Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 20, 15:37)
Sufl. kaip dukra- nebevemia?

Pikkolo va mano irgi kulnas atsikišęs, tai tikriausiai todėl ir trina visi batai smile.gif

Kur kitos visos?
Lyžuka- neatostogauji?

kas vakarienei? Pas mane balandėliai smile.gif vaaaat smile.gif

Kaip jau taip anksti balandėliai? Atostogauji? Padaryk ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 20, 17:23)
Kaip jau taip anksti balandėliai? Atostogauji? Padaryk ir man 4u.gif

Ne dar tik bus. Čia džiaugiuosi kad sugalvojau meniu ☺ dabar ilsiuosi poto eisiu makliavot.
Ko jūs veikėr. Kas gero ?
Atsakyti
Jau žinau - pas mane vakarienei braškės su pienu
Atsakyti
Atostogos eina tai šem tai ten aju antra diena o rezultatu jokiu smile.gif

Kate nežinau net ka sakyt, kepenys gerėja, bet dabar atstatineja skysčius , tai nežinau net kada operuos, sako bet kokiu atveju na del to auuglio savaitė ten ar šen nieko nekeis, vel pradejo vemt kartais unsure.gif klausiu daktaro ką daryt, sako jūsų teisė rinktis arba gydyt arba ne, nu duok die kad viskas i gerą tik
Atsakyti
Mano katytė turi du besibraižančius kniaukliukus, šiandien radom, greit dvi savaitės ax.gif
Atsakyti

Kate nežinau net ka sakyt, kepenys gerėja, bet dabar atstatineja skysčius , tai nežinau net kada operuos, sako bet kokiu atveju na del to auuglio savaitė ten ar šen nieko nekeis, vel pradejo vemt kartais unsure.gifklausiu daktaro ką daryt, sako jūsų teisė rinktis arba gydyt arba ne, nu duok die kad viskas i gerą tik

Maniškis dar kokį pusmetį karts nuo karto pavemdavo, bet ne tiek kad trūktų skysčių. O vemia tulžim? 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 06 20, 22:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71685939" data-time="1497982290"><div><p>Kate nežinau net ka sakyt, kepenys gerėja, bet dabar atstatineja skysčius , tai nežinau net kada operuos, sako bet kokiu atveju na del to auuglio savaitė ten ar šen nieko nekeis, vel pradejo vemt kartais vartotojo įkelta nuotraukaklausiu daktaro ką daryt, sako jūsų teisė rinktis arba gydyt arba ne, nu duok die kad viskas i gerą tik</p></div></blockquote><p>Maniškis dar kokį pusmetį karts nuo karto pavemdavo, bet ne tiek kad trūktų skysčių. O vemia tulžim? </p>

Ivairiai, kartais maistu, kartais seilem , bet ne žaliai kaip anskčiau
Atsakyti

Tai gal maistą keitėt? Nes pvz mūs senukas katinas tai šiuo klausimu labai jautrus, apie savaitę vemia vis kol pripranta.

Atsakyti
Sveikos,
na šiandien tikiuosi pataikysiu paklausdama, PIKKOLO kaip ta Palanga???? smile.gif smile.gif lauksime kasdienių žinių apie jūrą orą madas ir kitus kurortų privalumus smile.gif

Atsakyti

Labas visoms :) 

pikkolo - gero poilsio ir gero oro :) 

Atsakyti

Mano katytė turi du besibraižančius kniaukliukus, šiandien radom, greit dvi savaitės ax.gif

kur radot? kur buvo paslepus?

Jau žinau - pas mane vakarienei braškės su pienu

mm skanu bet siemet tik karta valgiau, kazkaip keista. reiktu gal dar kol yra braskiu... 

Atsakyti

Grange - maciau Briuselyje vėl vos neįvyko teroro aktas...  :unsure: 

Atsakyti