Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Pas mus nebuvo baisiai karšta, vėjas šaltas. Naktis buvo košmariška. Vaikis kėlėsi kas valandą su didžiausiais klyksmais. 20 min kol užsupi. Tada valandą miega, pradeda dejuot ir verkt baisiausiai. Ir viskas vėl iš naujo. Krūties neėmė, tai ryte oho kaip skaudėjo. Užtat miegojom iki 8.20, ir atsikėlė vaikis linksmas, pavalgė ir vėl viskas kaip įprastai. Dieną ir labai mažai miegojo, abu kartus prabudo verkdamas. Nežinau kas jam. Sakyčiau dantys, bet kad baltuoja tik apačioj, nebent ne pagal eilę dygs. Galvojau gal pilvuką pūtė, nes brokolį bandėm. Bet kad nesirietė į kamuoliuką. Na žiūrėsim kaip šiąnakt bus. Tikiuosi geriau.
Mano tokia pati naktis buvo. Uzmigo anksti, 02 val valgyt uzsimane, sysiu, kaku paskui tik 04 uzmigo.

Grage mes namie baseina turim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 18 birželio 2017 - 19:47

Stiprybės mum abiem Sun.

Atsakyti

Stiprybės mum abiem Sun.

Ai dzin, baigsis kazkada visa tai 😚

Atsakyti
Sveikos.
Grange kaip baisu tokia sausra kaip pas jus. Eikitbalon. Pas mus dar rytoj žada pakepinimą o poto lietus ir atvėsimas net apie iki 15.
Sunfl. Aš nesuprantu žinok taviškės tokių nemiegojimų ir valgymų naktimis. Tigis jau nebe kūdikis. Nors gal ir pamiršau kaip ten būna...nes dukra buvo prasto miegojimo. O sūnus viskas puikiai .
Šiandien sūnus maudėsi jau upėje ☺ sugrįžo iš kiemo ir sako - mes gal kokie vargšai ir pinigų neturim , kad visi kiemo vaikai grįžo iš pajūrių o mes ne ☺ tai vedė tėvas bent į upę ☺
Dabar parėjo raudodamas nes pirštą nusimušo. Sakau eik praustis ir gulti. Tai ne - dar tipo biški į kiemą....ir šlubavimas baigėsi☺.
Pempe kai tavo ekskursija ?

O aš ką. Nusitupinėjau šiandie. Biški šian biški ten. Dar spintas praknisau nes suknios ir vienų bridžų nerandu dar po sezonų kaitos. Ir neradau 😨😨😨
Labai norėčiau kažkokios vasarinės suknios. Tik nežinau kokios. Gal tiksluau lyg ir įsivauzduoju ko niriy tik va nežinau kur tokią gauti pirkti 😊 Grange kokias tu nusipirkai ?

Pikkolo o jūs jau palangoj ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 18 birželio 2017 - 20:58

V-Rinė  na buna naktu lyg tycia 😉

Atsakyti
Spintu netvarkiau, šiaip buvom pasisvečiuot išlekę smile.gif

Pernai pirkau tokia geleta suknia iš stiliaus ideju , tai nei viens nei du biggrin.gif reikejo gražint ale kai patrumpino kirpeja ką jau ten gražinsi bigsmile.gif , visiškai neatitiko raštas per kompa žiurint ir realybej ir šiaip nieko gero, tai va šiemet ant sijonu perejau, ale vel beda tada reik derinti bliuskas

beje man nuo pirmadienio atostogos ot laimes bigsmile.gif
Atsakyti

Mes treciadieni isvaziuojam.

V-Rine zinok ir mano dukrai buna tokiu naktu lyg tycia, o greit jau 7. Tik dabar liepiu pas teti eit, o ne pas mane. Ir taip buna miego truksta. Bet jau seniai dabar nakti keles, tik i tualeta vakar. Nors nakti miegu kaip uzmusta, visada girdziu kaip ji keliasi ir eina i tualeta. Taip pat girdziu ir kai katinas miauka. Sakiau girdziu tik savo vaikus  :laugh:​ 

Atsakyti

Maniskei jau buvo susitvarkes miegas, miegodavo idealiai. Dabar vel kazkas uzplauke.

Atsakyti

Nesuprantu dukra vel veme 😮

Atsakyti

Laba ryta. 

As tai sakau negaliu stebėtis o tai nutinka paskui. 

Nes įkeliant maniškė, būna užeina miego priepolis krenta 18h.miegot atsikelia 6-7h.ryte :))) buvo čia tarpas uzmigdavo 21-22h. 5h.ryte gyvą.  Bet ji į wc nueina,duris prisidirbo issiima puzles ar knyga ir skaito ar dėlioja ar su lėlėmis žaidžia :D 

Sun,sveikatos.  Gal tik maisto nesuvirskino ar taip neta diena. . 

Atsakyti

Labas rytas! 

Sun- o gal netoleruoja kokio produkto? Arba gal karsta (nzn kokie orai lietuvoj)... 

Atsakyti

Sveikos.
Grange kaip baisu tokia sausra kaip pas jus. Eikitbalon. Pas mus dar rytoj žada pakepinimą o poto lietus ir atvėsimas net apie iki 15.

Labai norėčiau kažkokios vasarinės suknios. Tik nežinau kokios. Gal tiksluau lyg ir įsivauzduoju ko niriy tik va nežinau kur tokią gauti pirkti 😊 Grange kokias tu nusipirkai ?

tikrai kad baisu.. luzta sakos medziu nuo sausros :( bus blogi metai ukininkams ir .. kai lyja per daug negerai, bet taip tai ir nekas.

si savaite tropine virs 30 tai kas cia bus, nezinau. nu isgyvensim kaip nors, bet su pasekmem augmenijai tai tikrai..

mano suknes "mano stiliaus" , ir kas labai gerai nereikia lygint :D va tokios. ilgis dengia kelius. na man tokio ilgio reikia.. 

[URL=http://www.part.lt/perziura/11b80508de21c944d81877952db0b7f4842.JPG]11b80508de21c944d81877952db0b7f4842.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/9d60191433b7effaf0e1925179a20aa7225.JPG]9d60191433b7effaf0e1925179a20aa7225.JPG[/URL]

Stiprybės mum abiem Sun.

tikrai.. kantrybes, praeis tas laikotarpis. 

Nesuprantu dukra vel veme 😮

gal jai kokia elrgine reakcija nuo maisto? laktozes netoleravimas? vaje nu kazkas yra, arba koks virusas. 

Atsakyti