Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

nedaug dar ..viskas labai trapu tokiu metu dar... nesakau, kad mažiau skaudu, bet jei jau taip lemta, tai visgi geriau kai tai nutinka akstyvose savaitėse, kol dar nieko nejauti ir nematai dar išsivysčiusio leliuko, nei kad vdury nėštumo unsure.gif psichologiškai ir fiziškai yra baisiai sunku po to. mane pakirto labai stipriai tas,ir visada širdį skaudės, aš neiįsivaizduoju ir net nenoriu įsivaizduot, ką jaučia žmonės kai kelių metų vaikučiai suserga vėžiu ar dar kas nutinka.... aš nežinau iš kur atranda stiprybės gyvent toliau.baisu.

Nedaug, bet kai po tiel laiko buvo pavyke...

Niekam to nelinkeciau....

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 11, 20:14)
<p>Grange beveik 6 savaites. Pirma kart tikrai jau buvo pavyke. Ziauriai sunku....</p>
<p>Pempė12 dirbtinis.</p>

Tai ir širdies skausmas, ir kaip brangu unsure.gif
Labai linkiu kada nors, kad išsipildytų jems 4u.gif

Grange 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 sausio 2017 - 20:28
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 11, 19:25)
<p>Nedaug, bet kai po tiel laiko buvo pavyke...</p>
<p>Niekam to nelinkeciau....</p>

tai suprantu,patikėk 4u.gif aš ne kartą tą išgyvenau, tai žinau ką reiškia...
sustiprės,atsigaus, belieka palinkėt kad vėl pavyktų.

ryt pas mus darbe naujametinis vakaras ala. reikia rengtis kažką oranžinio, ainu ieškot ką čia sugalvot...
Atsakyti

Tai ir širdies skausmas, ir kaip brangu unsure.gif Labai linkiu kada nors, kad išsipildytų jems 4u.gif Grange 4u.gif4u.gif4u.gif

Aciu  :4u:

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 11, 19:27)
Tai ir širdies skausmas, ir kaip brangu unsure.gif
Labai linkiu kada nors, kad išsipildytų jems 4u.gif

Grange 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif

ai, o beje, kai pempė paminėjo brangu, sun , o ji lt darė? ar jau priėmė įsatymą kokį, ar kompensuoja kažkiek lt? absurdas kad dar iki šiol nieko tuo klausimu nedaro..
nes kainuoja pinigus (jau nekalbant apie sveikatą) tokius, kad bent kažkokia pagalba iš valstybės jau būtų šis tas.
Atsakyti
nu prirašėt liūdnybių...
jei paguos kurią- geriau 6 sav.. nei 36.
Aišku savas skausmas didžiausias. bet kur žmogus dėsies. Niekur. Pakauksi pakauksi ir toliau gyvensi.

O Avoniukei tikrai- nu gal ir geriau, gal nauja pradžia bus.... sunki baisingai, bet gal į gerą... kad jau buvo ne kažką tai ir nereik...nors manau jis sugrįš tikrai...paprasčiausia geriau jam nebus nei pas tėvus nei kur kitur... tik pati turėtum apsispręsti manau, jei jau dedi tašką tai ir dėt....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 11, 19:36)
nu prirašėt liūdnybių...
jei paguos kurią- geriau 6 sav.. nei 36.
Aišku savas skausmas didžiausias. bet kur žmogus dėsies. Niekur. Pakauksi pakauksi ir toliau gyvensi.

O Avoniukei tikrai- nu gal ir geriau, gal nauja pradžia bus.... sunki baisingai, bet gal į gerą... kad jau buvo ne kažką tai ir nereik...nors manau jis sugrįš tikrai...paprasčiausia geriau jam nebus nei pas tėvus nei kur kitur... tik pati turėtum apsispręsti manau, jei jau dedi tašką tai ir dėt....

nu 36 tai iš vis... verysad.gif brr tfu tfu tfu tris kart per petį

dėl avoniukės, sugrįš, bet ar tu priimtum atgal? aš tai ne. vieną at išėjus kelio atgal nebūtų oi ne. tfu tfu aišku, bet nežinau neįsivaizduoju tokios situacijos.

krp kreipiuos į tave.
tu sakei ka pirkai saviškiui eksternalų baterijos pakrovėją.
ar ilgai u-trunka kol jis pasikrauna? ne telefas bet pats pakrovėjas.
aš šiand gavau pajungiau kraut, bet jau kelias val kraunas nepasikrauna pilnas dar. nu rašo, kad užtrunka ilgai, bet kiek tas ilgai. pas mane 10400 mh
Atsakyti
Aš pirmo vaikiuko irgi netekau. 18 savaičių

Oi, vrine unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 sausio 2017 - 20:43

4u.gifmirksiukas.gif ai, o beje, kai pempė paminėjo brangu, sun , o ji lt darė? ar jau priėmė įsatymą kokį, ar kompensuoja kažkiek lt? absurdas kad dar iki šiol nieko tuo klausimu nedaro.. nes kainuoja pinigus (jau nekalbant apie sveikatą) tokius, kad bent kažkokia pagalba iš valstybės jau būtų šis tas.

Kiek zinau dar nekompensuoja. LT dare. 

Kai atsigaus zada nepasiduot.

Imk ir tu baliona  :4u:

Atsakyti

Aš pirmo vaikiuko irgi netekau. 18 savaičių Oi, vrine unsure.gif4u.gif
:4u:

Dukra sukarsciavo  :cray:

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 11, 20:42)
dėl avoniukės, sugrįš, bet ar tu priimtum atgal? aš tai ne. vieną at išėjus kelio atgal nebūtų oi ne. tfu tfu aišku, bet nežinau neįsivaizduoju tokios situacijos.

protu ne. Bet ar jai lengviau vienai su trimis vaikais ar su vyr. Va čia klausimas. Jei finansiškai jis nulis ir t.t. tai tikrai nepriimčiau. Jei yra pagalba ir ji moteriai reikalinga labai- pagalvočiau. Čia žiauriai sunkus klausimas....
kaip aš saviškiui sakau visada- na bent kartą užvožtum man- eitum į visas keturias puses.... o kaip ten būtų kas žino po teisybe....tfu tfu tfu... Aš dar gudri dabar kad jei kas turiu kur eiti- mama lauks visada. O jei nebūtų jos.... dar kartą tfu tfu tfu....
bet tai šiaip greičiau aš saviškiui užvošiu nei jis man.. aplamai blogo žodžio man nepasako...aš pasakau...nors ir tvardausi... nu aš moteris- man atleistina juk, ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif silpnų nervų ir t.t. juk....

simano, ko nenori pas mus? junkis - na skaitai skaitai....mes geros...draugiškos,,,jaukios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 11, 20:51)

<p> </p>
<p>Dukra sukarsciavo  cray.gif</p>

ui , laikykitės. Bjaurūs tie virusai dabar eina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 sausio 2017 - 20:55
Sun, gal nieko baisaus, ar kokie dantys nedygsta? Jau nepamenu, ar tokio amžiaus dar dygsta blush-anim-cl.gif
Atsakyti