Trynys tik skystas būna. Aš ir šiaip kai pati verdu ar kepu kiaušinius, tai tiksu skystu tryniu
čia be lukšto virti kiaušiniai ant duonytės su padau ir priedais 
Trynys tik skystas būna. Aš ir šiaip kai pati verdu ar kepu kiaušinius, tai tiksu skystu tryniu
Jėtus, prijuokinot
. Iš tos serjos dar būtų "einu ant autobuso" . Aš visą vaikystę ir jaunystę, ir dar vėliau ėjau
Benedikto kiaušų nežinau
Lyžuka,kad tk nepamirščiau įsigyti, gerą arbatą rekomendavai.
Sun, faina, kad geriau
. Taip ir turėjo būt
Mano viena draugeška dabar su dviem vaikais serga, bet aš bjauri, tik išbariau, kad blogai gydo, nelabai paguodos sulaukė
Pavargau, nusidaviau, boulinge šventėm gmtadienį, baisiai dažnai turėjau mesti, nugara ir kojos atsakė. Bet negražu baliais skųstis
. Ar ne, Vrine
?
Pikkolo, jei pridavinėtu, ta išvis aureolė tau turėtų spindėti už nesavanaudiškumą, geranoriškumą ir pagalbą.
Benedikto kiaušų nežinau
Sun, faina, kad geriau
Mano viena draugeška dabar su dviem vaikais serga, bet aš bjauri, tik išbariau, kad blogai gydo, nelabai paguodos sulaukė
Pavargau, nusidaviau, boulinge šventėm gmtadienį, baisiai dažnai turėjau mesti, nugara ir kojos atsakė. Bet negražu baliais skųstis
Pikkolo, jei pridavinėtu, ta išvis aureolė tau turėtų spindėti už nesavanaudiškumą, geranoriškumą ir pagalbą.
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 15, 21:05)
Taip taip pempe. Baliavojam ir nesiskundžiam...☺ ir vėl baliavojam...
Pempe o kodėl tu 12 ? Ką tai reišk?
Pempe o kodėl tu 12 ? Ką tai reišk?
Nežinau
Ai, na va, matau, tikrai 12-ais
Prisimenu, kai rinkausi vardą, visi buvo užimti. Tada pradėjau bet ką
Visai skanu skystas kiausinis. Bet kazkaip mazai valgom.
Katik blynus kepiau, vel naktis bemiege bus ![]()
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 15, 20:39)
Jėtus, prijuokinot
. Iš tos serjos dar būtų "einu ant autobuso" . Aš visą vaikystę ir jaunystę, ir dar vėliau ėjau
Benedikto kiaušų nežinau
Benedikto kiaušų nežinau
man skanu kiaušiniai su skystu tryniu, konkrečiai Benedikto neragavus
Aš pernai ju gamtoj prisirinkau, galvojau šiaip gal kada kaip vaisto reikės, nes mano a.a. uošvis ją gerdavo gydymo tikslais, bet kai paragavau, o jau kvapas jos
iš posaku temos dar prisiminiau , kaip vaziuojant autobusu sakydavo"šoferiuk, atidaryk užpakalį"
ech jūs baliauninkės
Lyžuka neatsimenu kada buvau kokiam baliuje ![]()
Labas rytas. Sninga, pasaka ![]()
labas is ryto
keista pasijungt is darbo
bet kad ramiau...
Sunflowers, o kodel taip velai kepei, kad ryte butu ?
as pusryciams varskes apkepo valgiau , mm maniskis nemegsta,tai liks viskas man. gerai, kad nedidelis gavos..
oigi tikrai su autiku ir uzpakaliu as pamenu budavo
as pusryciams varskes apkepo valgiau , mm maniskis nemegsta,tai liks viskas man. gerai, kad nedidelis gavos..
QUOTE(grange @ 2017 01 16, 09:39)
labas is ryto
bet kad ramiau...
Grange tai jau pakeitei darbo vieta?
Grange, vakar panele nemiegojo pietu ir 17 val nuluzo. Turejau 21 val., prikelt vaistus sugirdyt, na ir sako niam niam. Kadangi is pagaminto maisto nieks netiko, turejau blynu kept.
Labas, kas pasidarė, man sm neveiikia, visas temas rodo užrakintas, nieko pažiūrėti neina. Nuo vakar vakaro. Rodo, kd gal neturiu teises žiurėti, ar kažka panašaus. Temos pirmą lapą su vaizdeliu ir pavadininmu rodo, o toliau viskas, kažkokios eilutės su vardais kalbėjusių, bet kai paspaudi, rodo užrakinta. Tai dabar radau, kad paspaudus atsakyti, rašyti eina, ir matyti, as paskutiniu metu rašyta.
Kas čia per fokusai?
Ga dėl to, kad vakar spaudžiau "nauja versija" forumo. Jei čia versija, tai tryda, o ne versija, negaiiu savo mėgiamiausių temų su meileniis pažiūrėti.
Gall tik šiaip sutriko
Sos, gelbėkit
Kas čia per fokusai?
Ga dėl to, kad vakar spaudžiau "nauja versija" forumo. Jei čia versija, tai tryda, o ne versija, negaiiu savo mėgiamiausių temų su meileniis pažiūrėti.
Gall tik šiaip sutriko
Sos, gelbėkit
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 08:50)
Grange tai jau pakeitei darbo vieta?
aha
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 16, 09:58)
Labas, kas pasidarė, man sm neveiikia, visas temas rodo užrakintas, nieko pažiūrėti neina. Nuo vakar vakaro. Rodo, kd gal neturiu teises žiurėti, ar kažka panašaus. Temos pirmą lapą su vaizdeliu ir pavadininmu rodo, o toliau viskas, kažkokios eilutės su vardais kalbėjusių, bet kai paspaudi, rodo užrakinta. Tai dabar radau, kad paspaudus atsakyti, rašyti eina, ir matyti, as paskutiniu metu rašyta.
Kas čia per fokusai?
Gall tik šiaip sutriko
Sos, gelbėkit
Kas čia per fokusai?
Gall tik šiaip sutriko
Sos, gelbėkit
visos temos, kuriose tu nebendrauji, ar bendrauji ir?
as girdejau viena ausim, kad galima uzrakint temas, ir slapt tipo turi tik tos, kas bendrauja, kad nebutu skaitymu is pasales, tai gal cia tas?
is ties tai durnai jei padarys taip, as ir megstu paskaityt nerasius nieko..