tai tavo dirikas jau nori slides tept, kad cv verčiasi?
tai tavo dirikas jau nori slides tept, kad cv verčiasi?
Man kazkaip atrodo, kad gali buti jog as slides tepsiu, jei tik rasiu kita darba. O tai supratimo pas vyrus 0.
Avonuke ![]()
Pas mus metai irgi nekaip prasidejo.... Labas
kas nutiko???
kaip šalta lauke, koks vėjas nemalonus...
beje Silvą Rerum užkabino, tiesą sakėt kad po pusės lengviau skaitysis. tai jau pirmą dalį beveik baigiu
kas nutiko???kaip šalta lauke, koks vėjas nemalonus... beje Silvą Rerum užkabino, tiesą sakėt kad po pusės lengviau skaitysis. tai jau pirmą dalį beveik baigiu
kitas irgi skaitysiu
Sesei buvo pagaliau pavyke
Dvi kruopos augo ir viena paskui kita pabego.... Tik apsidziaugem, gavo nuotrauka ir viskas neber....
o tai nepamatyti laiško pvz negali (ar tau skambina), priežasčių/atmazkių visokių irgi galima prigalvoti.... pagaliau vieną kartą pasakius NE kaži ar antrą kartą kreiptųsi....
o tai nepamatyti laiško pvz negali (ar tau skambina), priežasčių/atmazkių visokių irgi galima prigalvoti.... pagaliau vieną kartą pasakius NE kaži ar antrą kartą kreiptųsi....
Tai as taip ir darau. O kai skambina ne visada atsiliepiu. Na as buvau sakius, kad kiek galesiu tiek padesiu, bet cia gaunasi - kiek jiem reikia o ne kiek galiu.
vėl necituoj
avoniuke
Papildyta:
žiauriai bijau to vėl.. čia bandai bandai
Pikkolo, tu irgi laikykis
Sun, gal kitas kartas neneluos
....
Grange beveik 6 savaites. Pirma kart tikrai jau buvo pavyke. Ziauriai sunku....
Pempė12 dirbtinis.
<p>Pempė12 dirbtinis.</p>
nedaug dar ..viskas labai trapu tokiu metu dar... nesakau, kad mažiau skaudu, bet jei jau taip lemta, tai visgi geriau kai tai nutinka akstyvose savaitėse, kol dar nieko nejauti ir nematai dar išsivysčiusio leliuko, nei kad vdury nėštumo
mane pakirto labai stipriai tas,ir visada širdį skaudės, aš neiįsivaizduoju ir net nenoriu įsivaizduot, ką jaučia žmonės kai kelių metų vaikučiai suserga vėžiu ar dar kas nutinka.... aš nežinau iš kur atranda stiprybės gyvent toliau.baisu.