Su Velykom ;)

Norėčiau dar laisvadienių

Kaip jūs, pasiruošusios į darbus?
Labas vakaras
Norėčiau dar laisvadienių. Išsitingėti, išsiilsėti
Kaip jūs, pasiruošusios į darbus?
Laba ryta
Taaip pasiruosus.ilgas savaitgalis gerai , bet jau gana.si sav bus man sunki, kolege serga tai viena uz dvi dirbsiu... Pff
šalta

Granges tortą visi kas valge ivertino l gerai ir pakartot norejo, reiškia rimtai patiko, tik nebuvo jis iš vidaus gražus

Pas mus buvo Nepaleonas ir zele tortai. Visi liko suzaveti
Salta, galvoju eit peciu kurt 😯
Labas
Man nuotaika tokia apatiška, t.y. jokia

Šventės gerai, pirmą dieną bažnyčia, pask pas mano tėvus ir uošvius. Kitą patys svečių turėjom, dar buvom užkviesti pas draugus bet nebesuspėjom visur.... tikrai gal maža 2 dienų šventėms, reiktų daugiau... nors man tai nusibodo tos užustalės šiaip....

būt viskas idealu jei ne net nežinau kaip išsireiškus- nemalonus susižodžiavimas su uošviais prie stalo. Bet žiauriai nemalonus ir įžeidus. Va tai dabar tik ir sukasi galvoje....pasakiau MB- per motinos dieną manęs ten nei kojos nebus.... nors iš kitos pusės kaip MB sako- negi tu uošvienės nežinai, va ji yra tokia kuri gali įžeisti ir iškėlus galvą išdidžiai sėdėti ir jaustis teisi. Tai vat nefaina nefaina....ir negalvoti negaliu. Pykstu . Ir žinau kad nepakeisiu, bet vis tiek pykstu.... ir ku daryt...
Lyžuka- kepk atskirus biskvitus ir pjaustyt nereikės

<p>Salta, galvoju eit peciu kurt 😯</p>
<p>Labas</p>
Tik galvoji

Mano darbe 14

Vrine, jei mane kas įžeidinėtų, tai nežinau nežinau... Jaučiu, tikrai neičiau, ir ne tik per motinos dieną

Gal blogai mokinu

Pempe ruosiausi kurti, luzo slangute, pribego vandens virtuvej, rusyje. Taip ir neuzsikuriau, vakare grizes vyras uzkure.
Pas mus tai dar šildo. Tikrai nepamenu metų kad iki 04-18 reiktų šildymo...o dabar tikrai jo dar reiikia... apie 04-10 visada jau išjungdavo o dabar dar mokėsim...
Dėl uošvienės dar pykstu 😅😅😅😅 o dėl atsikirtimo yra blogai tai kad kai mane įžeidžia mano ašaros lenda lauk ir labai nebepasikoliosi jei nenori kad jas kiti pamatytų ☺ kvaila buvo situacija bet.......
Oi kiek pas mus buvo koliojimu man asmeniskai ir mano tevams, is vyro puses giminiu. Bendrauju o ka daryt....

As pradzioj tylejau,dabar nebetyliu,nors mums db neber kada pyktis,nebent sekmadieni kai paskambinam

Eina peklon,salta tik +2. Isvedziau dukra i darzeli,galvojau sustingsiu kur pakely