QUOTE(grange @ 2017 06 21, 11:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71686024" data-time="1497984810"><div><p>Mano katytė turi du besibraižančius kniaukliukus, šiandien radom, greit dvi savaitės

</p></div></blockquote><p>kur radot? kur buvo paslepus?</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71685680" data-time="1497974696"><div><p>Jau žinau - pas mane vakarienei braškės su pienu</p></div></blockquote><p>mm skanu bet siemet tik karta valgiau, kazkaip keista. reiktu gal dar kol yra braskiu... </p><p></p><p></p>
ant šuns(kurio jau nėra), būdos, tokiuose tinkluose. Bet ta katytė tokia dar vaikas, kūda, kaži, kiek to pieno turi, o kačiukai šiandien jau ant žemės, taip kniaukia... Bjau, kad ji jų nepaliktų likimo valiai
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2017 06 21, 15:31)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="71686901" data-time="1498038525"><div><p>jo.. centrinej stoty.. visa laime, kad nera suzeistu. </p><p>vakar vakare nusprendem vaziuot masina o ne metro, nes ten kaip tik keiciam. buvom masinoj kai pamatem pilna policijos tai jau is kart buvo aisku, kad kazkas vyksta. </p><p>eina sau, pasidarys taip kad bijosi is namu iseit. </p></div></blockquote><p>Na neužsidarysi vistiek namie. Pažiūrėk ir namie kiek va viko gali įvykt, kaip kad Londone tas daugiabutis užsidegė... Aš manau kai jau lemta tai ar tu su mašina, ar metro, ar centre ar namie. </p>
oi, man irgi jau reiktų , ir MB, ir vaikams. Mažoji visai trumpom rankovėm maikučių nebeturi. Bet nėra laiko