Mano briedis issikrauste.... Staigiai , neplanuotai ...
Didziausia beda, kad man ryte i darba, o mazosios neturiu kur palikt. Grizt iki vyresniajai reiks iseit i mokykla nelabai spesiu
Griaustine, sveikinu su daug progu

Lyžuka, ką čia gąsdini su tokiais dideliais atskaitymais

pikkolo, tokią pažymą telefonu galima užsisakyti, o paskui tik atvažiuoti atsiimti
Papildyta:
</p><p> Didziausia beda, kad man ryte i darba, o mazosios neturiu kur palikt. Grizt iki vyresniajai reiks iseit i mokykla nelabai spesiu

</p>
Vaje, Avonuke

Papildyta:
Tada, kai ženijomės prieš 19 metų - žiemos bus kaip žiemos, įpratę buvom, kad šalta, sniego pilna. Tai todėl ir nesušalom. O be to gi iš reikalo reikėjo ženytis

Pempe, o kur ta biblioteka?

O šiandien tai šalta man visur... kažkodėl...
Tauragės rajono kaime

o čia ėjot link to ar kaip? būčiau šalia padėčiau...tik vaikų vienų nepalik...
sveikinu griaustine ir aš su metinėm

vrine baliai baigės sakai, iki sekančių..

bet iš ties, grai kad praėjo jau viskas, laukiau laukiau, bet galiausiai jau buvo gana.
dabar lauksiu gimtadienio, lauksiu ir nelauksiu kaip ir.. nepatinka skaičius, kuris bus

Avoniuke, abet tai nebuvo taip kad va ėmiau ir sugalvojau

apie premijas čia prakalbot, dabar man reiks greit apsispręst ką daryt. pas mus moka, na man bus pirmas kartas, tai nežinau kiek ten bus, bet šūdukas ne kažką,kaip kalba, bėda ta,kad čia nuo premijų nuskaito 60 proc mokesčių dar

Nu suprantu bėdos, bet jau kelintas mėnuo gyvenam nežinodami, ar ieškot naujo buto, ar ne. Tuo labiau, kad butai taip greit nesusiranda.
Labas rytas,
Nezinau... Kazkaip.... Dirbdama puse kelio nulaisciau asarom , bet sugebejau grizt ir dar isleist vyresniaja i mokykla.Vyresnioji mano dvylikos, mazoji penkiu . Viena diena nugyvenom , rytoj vel kaip nors....
Nebuvo taip , kad eme ir isejo. Paskutiniu metu buvo vis ta pati pasikartojanti istorija- isgeres draskydavos , keldavo triuksma po to susiimdavo , kuri laika ramu ir vel viskas is pradziu . Karts nuo karto islekdavo pas tevus, kurie vos paskambinus lekdavo jo pasimt.
Vakar parvaziavo gerokai isgeres , norejo vel isvaziuot - stojau pries masina. Neisleidau, siaip taip atemiau raktelius. Isizeide mirtinai . Parlekes susimete daiktus ir aisku issikviete tevus . Dar isejus klausiau ar eis atgal . Paemiau buto raktus.
Pagalbos jokios neturiu . Uosviai mane uzbrauke dideliu juodu bruksniu ir pastate kryziu . Neperdedu....Mamai toloka , o ir sveikata.ne kazka
Tureciau normalu teva ir broli gautu snukin uz visus uzgauliojimus, stumdymus gal bijotu daugiau . Tevas prasigeres, jau sunkiai besigaudantis realybej, brolis savanaudis , egoistas besirupinantis tik savim.
Pagalvoji gerai vyrams - susirinkai triusikus, saukstus ir isejai. Ir viskas! Naujas gyvenimas , nauji planai, naujos galimybes...
Visos su savom bedom, ar ne?
Uzkniso jau, is darbo pastoviai rasineja: parasyk tam, anam. Vakar dar isvis sugalvojo, kad dar tokias lenteles padaryciau. Eina jie sikt. Aisku taip neparasiau. Dirikas dar atsiunte cv isverst i anglu, o ten irases kad anglu moka taip pat gerai kaip rusu, tai tegu ir raso tuos laiskus, kam tas dvigubas rasinejimas? Jis man, as kitiem. Neturiu tam laiko. Mano vaikis prastai diena miega, tokiu zuikio miegu, tai paskui guldausi ant keliu ir dar pamiega. O tai vakare buna piktas kitaip. O kai nemiega, nori bendraut. Nors labiausiai tai uzmuse klausimas: tai si pavasari nevaziuosi turbut i komandiruotes? Vargu ar kita vaziuosiu, nezinau ar galesiu toki maziuka palikt savaitei.
Nu va ir as pasiguodziau.
Dar prie to, nezinau kodel bet antra nakti pienuko tiek kad net skauda. Kita savaite pas gydytoja, tai ziuresim kiek bus priauges.