Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sveikos panelės rožės smile.gif

verdam antienos sriubą bus kažkokia kinietiška tongue.gif, ką čia dar unsure.gif

ai pikolo pagalvojau toks gražus sijonukas, bet va gaila kad antra ne dukryte , kiek čia juo benešios mirksiukas.gif

Sun ir kitoms sergančioms sveikatos, dabar tiek priplylem apie vaistu vartojimus, kad jau neatrenku kuri čia sergat kuri sveika biggrin.gif

aš gal pora metu aplamai buvai neišgerus nei vienos tabletes, bande šeimos gyd sinusita varyt i polikliniką pas ausu gyd pasirašiau kad atsisakau ir namuose su aviečiu arbata išgulejau, o šiaip tai pfiu , pfiu nebuvo ir rimtai sueme per ta laiką, nes jei kokia operacija tai jau niekas neisdomėtu kaip tu i vaistus cheminius žiuri tongue.gif dėl vaikų nesigirsiu, nes žinot kaip paskui tokios pagyros atisisuka , kaip sakoma šituo klausimu prietaringa esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as ir kartais pati gydaus,bet tik zinomais vaistais. Ta prasme perku tuos Pacius zolelinius,kurie man padeda. Vaikus tai nelabai gydau pati,nuvedu pas gyd. Kai jau labai apsirgusios, o jei persalimas, arbatos, avieciu,liepziedzio,ciobreliu. Dabar padarius medus,graikiski riesutai ir cinamonas,kiekviena ryta po saukstuka suvalgom,ale tikim kad stiprina imuniteta smile.gif Tik pokolkas viena ir tesergu,tfu tfu vaikai laikosi smile.gif
Sun,bent mano purskalas su jodu,raso kad vaikams tik nuo 12 metu,tai atsargiai unsure.gif
Atsakyti

Kolje as vedziau pas gydytoja ketvirtadieni. Israse antibijotikus, gerkle labai raudona, siandien jau ir puliu yra. Ta purskala savavaliskai purskiau du kart, info lapuke raso nuo 2 metu galima.

Atsakyti
Vėl necituoja, och
Ką čia norėjau, išmušė iš vėžių, vėl ieškoti reikia atgal mad.gif

Kai operacija, aišku, kad niekas nesižaidžia, juk proto dar turim biggrin.gif

Ai, Kolje, kokį įdomų negirdėtą tu čia veikatinimo mišinuką susitaisius bigsmile.gif . Gal ir man reikia ax.gif . MB dabar sutaisęs imbierą, medų ir spanguoles vietoje citrinų. Bet vis nepageriu. Į darbą nesinešu, o vakare jau nesinori. Darbe kasdien geriu po puodelį žolelių, o kartais ir du(ant tų pačių plikau). Šiuo metu turiu dvejas- ivan čai (gaurometį) ir sukatžolę. Tai pakaitom, arba, kokio skonio noriu.

Vaje, Sun, turbūt išsigandai, kad išbėrė, juk prieš kelis metus buvo visokių negerų atvejų, kai beria, ir žaibinė forma ligos unsure.gif . Bet nesprantu, jei geria antibiotikus, kaip dar gali pūliai rastis, turėtų gerėti. Juk daktarė turėjo teisingą dozę paskaičiuoti pagal svorį.
O kad kažkam žmogus alergiškas, čia per visą gyvenimą gali tokių naujienų sužinoti, neturėtum savęs dėl to kaltinti. Kol nepavartoji, tol ir nežinai.
Papildyta:
Man irgi jau reikia į kirpyklą, apžėliau visai biggrin.gif . Noriu.

čIAU ATEINA SVEČIAI biggrin.gif
Atsakyti
pempe,internete radau,berods delfi. Dabar kai vel persalau,tai geriu imbiero ir citrinos arbatas. darbe turiu imbiera su apelsinais 4u.gif
Atsakyti

Labas vakaras mergaites :)

Pagaliau laisvas savaitgalis. 

Gėėėėris būt namie, o ne darbe :) 

Koks oras fainas  :wub:  Kiek su rogėm šnd prisičiuožinėjom visi. Bet kaip jėga su vėjeliu nuo kalno lėkt su rogėm :bigsmile: 

Mano Jokūbiukas penicilinui alergiškas. Gruodį bronchitas jam buvo, gavom antibijotikų. Tai pasirodo ir dar kažkokiam antibiotikui alergiją jis turi. Bet šį kart mažiau streso buvo, kuomet prasidėjo jam ta alergija.

Imbieras+ciberžolė+citrina+ karštas vanduo. Kasdien tokį geriu jau antras mėnuo :) 

Aš išsiskyrusi ir turiu tris vaikus. Kuomet skyriausi mažąjai buvo beveik 6mėn.

Faktas, kad finansiškai buvo/yra daug sunkiau. Bet visgi tai geriausias mano gyvenimo sprendimas :) 

"vidinė" laimė,va kas svarbiausi :) 

Atsakyti
Laba
Daug daug sveikatos sergancioms!!
Apie vaistus nieko nepasakysiu pati stengiuos neeksperimentuot bet kartais tenka unsure.gif su vaikais aisku kitas reikalas.
Po namus siandien prasitryniau, tik pardej buvom.lietus pliaupia. Kaip is kibiro.fe pasals tai bus amen, ciuozykla..
Atsakyti
Pempe, vingiorykste pabandyk gerti, kvapas pasakiškas, o kuom naudinga pati pasiskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu labos. Nu ko nekalbat. Nuuu ko veikiat ? ☺

Atsisėdau nagų susitvarkyt sakau reik pasilabint.
O šiaip skauda galvą. Šiaip.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 15, 16:25)
Nu labos. Nu ko nekalbat. Nuuu ko veikiat ? ☺

Atsisėdau nagų susitvarkyt sakau reik pasilabint.
O šiaip skauda galvą. Šiaip.

Sveikos.
O priminei, man ir reiktu nagus apsitvarkyt..
Nesen baigiau darbo reikalus, buvau parsinesus pasidarbuot.pavalgem. dabar nezinau reiktu dar lygijt, bet jau apteme..o prie sviesos labai nemegstu, man patinka prie naturalios. Tai gal nukelaiu.yr dar ka devet tai tegu kaupias..
Issitraukiau varskes pakeli is saldiklio, kepsiu apkepa velesniai vakarienei ir rytojuo.tik nzn koki dar, oi dar ir reik manus uzsimerkt, kad jau pakalbejau..
Atsakyti

Nu labos. Nu ko nekalbat. Nuuu ko veikiat ? ☺ Atsisėdau nagų susitvarkyt sakau reik pasilabint. O šiaip skauda galvą. Šiaip.

Jau kovojau visa diena su "oziais"  :oh:

Labas

Atsakyti
Aš prikepiau kotletų su bulvėmis po orkaite. Yra sriubos. Kepiau keksų ryte, truputį persaldžiau ☺ nu senai kepiau ☺ vakar turėjau svečių - gėrem vyno ☺ šiandien buvau svečiuose - valgiau torto ir geriau kažkokio kitokio gėrimo. sūnus duodasi su jo dėde čiuožykloje nuo pietų. Greit vaikai išmoksta - vakar pirmą kartą atsistojo ant pačiužų ir jau lakstė po pusvalandžio jaip vanagas ☺ o aš taip ir numirsiu tikriausiai neišmokusi..😢😢😢😢😢..Išsilyginau. Susitvarkiau. ir namus ir nagus 😊 Eisiu maudytis ir vėl pirmadienis....pirmadienio nelaukiu nors negaliu pasakyt kad laabai nelaukiu. Tik šiaip - iš idėjos nelaukiu ☺ o labai laukiu pavasario. Vat kiek prirašiau....😆😕
Atsakyti