Sveikos
Visosms stiprybės, sveikatos ir kantrybes
Big bang aišku prisimenam, malonu, kad užsukai, gal ir pasiliksi
Matysim, gal ir pasiliksiu, dabar laisvo laiko nemažai, tai va vis forumas įjungtas
Bet tu kažkaip neteisingai vartoji žodį podė. Kūma yra kūma, o podė- tai krikštadukra arba dėrmavonės dukra.
labos. Nu pirmą kartą girdžiu kad podė tai krikštadukra. Podė liaudiškas atitikmuo krikštomamos, podinas- kriikštotėčio manimi netiki tai googlėj įsivesk
gaila kad neduoda nukopinti, net pati pasitikrinau. taigi tu ten kažkaip neteisingai kalbi
Pikkolo, laikykis. O TB žvejoja?
mes vartojam podinas podė
manau čia tokie senoviniai žodžiai.
Lyžuka jo, linksma manau pas jus dėl pačio paminklo manau lemiamas žodis dabar dar uošvienės va ką dėl tvarkymosi tariate ir man įdomu. nes labai aktualu šiaip... nes kolkas pagal nutylėjimą tvarkau aš viena . na tipo mama dar tvarko viską ir atsakinga, o kad nuo mamos 15 km tie kapai ir su autobusais neprilakstyt jau jos amžiui (o niekada ir nevažiuoja) - šito kažkaip nieks nepamąsto. Bet kol yra mama (aišku tegu būna dar 100 metų, patvarkysiu nesunku) tol klausimo nekeliu, o šiaip kažkada ateity irgi iškelsiu...esu ne vienas vaikas tai kodėl vienai žiūrėt...
Pas mus po mociutes mirties mama apsieme tvarkyt kapa, broliui nerupi o sese tuo metu buvo uzsienyje. Mama sutvarke pagal save, nieko neklause patarimo. Bet kadangi mamai liga paumejo dabar tvarko sese, bet finansiskai vistiek tik mama. Beje sutvarkem taip, kad reik tik puokste padet ar pamerkt, bet va vistiek nesa krumais didziausiai ir sodina.