Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Nu jūs duodat nelygintojos 😨😨😨😨 aš savo rūbus lyginu visus beveik. Ir jaip aš tokius nekokybiškus kaži sugebu nusipirkt kaži .. ti jūs ten gal plastmasinius kokius dėvite ☺☺☺ suvalgiau ledą . Nuodėmingas penktadienis.....
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 06 16, 20:08)
<p>Aš irgi nelyginu, net lygintuvo neturiu. Nevaikštau susiglamžius, kažkaip mano drabužių medžiago nesiglamžančios  irnesakyk.gif bet žinau kad reikės dabar lygintuvą įsigyt prieš gimstant leliui, nes rūbelius reikės lygint smile.gif</p>

Neprisigalvok, mažiukui irgi nereikia lyginti, nebent kokius super audinius turėsi(dėl grožio), bet dėl dezinfekcijos tikrai nereikia, jau nebemokina tų nesąmonių. Aš savo pirmą vargšą vaiką net su kalio permanganatu maudžiau, tai buvau kloika. Užtat odelė sausa buvo, šerpetojo, kad viską, kas gera ant jos, sunaikindavau... Paskui suprotingėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 16, 21:56)
Neprisigalvok, mažiukui irgi nereikia lyginti, nebent kokius super audinius turėsi(dėl grožio), bet dėl dezinfekcijos tikrai nereikia, jau nebemokina tų nesąmonių. Aš savo pirmą vargšą vaiką net su kalio permanganatu maudžiau, tai buvau kloika. Užtat odelė sausa buvo, šerpetojo, kad viską, kas gera ant jos, sunaikindavau... Paskui suprotingėjau biggrin.gif

Ane? bigsmile.gif viskas tas pats biggrin.gif, nu kaip gi vaikas be margancovkes bus praustas biggrin.gif ir būtinai ukisku muilu

Vrine, žinok patalynę lyginu va mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 birželio 2017 - 21:16
Aš patalinės nelyginu. O kam ??? Su užpakaliais išlyginam...beto jos gi nemato nieks. Tai ne sijonas ant ruros....
ir su permenganatu neteko vaikų maudyt ☺ sesutę gerą turėjom - sakė nereik...☺

Lyžuka kokį ten šventąjį turitsavoj bažnyčioj - teta net vakar važiavo į Kaišiadorius melstis prie jo. Sakau nežinojau - bųč tau medaus įdėjus , tu man savo kvietkų būtum parovus kokių...

Cartman tai ryt į kelionę jau ? Kada išvarot ??? Na kaip sakoma - kad kelias nedulkėtų. Lauksim lauktuvių ☺

Bigbang - kokius vardus turite išsirinkę lialkai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 birželio 2017 - 21:26
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 16, 22:22)
Cartman tai ryt į kelionę jau ? Kada išvarot ???  Na kaip sakoma - kad kelias nedulkėtų. Lauksim lauktuvių ☺

Aha, mes tik vakare išjudam Varšuvon smile.gif

aš irgi savo rūbų beveik nelyginu. kaip ir pikkolo, tik saviškio marškinius biggrin.gif
Atsakyti

sveikos,

penktadienisss pagaliau. :) 

kiekviena seima yra skirtinga :) palinkesiu geru atostogu :)

tikrai taip, jau n kartu sau sakiau nesistebet niekuo,nes gi visi mes esam skirtingi ir gyvenam skirtingus gyvenimus , na bet.. ne visada lengva. 

bet siaip, geru atostogu ir svarbiausia gero oro. 

noreciau prie juros, gal isderinsim koki savaitgali, nezinau.. bet ta musu jura tokia, nu nilabai. saltoka. noreciau kad butu skaidrus vanduo :D

Tai va KolJe as visai ir nebijociau jei iseitu jis. Iki siol tikrai mane maniskis, kad jis pasaulio bamba. Dabar lyg apsitvarke, ziuresim kiek truks.  As dukra tik migdydavau gultukyje, nes siaip jai jis nepatiko. 

Dabar uzsikabinau ant nertu rankiniu is virves :D

sveikatos mamai tavo. 

o del rankiniu, jau norejau klaust insagrame, ar jos vis dar einamos? na taip pat norimos kaip kad buvo pradzioj pries kelis m?

bigbang, faini batukai, as neturejau kantrybes ismokt nert, man viskas uzsibaige pledukais ;D kokius penkis jauciu pasidariau.... laikau, gaila atiduot kam, vis su viltim, kad prireiks. 

o jums jau tikrai uztvritino kad mergaite? nebus siurprizo kokio..  :D 

vrine, vaje, kaip cia taip su lygintuvu. atsargiai, tfu tfu pavojinga. 

as ir nesuprantu (ir vel stebiuos  :D  :daktaras ) kaip jusu rubu nereikia lygint, na tos, kurios nelyginat. as su drauge ir kai kalbu, tai ir sako nelygina nieko. nezinau. na dzinsu kokiu as ir nelyginu, bet kelnes, bliuzeles, na kaip galima nelygint. yra kelios bliuskos kur nereikia bet visos kitos tai tikrai reikia. bet as nelyginu kasdien, dazniausiai savaitgaliais. nebent jau issitraukus matau kad reikia, tai tada perlyginu, ne, tiksliau imu kita, nelyginu ryte pvz.. 

ka savaitgali suplanavusios?   :4u: 

as dar nezinau, standartiskai turbut apsiprekint sestadieni, nes vienintele diena ir yra.. mirtinai reikia apsitvarkyt padoriai, nes dabar tai tik prabegom. vakare sportas. diena nezinau, gal i miesta. noreciau kokios sukneles gal, nieko siemet naujo nepirkau, bet nzn ar verta kai dazniausiai i darba su kelnem einu. 

Atsakyti

Aš patalinės nelyginu. O kam ??? Su užpakaliais išlyginam...beto jos gi nemato nieks. Tai ne sijonas ant ruros....
ir su permenganatu neteko vaikų maudyt ☺ sesutę gerą turėjom - sakė nereik...☺

Cartman tai ryt į kelionę jau ? Kada išvarot ??? Na kaip sakoma - kad kelias nedulkėtų. Lauksim lauktuvių ☺

Bigbang - kokius vardus turite išsirinkę lialkai ?

ai jo patalynes ir as nelyginu, niekada. bet ji dazniausiai dziuna dziovyklej, ne dazniausiai ,bet visada, nes dideliu tokiu ner kur dziaut balkone per maza dziovykle, o is tos istraukus dar silta, sulankstau ir nieko nereikia lygint. paklode issitempia ant lovos ir gerai. 

aha Cartman, gero kelio, daug ispudziu. as tai lauksiu foto :D 

oi mna savo reikia susikelt, tingiu...

galvoji pasakys  :P  as nesakyciau. 

Atsakyti

Grange nezinau ar einamos. Kelias pardaviau. Bandau ga dar pavyks parduot.

Cartman geru atostogu.

Atsakyti
Cartman, gerų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas. Visoms grazaus savaitgalio!

Atsakyti

BigBang ar jau domiesi gimdymu, žindymu, vaiko auginimu? Ar būna pas jus pamokėlių šiais klausimais?

Atsakyti

Laba. Lyginu kai reik. Ne vaikštau susiglamzius. Dukra pati išsilygina savo rūbus 😊

Atsakyti