Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Ate42 tu is Marijampoles?

Jei vaikai labiau nesusirgs (o tai abu sloguoja), ryt varysim pas tevus.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 04 12, 10:18)
<p><em></em><strong>Ate42</strong> tu is Marijampoles?
</p><p>Jei vaikai labiau nesusirgs (o tai abu sloguoja), ryt varysim pas tevus.</p>

Dirbu ten, namelį renovuoju, gyvenu kn. Šilainiai. Gal kažko reikia?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 04 12, 10:28)

Marijampolė dabar pasidaręs labai gražus miestas mirksiukas.gif
Atsakyti

Gal pieno konservuose? As tik ju perku kondensuota piena ir rududu. Kitu ne tokie saldus, nors ir pigesni. Mama tai dar ju sveriama sviesta perka, daro ghee sviesta is jo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 12 balandžio 2017 - 09:37
QUOTE(pikkolo @ 2017 04 12, 10:36)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="71566379" data-time="1491982093"> Dirbu ten, namelį renovuoju, gyvenu kn. Šilainiai. Gal kažko reikia?</blockquote>
<p>Gal pieno konservuose? As tik ju perku kondensuota piena ir rududu. Kitu ne tokie saldus, nors ir pigesni. Mama tai dar ju sveriama sviesta perka, daro ghee sviesta is jo.</p>

rolleyes.gif
ko parvežt?
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Šalna šalnelė. O vakar taip šalta buvo, kad baisu. O darbe nebešildo, viduje tik 16 laipsnių, šildžiausi su dviem pečiukais. Tarpsezonių džiaugsmai smile.gif

oho tik 16 viduj, tai tikrai salta brrr dabar ligoms ir metas palankus, kai taip nesildo bet dar ir nekarsta

sekliai morkos bigsmile.gif

Grange o tas rududu gerai išsimaišo su maskarpone? Kažkaip tas rudud buna labai toks susiėmęs , bijau kad gražiai niešsuksiu . o jei dar paskui det kokiu konservuotu persiku i krema, nepažis jis man?

nu tam ir yra ta programa, sekt :D  nors ir keistai skamba. 

del rududu jau pasake, maisos gerai siaip. pakaitinus jis suskysteja ir juk. 

del persiku nezinau, nebandziau, ir nzn kaip ten grotu ta kombinacija. gali gal kiek ir paskystint.. 

Lyžuka maskarponė su rududu viskas gerai ten- išsimaišo gražiai ir t.t. aš kepu tą grangės tortą dažnai ir dar kepsiu per velykas smile.giften truputį kažką keičiu (vieną sutepimo sluoksnį darau kaip snikersinio) bet labai super skanus tortas mūsų skoniui smile.gif

mm skamba skaniai, noreciau gabaliuko nuodemingo... 

Atsakyti
na įkalbejot bandysiu ir aš , tik va galvosukis dar kuom puošti smile.gif blogiausiu atveju turiu visokiu spalvotų pabarstuku užbersiu ant šokolado ir bus papuošta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 balandžio 2017 - 10:37

Kuku. Ku darat kad tylit.....kai lyyyyyyyyja....😮

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 12, 10:31)
na įkalbejot bandysiu ir aš , tik va galvosukis dar kuom puošti smile.gif blogiausiu atveju turiu visokiu spalvotų pabarstuku  užbersiu ant šokolado ir bus papuošta  mirksiukas.gif

smile.gif
man su migdolų ploktštelėm skanu, arba taip kokiais kapotais riešutukais, arba tiesiog šokoladu juodu ir kokiu baltu ant viršaus raštus, nu gi nebūtina ten kaži ko smile.gif tvarkingai ir tiek.

QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 12, 19:15)
<p>Kuku. Ku darat kad tylit.....kai lyyyyyyyyja....😮</p>

nieko gudro, namie. buvom apžiūrėt vieno buto, bet nini, tai nieko daug ir nebenuveikėm, pavakarieniavom, maniškis namie šiand vakare tai keista,taio jau kažkaip įpratau viena būt po darbo biggrin.gif tai nežinau gal kokio vyno įsiilt reiks.
et kaip atvėso blink.gif išėjau iš namų į pardę atsisegus striukę, dar buvo galima ir be, nu kiek aš buvau, 15 min gal 20 .. kai išėjau, kooks vėjas, šalta, kad net plonos pirštinės pravertę būtų. staiga.
įnšiau indą su žirnais jau išdygusiai iš lauko, kažkap galvoju, kad naktį bus šalta. gėlės tai jau kaip nors, nesušals gal.
Atsakyti