Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 15, 17:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71363040" data-time="1484493928"> Nu labos. Nu ko nekalbat. Nuuu ko veikiat ? ☺ Atsisėdau nagų susitvarkyt sakau reik pasilabint. O šiaip skauda galvą. Šiaip.</blockquote>
<p>Jau kovojau visa diena su "oziais"  doh.gif</p>
<p>Labas</p>

o kaip jaučias, jau geriau?
Atsakyti

Pas mus kruties streikas  :( Pavalgo 2-3 min ir pradeda klykauti prie (.). O pieno kiek, vaje vaje, net nezinau del ko jo tiek gaminasi, jau buvo susinormalizave viskas ir se tau vel. Jau du kartus siandien traukiau ir saldziau papa, ir jauciu vel reiks traukt. Cia nemaloniausia maitinimo pienuku dalis.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 15, 17:10)
Aš prikepiau kotletų su bulvėmis po orkaite.

Yra sriubos. Kepiau keksų ryte, truputį persaldžiau ☺ nu senai kepiau ☺ vakar turėjau svečių - gėrem vyno ☺ šiandien buvau svečiuose - valgiau torto ir geriau kažkokio kitokio gėrimo. sūnus duodasi su jo dėde  čiuožykloje nuo pietų. Greit vaikai išmoksta - vakar pirmą kartą atsistojo ant pačiužų ir jau lakstė po pusvalandžio jaip vanagas ☺ o aš taip ir numirsiu tikriausiai neišmokusi..😢😢😢😢😢..Išsilyginau. Susitvarkiau. ir namus ir nagus 😊 Eisiu maudytis ir vėl pirmadienis....pirmadienio nelaukiu nors negaliu pasakyt kad laabai nelaukiu. Tik šiaip - iš idėjos nelaukiu ☺ o labai laukiu pavasario. Vat kiek prirašiau....😆😕

po orkaite biggrin.gif kaip man juokingai skamba kai žmonės taip naudoja. ar čia tarmiškai taip ar kaip?

tikrai kad tiek prirašei, turininga diena atrodo biggrin.gif
aš laukiu rytojaus, nežinau, kažkaip .. man patinka darbe, patinka su kolegėm pasimatyt, paplepėt, ir daras patinka.
dar ryt keisiu stalą, na darbo vietą, truputį į kitą, nes gavau antrą monitorių,tai nėra vietos ant vieno stalo, reikia dviejų, tai persikelsiu, nežinau ar patiks labiau vieta, bet prirprasiu.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 15, 18:25)
po orkaite  biggrin.gif  kaip man juokingai skamba kai žmonės taip naudoja. ar čia tarmiškai taip ar kaip?

Reik rašyt orkaitėje aneeee 😅 norėjau rašyt po duchovke bet sakau parašysiu gražiai...ir tai mat užkliuvo 😆😆😕😕😠😠😤
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 sausio 2017 - 18:34
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 15, 17:28)
Reik rašyt orkaitėje aneeeree 😅 norėjau rašyt po duchovke bet sakau parašysiu gražiai...ir tai mat užkliuvo 😆😆😕😕😠😠😤

tongue.gif tomato.gif nepyk
tourist5.gif na bet taip, kepi juk orkaitėje, o ne PO ja.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 15, 18:30)
tongue.gif  tomato.gif nepyk
tourist5.gif na bet taip, kepi juk orkaitėje, o ne PO ja.

I posakių temą tas pas mus yra topinis... Šoko iš parašiuto biggrin.gif
Sveikos 4u.gif

Pikkolo galetum į pieno banką priduot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 sausio 2017 - 18:50
Nuu nevarat čia. Svarbu kalbam ☺ nors netyčia užmačiau viena ten kažkas kur apie 40-metes tema jau varo 320 ar kiek ten puslapį. ..nuo naujų metų. Ot temos aktyvumas ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 sausio 2017 - 19:10
šoko iš parašiuto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mes vakar visą dieną mieste prasidavėm, kai išvažiavom pusryčiam benediktų valgyt, tai grįžom tik 7 į vakaro, nes sugalvojom namam visokių trūkstamų dalykų pagaliau apsipirkt.

paskui pagavom kablį serialui ir iki pusės 4 žiūrėjom.

Tai šiandien tinginiauju. Tik piemenų pyragą iškepiau neseniai.

O pirmadienio nelaukiu. Žiauriai nebemyliu darbo.
Atsakyti

o kaip jaučias, jau geriau?

Ožius jau rodo, tai tikrai geriau :D 

Galvoju kada čia kur su ja eit galėsiu, jaučiu tik kitą savaitę :hm:

Atsakyti

Lyzuka svarsciau tokia galimybe, bet nezinau kaip reiktu nuvezti. Kaip ir be vaiko negaliu, o ir neturiu jokio saltkrepsio, nes priima tik saldyta. Kol lauke salta tai viskas ok, o kai atsils? Be to, nenoriu su tokiais papais visa laika vaiksciot, o kai susinormalizuoja per karta 130 ml vos pritraukiu. Tai taip ir neapsisprendziu priduoti pienuko i pieno banka. Na but bent kiek arciau.

Atsakyti
nu jo šoko iš parašiuto ir dažnai girdimas biggrin.gif

nemėgstu benedikto kaiušinių veu biggrin.gif niekada nemėgau, nors gražiai atrodo lėkštėj su šparagais rolleyes.gif
Atsakyti
Čia tie pusiau žali kiaušiniai ?weuuuuu....☺
Atsakyti