Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 10, 10:25)
rimtai čia e-foto? tada tuoj išims smile.gif

tai kad aš tik ir matau užrašą e-foto smile.gif jokio bukieto ar kas ten turėtų būti nematau smile.gif
Atsakyti
Dėl gidavimo tai yra taip, kad jis sezoniškas, tai visus metus dirbt ir pragyvent tik iš to nelabai įmanoma. O mano dabartiniam darbe krūviai tokie, kad nebepavežu gidaut jau.
Savo malonumui tik vieną kitą ekskursiją pravedu.
Atsakyti
įdomu Griaustine mato ?smile.gif, nes man irgi dar rodo
Atsakyti

Klausykit tetos. Pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą išduoda seniūnijos? Reikia dukrą į mokyklą užrašyti, o per e-valdžios vartus negaliu išsiimti, nes neturiu nei e-parašo, nei mobilaus parašo.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 01 10, 10:53)
<p>Klausykit tetos. Pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą išduoda seniūnijos? Reikia dukrą į mokyklą užrašyti, o per e-valdžios vartus negaliu išsiimti, nes neturiu nei e-parašo, nei mobilaus parašo.</p>

Gali teta bigsmile.gif ir per vartus pasiimti, tam užtenka turet el bankininkystę, bet man atrodo kad tada ją siunčia paštu registruotu ir tai dar kainuoja, kai litais tai seniunijoj nemokamai, o per vartus 10 lt budavo mirksiukas.gif
Atsakyti

Deja, bet prašo prašymą pasirašyti e-parašu arba mobiliu parašu ir tik tada registruotu siųstų. Neturiu nei to nei to. Mokama ten truputį kitokia pažyma, kur kartu ir šeimos sudėtis, bet jau kuris laikas ši paslauga neteikiama. 

Tai reiškiasi teks kviest tėvus, ir bandyt per dvi valandas gaut pažymą ir užregistruot į mokyklą. Nes su vaiku negaliu nueit net iki seniūnijos, šaligatvis nevalytas.

Atsakyti
reiškias tvarka pasikeitus, o parašą verta tureti telefone, man su juo kur kas patogiau jungtis i valdiškus namus negu per bankus
Atsakyti
Gavau algą ir atsakymą iš sodros, kiek ligos išmokos mokės. Pasiskaičiavau minusą ir dabar "džiaugiuos" biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif Matau e-foto. MB nieko nedovanojo, laukia 20-mečio, nes balandžio 25 d. bus 20 metų, kai draugaujam, matyt tada driokstels bigsmile.gif Taip, 1998 ženijomės. Ir merga 1998 gimimo.
Paskui dar biskį kartą ženijomės, nes buvom išsiskyrę dėl tam tikrų finansinių reikalų. Tada tai vasarą, šiemet bus 5 metai. Tai gal MB šitos sukakties laukia wub.gif
Ai nu bele proga švęst. Ką šiandien ir darysim, nes MB 45 sueina, Jagodka jis pas mane tongue.gif
Atsakyti
Na jau progų švest tai sočiai turesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 01 10, 11:28)
Gavau algą ir atsakymą iš sodros, kiek ligos išmokos mokės. Pasiskaičiavau minusą ir dabar "džiaugiuos" biggrin.gif

tai gal tu juodais gauni? dabar tai gerai juk moka už nedarbingumus....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 10, 15:14)
tai gal tu juodais gauni? dabar tai gerai juk moka už nedarbingumus....

Nu ne juodais, bet vistiek 50 eur nuostolis biggrin.gif
Atsakyti