Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 25, 16:58)
Kaimynai išvažiavo, per TV sakė mama kad rodė net juos, aš viena akim vis žiūrėjau spintas be tvarkydama, maišas normaliu dar rūbų kur dėt? Gal kokiam caritui pasiūlyt, kažin imtų?

Aišku, kad karitas ims,bent jau pas mus - nespėji paduoti,jaudaug rankų tiesiasi.

QUOTE(Cartman @ 2017 06 25, 17:38)
aš dalyvauju knygų iššūkyje, pempe  smile.gif

Lyžuka, užjaučiu dėl katinuko  4u.gif

mes grįžom prieš porą valandų. kaip nenoriu darban, ypač po tiek nemiegojimo  biggrin.gif

Faina thumbup.gif . Aš labai užsidegus užverbuoti kuo daugiau, jau 4 turiu,gal dar 2 prikalbinsiu biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 25, 19:31)

Dukra snapchatą sukūrė man 😆😆 gal kas norite adresais pasidalint ?? tobulėju ☺
Labos . O man ryt atostogos. Ir nežinau kuu reiks veikt ☺☺☺

Neįsivaizduoju,kas tai rolleyes.gif

Ilsėkis biggrin.gif Anieko neveikčiau bent tris dienas, otada jau paaiškėtų ko noriu ar ko reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien visiškai nesidirba. Ir bendrai dar aplinkoj nesigaudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 06 26, 12:42)

Kaip įspūdžiai?
Atsakyti

Dukra snapchatą sukūrė man 😆😆 gal kas norite adresais pasidalint ?? tobulėju ☺

Labos . O man ryt atostogos. Ir nežinau kuu reiks veikt ☺☺☺

o su kuo tu zadi "zaist" su tuo snapchatu? .. ar tavo draugu rate zmones juo naudojasi?

na bent jau man asmeniskai atrodo tai grynas paaugliu apsas, siuncia foto, video paskiau dingsta. visokios kvailos foto.. na tiesa pasakius nelabai suprantu esmes sito apso. bet as ir ne paaugle, tai gal ir del to nesuprantu. 

tik nesupyk, jei tau norisi ir patinka, tai pirmyn. bet "draugem" nebusim ,nes tuo nesinaudoju :D 

prie juros netrauksit? o gal ner dar silta taip. 

kaip atostogos? na kad patiko, tai manau. bet kazkaip greit gryzot, ar cia taip atrodo. 

Atsakyti
Savaitė pralėkė greit. Pamatėm ir patyrėm žiauriai daug. Tas turėjo ir pliusų, nes 3 šalis aplankėm, palyginom, kiekvieną savaip patyrėm. Minusas, kad neliko laiko pasidžiaugt ilgiau tuo, kas labiausiai patiko. Aišku, tas padėjo suprast, kad dar tikrai grįšim, net pinigų atgal į eurus nebesimainėm likučių, nes sakėm pravers smile.gif
Turbūt didžiausią įspūdį padarė tai, kad Bosnija šalis, kur buvęs karas dar jaučiasi visur, etninė įtampa labai didelė, politika šūdina, bet žmonės begalinio šiltumo, paslaugumo ir pozityvumo smile.gif
Atsakyti

Savaitė pralėkė greit. Pamatėm ir patyrėm žiauriai daug. Tas turėjo ir pliusų, nes 3 šalis aplankėm, palyginom, kiekvieną savaip patyrėm. Minusas, kad neliko laiko pasidžiaugt ilgiau tuo, kas labiausiai patiko. Aišku, tas padėjo suprast, kad dar tikrai grįšim, net pinigų atgal į eurus nebesimainėm likučių, nes sakėm pravers smile.gif
Turbūt didžiausią įspūdį padarė tai, kad Bosnija šalis, kur buvęs karas dar jaučiasi visur, etninė įtampa labai didelė, politika šūdina, bet žmonės begalinio šiltumo, paslaugumo ir pozityvumo smile.gif

nu fainai, kad palieka dideli ispudi, kad noris sugryzt atgal. 

tai atal jei trauksit tai i Bosnija ar vel i visas?

Atsakyti
Tikrai grįšim į Sarajevą, labai dar norisi pamatyti Tuzlą, nes tik akies krašteliu patį miestą pamatėm, nes atvykom naktį prieš skrydį, bet sutikų žmonių draugiškumas ir paslaugumas verčia norėt tą miestą pamatyt. Ir dar labai noris atgal į mažytę nuostabią Kroatijos salą - Mljetą. smile.gif
Atsakyti

Aš ir norėčiau pakeliaut. Bet dar spėsiu. Paaugs vaikai, bus laisviau.

Dabar guliu ir galvoju ar noriu miego, ar ne. Vaikį antrą kartą užmigdžiau. Ko tais labai verkė prabudęs, negalėjo užmigt. Nuplaukė mano vakaras. O norėjau tokį seminarą pažiūrėt. Teks įrašą žiūrėt. Ryte vos akis atplėšiu, o vakare negaliu užmigt. Šiąnakt vaikis kėlėsi valgyt ir po to ilgai neužmigo, ryte po 5 val prabudo, ryte 2 val numigo, o po pietų vos ne vos 30 min. Tai tikėjausi ramaus vakaro. Gal kad ne namie? Nors ne pirma naktis.

Grange, prie jūros šalta. Labai vėjas. Laukiam žadėto atšilimo, kad leškas pakepint. O gal ir išsimaudyt. Mama jau išsimaudė, penktadienį buvo šilta. Aš pabijojau, nes labai vėjas pakilo.

Atsakyti
Sveikos

šuni vedžiojau : megztukas, striuke su kapišonu, nu kaip birželio pabaigai pats tas bigsmile.gif , bet man vistiek vasara yra vasara, smagu, gi bent jau plikledžio nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif plikledžio biggrin.gif

Mes zefyriukus lauke kepėm,tai ugnį vėjas taip blaškė,kad oi... Bet užsisaldinome į valias biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2017 06 26, 20:36)
<p>Aš ir norėčiau pakeliaut. Bet dar spėsiu. Paaugs vaikai, bus laisviau.</p><p>Dabar guliu ir galvoju ar noriu miego, ar ne. Vaikį antrą kartą užmigdžiau. Ko tais labai verkė prabudęs, negalėjo užmigt. Nuplaukė mano vakaras. O norėjau tokį seminarą pažiūrėt. Teks įrašą žiūrėt. Ryte vos akis atplėšiu, o vakare negaliu užmigt. Šiąnakt vaikis kėlėsi valgyt ir po to ilgai neužmigo, ryte po 5 val prabudo, ryte 2 val numigo, o po pietų vos ne vos 30 min. Tai tikėjausi ramaus vakaro. Gal kad ne namie? Nors ne pirma naktis.</p><p>Grange, prie jūros šalta. Labai vėjas. Laukiam žadėto atšilimo, kad leškas pakepint. O gal ir išsimaudyt. Mama jau išsimaudė, penktadienį buvo šilta. Aš pabijojau, nes labai vėjas pakilo.</p>

Skaityk ką nors, arba savo seminarą žiūrėk,nemiegok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 26 birželio 2017 - 21:01
Labas rytas 4u.gif
Kaip pajūris laikosi?
Kaip norėčiau kur nors nors dienelei... Bet dar geriau su viena nakvyne biggrin.gif
Bet dar ne, dar ne ax.gif

Cartman, nuo kokios knygos pradėjai? Ir ką skaitysi iš uždraustų ir su skaičium - baisiai įdomu ax.gif
Atsakyti

Orai tikrai nekokie :( Salta :(

Sveikos

Atsakyti