaušiniai, namu pasitvarkymas, bažnyčia ir susidaro visa diena ant įtampos
, kažkada kai pas tevus važiuodavom tai nieko irgi neapsikraudavom
Maciau Grange kokiu gražiu nuotrauku pridejus instagrame, jau žydi ten pas jus viskas
o kaip tu pasivadinus instagrame?
kur matei
bet jo, jau zydi.. kai kas ir nuzydeje, toks jausmas ,kad praleidau
as sutinku su grange. As mielai velykas irgi sutikciau ramiai. Atvazius mama ir brolis su seima, sakau kazka minimaliai pasiruosiu,tai mama vos ne upyko,kad svente gi reik svest. Nu atpratau as nuo tu nukrautu stalu,o lakstyt tai man reiks,nes pas mane renkasi. Mielai tik pietus paruosciau ir pyrago su kava,kiausu dazysiu.. Bet ne reik saltu mesyciu,zuvies,silkiu. Sakau tai ok,atsiveskit jus puse, tai iskart man tai dirbt reik (ji man sake pinigus sumokes,kad gaminsiu ir viska supirksiu) o broliene nemoka.. Jo o as turiu viska moket ir galet
Vyras sako nei tu cia pergyvenk nei ka, padarysi pietus ir pyraga ir tures uztekt,jei jai netinka pasakysi reikejo atsivest
tavo brolis ir persikele i Vokietija ar is LT atvyks/atvyko?
nes ziuriu foto su broliene dabar buvo, ar cia seniau?
grange, brolis cia nuo kovo menesio,broliene su vaiku irgi cia. Pas mama gyvena, brolis dirba 100km.nuo musu, sutarti turi iki spalio menesio 2018 metu,tai ir planuoja cia likt iki to laiko, o kaip bus veliau bus matyt
aa vat kaip
ni.jole
tipo seku tave
nu jo ziuriu, kad ir as seku tave kazkaip pamirsau.