Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

as sutinku su grange. As mielai velykas irgi sutikciau ramiai. Atvazius mama ir brolis su seima, sakau kazka minimaliai pasiruosiu,tai mama vos ne upyko,kad svente gi reik svest. Nu atpratau as nuo tu nukrautu stalu,o lakstyt tai man reiks,nes pas mane renkasi. Mielai tik pietus paruosciau ir pyrago su kava,kiausu dazysiu.. Bet ne reik saltu mesyciu,zuvies,silkiu. Sakau tai ok,atsiveskit jus puse, tai iskart man tai dirbt reik (ji man sake pinigus sumokes,kad gaminsiu ir viska supirksiu) o broliene nemoka.. Jo o as turiu viska moket ir galet biggrin.gif Vyras sako nei tu cia pergyvenk nei ka, padarysi pietus ir pyraga ir tures uztekt,jei jai netinka pasakysi reikejo atsivest biggrin.gif
Atsakyti
Kolje , tai tegul jie ir apkrauna tau stalus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 11, 08:41)
Kolje , tai tegul jie ir apkrauna tau stalus  bigsmile.gif

Aha, svajuko drambliones biggrin.gif
Cia mamai reik visko,broliene sako del manes tai gali tik tortas but smile.gif Jie kai isrankus del valgio,tai nesuka galvos ar bus ar nebus.
Atsakyti

tai taip bet ir ta viena karšta jau reikia šeštadieni daryt, plius kiaušiniai, namu pasitvarkymas, bažnyčia ir susidaro visa diena ant įtampos bigsmile.gif, kažkada kai pas tevus važiuodavom tai nieko irgi neapsikraudavom

Maciau Grange kokiu gražiu nuotrauku pridejus instagrame wub.gif, jau žydi ten pas jus viskas

o kaip tu pasivadinus instagrame? 

kur matei :D 

bet jo, jau zydi.. kai kas ir nuzydeje, toks jausmas ,kad praleidau :D

as sutinku su grange. As mielai velykas irgi sutikciau ramiai. Atvazius mama ir brolis su seima, sakau kazka minimaliai pasiruosiu,tai mama vos ne upyko,kad svente gi reik svest. Nu atpratau as nuo tu nukrautu stalu,o lakstyt tai man reiks,nes pas mane renkasi. Mielai tik pietus paruosciau ir pyrago su kava,kiausu dazysiu.. Bet ne reik saltu mesyciu,zuvies,silkiu. Sakau tai ok,atsiveskit jus puse, tai iskart man tai dirbt reik (ji man sake pinigus sumokes,kad gaminsiu ir viska supirksiu) o broliene nemoka.. Jo o as turiu viska moket ir galet biggrin.gifVyras sako nei tu cia pergyvenk nei ka, padarysi pietus ir pyraga ir tures uztekt,jei jai netinka pasakysi reikejo atsivest biggrin.gif

tavo brolis ir persikele i Vokietija ar is LT atvyks/atvyko? 

nes ziuriu foto su broliene dabar buvo, ar cia seniau? 

Atsakyti
grange, brolis cia nuo kovo menesio,broliene su vaiku irgi cia. Pas mama gyvena, brolis dirba 100km.nuo musu, sutarti turi iki spalio menesio 2018 metu,tai ir planuoja cia likt iki to laiko, o kaip bus veliau bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 04 11, 10:49)

ni.jole mirksiukas.gif tipo seku tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 balandžio 2017 - 09:59

grange, brolis cia nuo kovo menesio,broliene su vaiku irgi cia. Pas mama gyvena, brolis dirba 100km.nuo musu, sutarti turi iki spalio menesio 2018 metu,tai ir planuoja cia likt iki to laiko, o kaip bus veliau bus matyt smile.gif

aa vat kaip :) 

ni.jole mirksiukas.giftipo seku tave biggrin.gif

nu jo ziuriu, kad ir as seku tave :D kazkaip pamirsau. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šalna šalnelė. O vakar taip šalta buvo, kad baisu. O darbe nebešildo, viduje tik 16 laipsnių, šildžiausi su dviem pečiukais. Tarpsezonių džiaugsmai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 04 11, 21:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KolJe" data-cid="71564291" data-time="1491897355"><div><p>grange, brolis cia nuo kovo menesio,broliene su vaiku irgi cia. Pas mama gyvena, brolis dirba 100km.nuo musu, sutarti turi iki spalio menesio 2018 metu,tai ir planuoja cia likt iki to laiko, o kaip bus veliau bus matyt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aa vat kaip smile.gif </p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71564296" data-time="1491897532"><div><p>ni.jole vartotojo įkelta nuotraukatipo seku tave vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu jo ziuriu, kad ir as seku tave biggrin.gif kazkaip pamirsau. </p><p></p><p></p>

sekliai morkos bigsmile.gif

Grange o tas rududu gerai išsimaišo su maskarpone? Kažkaip tas rudud buna labai toks susiėmęs , bijau kad gražiai niešsuksiu . o jei dar paskui det kokiu konservuotu persiku i krema, nepažis jis man?

Aha vakar per vakarą parėjo pasmus min trys metu laikai ir ledu gavom, iš tulpiu žiedu tik draiskalai liko verysad.gif o jau vejas, lietus, kilimeli nuo duru nunėšė koki 30 m stebejaus kas čia ka ant pievos meto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 12, 09:19)
sekliai morkos  bigsmile.gif

Grange o tas rududu gerai išsimaišo su maskarpone? Kažkaip tas rudud buna labai toks susiėmęs , bijau kad gražiai niešsuksiu . o jei dar paskui det kokiu konservuotu persiku i krema, nepažis jis man?

Aha vakar per vakarą parėjo pasmus min trys metu laikai ir ledu gavom, iš tulpiu žiedu tik draiskalai liko verysad.gif o jau vejas, lietus, kilimeli nuo duru nunėšė koki 30 m stebejaus kas čia ka ant pievos meto biggrin.gif

Dabar yra Rududu su kakava, jis daug malonesnės konsistencijos. Pabandyk. Tik pas mus etiketės lietuviškos su meškučiu. Čia eksportinis variantas.
http://www.milk.lt/p...ilk-with-cacao/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 12 balandžio 2017 - 08:26
QUOTE(ate42 @ 2017 04 12, 09:25)
Dabar yra Rududu su kakava, jis daug malonesnės konsistencijos. Pabandyk. Tik pas mus etiketės lietuviškos su meškučiu. Čia eksportinis variantas.
http://www.milk.lt/p...ilk-with-cacao/

Ačiū 4u.gif Reiks pasižvalgyt gal bus kur prekyboj
Atsakyti
Labas rytas,
kolkas gražus saulėtas. Bet prognozės ne kokios... dvi dienas dukra pas draugę svečiavosi kitam mieste, šiandien sūnus pas babą išvažiuoja su nakvyne. Na žinokit kai po vieną koookia ramybe namuose biggrin.gif ir svarbiausia bei keisčiausia- triukšmas ne iš 9-mečio o iš beveik visos 18-likmetės būna.... ir kada ji užaugs ar ir bus tokia rėkianti visada ... unsure.gif

Lyžuka maskarponė su rududu viskas gerai ten- išsimaišo gražiai ir t.t. aš kepu tą grangės tortą dažnai ir dar kepsiu per velykas smile.gif ten truputį kažką keičiu (vieną sutepimo sluoksnį darau kaip snikersinio) bet labai super skanus tortas mūsų skoniui smile.gif

aš kepsiu tortą šį, darysiu baltos mišrainės (chi chi chi), turiu šakotį, nežinau gal mišrainės su vištiena darysiu (čia nežinau) tik mėsišką ką -na šiltam minčių neturiu.... mėsos visokios turiu tik minčių dar neturiu smile.gif
bet kai velykos šiemet iki pietų pas mamą po pietų pas uošvienę greičiausiai, tai galvos nesuku, svarbu pusryčiams būtų ko rimtesnio ir viskas smile.gif
Atsakyti