Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Uzmigdem katę, ašaros, ašaros... Jau ir palaidojom miškelyje... Vakar iš vis su blogavo, krauju vemt pradėjo sako metaztazes skrandį jau buvo... Nepatikėsit verkiau kur ėjau

Oi kaip tave suprantu. Aš gerą savaitę be sustojimo verkiau. O ir dabar ašaros renkasi, prisimenu ir savo Siduką. Užjaučiu labai  :console: 

Atsakyti
Lyyyžuka cray.gif
Dėl verkimo - tai aš šiemet kalėdinių švenčių irgi nemačiau....nes praverkiau visi verkėm verkėm....vienas kitą pabardami kad taip negalima bet vistiek verkėm. Ir dabar dar skauda prisiminus.... ir dar vis abejonių dūšioj kyla visokių....
Bet tai ką daryt.

Ryt į darbą ir atostogos....iiiilgos ☺ visą liepą.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 22, 17:27)
Uzmigdem katę, ašaros, ašaros... Jau ir palaidojom miškelyje... Vakar iš vis su blogavo, krauju vemt pradėjo sako metaztazes skrandį jau buvo... Nepatikėsit verkiau kur ėjau

uje. .gaila.. na bet taip geriau, nesikankins 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 22, 21:35)
Ryt į darbą ir atostogos....iiiilgos ☺ visą liepą.

ką veiksi, ką planuoji?

man dar liko 21 diena,ir dar kas bus kokių 10 gal val. viršvalandžių iki metų galo galėsiu pasiimt, tai nžn kada ką reik suplanuot. 5 dienas perikelsiu į kt metus, ale ot yr dienų ir vėl negerai biggrin.gif

pagaliau šiandien kvėpuot galiam, vėjukas, tik 26 jau tai padoriai.
darbe buvo BBQ po darbo, aikštelėj užšverta tai fainai, ir zumbos mokytoja buvo tai kas mergos šoko biggrin.gif dar visokių fiti miti, gerai taip kartais ne darbo aplinkoj..
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif

Jonams, Janytėms, Jonėms, Raselėms - sveikinimai 4u.gif (jei antrus vardus turite- irgi biggrin.gif )

Ar ieškojote paparčio žiedo biggrin.gif ? Mes nė koncertų vių nebeišžiūrėjome, išvažiavom namo. Bet šiandien pratęsim, tik kad purškalioja.

Kas skaitote knygas, gal dalvaujate skaitymo iššūkyje?
Atsakyti
Labos. Mes Jono neturim. Tai šventėm Arvydines ☺ smagiai linksmai ir tt. Atrodo nenaktinėjom bet kai iš ritmo iškrenti tai šiandie atsimiegoti negaliu....☺ su kate popietuko numigom....☺ bet dar miegoč ir miegoč. nu bet atrodo nesąmonė dieną miegot....
Ką kitos ?
Pas mys lyja. Gerai. Reikia žemei vandenuko. Buvau sode braškes išsisskinti vos spėjau ir užėjo...rūgščios šiemet braškės kažkokios. Net valgyt nesinori...kaži kode...
Atsakyti

Mes formules kvalifikacija paziurejom ir dabar vaziuosim apsipirkt maistuko i parduotuves. Noriu kazko is bulviu, gal kugelio  :hmm:​ 

Atsakyti

Pas mus lijo iki pietu. Baigem voljera. Jokiu Jonu nesvenciam.

Sveikos

Atsakyti

Čia irgi lyjo. Net keista, vakar taip šilta buvo (~20 val važiavau į pardę tai buvo dar 21), o šiandien daugiau 15 nepakilo.

Belaukiant kol mama ryte turguj apsipirkinėjo, neplanuotai nusipirkau auskarus, ir jei dar ilgiau būtų reikėję laukt, būč tokį paltuką-megztuką nusipirkus. Ale dar nesugalvojau ar reik man jo.

Mažius pirmą naktį miegojo apsikabinęs, ko niekada nebūna namie, labai išsigando prabudęs. Bet jau lyg apsipranta. Jau tiek lauke dairosi. Labiausiai tai pajūris patiko. Vakar net nuogutį palaikiau, tik nelabai ilgai, nes vėjas pakilo. Bet rodo nuo trečiadienio vėl karščius, tai galės paplikinėti. Gaila tik kad iki jūros eiti bemaž 20 min, tai mažai jau lieka pasibūti, nes maitinti viešai taip ir neįšdristu, o ir nežinau ar valgytų. Svečiuose tai sunkiai.

Tai tiek žinių.

Atsakyti

Pikkolo, o košės ar kokios tyrėles nevalgo? 

Su maitinimu nebuvo problemų, tikiuosi ir šį kart nebus. Skraiste prisidengdavau ir tiek. 

Savaitele ir važiuojam atostogų į Austriją  :yahoo: 

Atsakyti

Kolje - kaip faina  :yahoo: 

Atsakyti

Labai mažai valgo papildomo maisto. Nors žiojasi labai noriai, bet suvalgo kokius 10 šaukštukų ir viskas. Kartais tai padeda išbūti nevalgius 3 valandas, bet dažniausiai ne.

Atsakyti
Žiūrime beatifikaciją. Gal kas Viilniuje dalyvaujate?
Atsakyti