Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Su Velykom ;)

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Norėčiau dar laisvadienių ax.gif . Išsitingėti, išsiilsėti smile.gif ax.gif

Kaip jūs, pasiruošusios į darbus?
Atsakyti

Labas vakaras 4u.gif

Norėčiau dar laisvadienių ax.gif. Išsitingėti, išsiilsėti smile.gifax.gif

Kaip jūs, pasiruošusios į darbus?

Laba ryta :)

Taaip pasiruosus.ilgas savaitgalis gerai , bet jau gana.si sav bus man sunki, kolege serga tai viena uz dvi dirbsiu... Pff

Atsakyti
Sveikos :0

šalta unsure.gif

Granges tortą visi kas valge ivertino l gerai ir pakartot norejo, reiškia rimtai patiko, tik nebuvo jis iš vidaus gražus unsure.gif , nus niekaip man tolygiai tie biskvitai nepersipjauna, bandziau kršatus su peiliu apipjaut o toliau su siulu tai iš vis vidurys gavosi be ryšio vieno storas kito vos ne permatomas rolleyes.gif
Atsakyti

Pas mus buvo Nepaleonas ir zele tortai. Visi liko suzaveti :D

Salta, galvoju eit peciu kurt 😯

Labas

Atsakyti
Sveikos gyvos iš po švenčių.
Man nuotaika tokia apatiška, t.y. jokia smile.gif
Šventės gerai, pirmą dieną bažnyčia, pask pas mano tėvus ir uošvius. Kitą patys svečių turėjom, dar buvom užkviesti pas draugus bet nebesuspėjom visur.... tikrai gal maža 2 dienų šventėms, reiktų daugiau... nors man tai nusibodo tos užustalės šiaip.... smile.gif
būt viskas idealu jei ne net nežinau kaip išsireiškus- nemalonus susižodžiavimas su uošviais prie stalo. Bet žiauriai nemalonus ir įžeidus. Va tai dabar tik ir sukasi galvoje....pasakiau MB- per motinos dieną manęs ten nei kojos nebus.... nors iš kitos pusės kaip MB sako- negi tu uošvienės nežinai, va ji yra tokia kuri gali įžeisti ir iškėlus galvą išdidžiai sėdėti ir jaustis teisi. Tai vat nefaina nefaina....ir negalvoti negaliu. Pykstu . Ir žinau kad nepakeisiu, bet vis tiek pykstu.... ir ku daryt...

Lyžuka- kepk atskirus biskvitus ir pjaustyt nereikės smile.gif aš taip darau. Būna lygūs ir gražūs. Tik šįkart man jie neiškylo, gal miltukai kokie pasenę papuolė ar koks biesas. Bet bendroj visumoj skonis vis tiek geras buvo ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 18, 11:00)
<p>Pas mus buvo Nepaleonas ir zele tortai. Visi liko suzaveti biggrin.gif</p>
<p>Salta, galvoju eit peciu kurt 😯</p>
<p>Labas</p>

Tik galvoji biggrin.gif ? Taigi reikia kurti ryte vakare, ir per dieną dar įmesti, nes šalta , kaip žiemą unsure.gif

Mano darbe 14 blink.gif . Pusę dienos su pūkiniu paltu buvau, dupečiai šildė. Tai iki vakaro šiaip taip 17 pasekiau. Tai nakčiai tepalinį palikau, nestingsiu jau rytoj.

Vrine, jei mane kas įžeidinėtų, tai nežinau nežinau... Jaučiu, tikrai neičiau, ir ne tik per motinos dieną ax.gif . Kaži, ar suveiktų man"duok durniui kelią". Arba pavaryčiau gerai atgal, kad mažai nepasirodytų. Aš labai taikus žmogus, bet jei niekšiškai elgiasi...
Gal blogai mokinu ax.gif ...
Atsakyti

Pempe ruosiausi kurti, luzo slangute, pribego vandens virtuvej, rusyje. Taip ir neuzsikuriau, vakare grizes vyras uzkure.

Atsakyti

Pas mus tai dar šildo. Tikrai nepamenu metų kad iki 04-18 reiktų šildymo...o dabar tikrai jo dar reiikia... apie 04-10 visada jau išjungdavo o dabar dar mokėsim...

Dėl uošvienės dar pykstu 😅😅😅😅 o dėl atsikirtimo yra blogai tai kad kai mane įžeidžia mano ašaros lenda lauk ir labai nebepasikoliosi jei nenori kad jas kiti pamatytų ☺ kvaila buvo situacija bet.......

Atsakyti

Oi kiek pas mus buvo koliojimu man asmeniskai ir mano tevams, is vyro puses giminiu. Bendrauju o ka daryt....

Atsakyti
Ech tas senimas, džiaugtusi dar kad vaikai laimingai gyvena, jokiu skyrybu, turtų, vaikų draskymosi, anukai prižiureti, ale ne ot dar leidžia žiežirbas:)
Atsakyti
Paziuresim,koks mes senimas busim biggrin.gif
As pradzioj tylejau,dabar nebetyliu,nors mums db neber kada pyktis,nebent sekmadieni kai paskambinam biggrin.gif

Eina peklon,salta tik +2. Isvedziau dukra i darzeli,galvojau sustingsiu kur pakely biggrin.gif Vaikui pukine striuke istraukiau,bet kepures ne,sake ausys baigia nukrist unsure.gif Tikiuosi neapsirgs.. Ziurejau orus,iki pat geguzes nieko gero nezada..grr... kur ta siluma,as sukniu priispirkau,negi neteks uzsidet biggrin.gif
Atsakyti