Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Einu kept su silke blynu. Vaiks miega as laisva :D

Kaip dukra? Gal jau geriau? Antibiotikai paprastai greit ant koju pastato.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 01 16, 14:19)
<p>70€ menesiui sauskelnem. Cia daug ar normaliai?

čia manau pagal kiekvieno kišenę sprendimas smile.gif jūs galit sau leisti- vadinasi nedaug smile.gif

Sunfl.- kas per blynai su silke?

jo Pempe, mes gražiai elgiamės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 01 16, 14:19)
<p>70€ menesiui sauskelnem. Cia daug ar normaliai? Vyras liele netaupyt ir pirkt kokybiskas sauskelnes. Perku Libero, ekologiskos, minkstutes, labai fainos, gerai apgaubia, neprabega niekas. Uzpakaliukas net nerausta (isskyrus kai antibiotikus gavo).</p><p>O geriausia, kad siandien i savo dzinsus itilpau  yahoo.gif Be jokiu dietu ir sportu. Va jum ir pienuko galia  smile.gif </p><p>O del pieno banko reiks pasvarstyt ir pasidomet kokia ten priemimo tvarka. Tik nusipirkt maiseliu saldymui reiks.</p>

man atrodo nedaug, kai dabar aplamai visokios med ir higienos prekiu kainos kosmines, o sauskelniu kažkiek neskiria šiemos gydytoja pagal recepta?
Atsakyti

Kaip dukra? Gal jau geriau? Antibiotikai paprastai greit ant koju pastato.

Aciu geriau.

V-Rinė paprasti miltiniai su silke.

Atsakyti

man atrodo nedaug, kai dabar aplamai visokios med ir higienos prekiu kainos kosmines, o sauskelniu kažkiek neskiria šiemos gydytoja pagal recepta?

Vaikam tikrai ne. Nebent vyresniems jei reikia del kazkokios ligos, slaugai.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 16, 12:52)
grange- tu darbą pakeiti? karjera? alga? ar kas?  aš net nežinojau kad tu žadi keist...... iš kur kitos žinojo???? biggrin.gif  netvarka..

o jei temas rakins irgi netvarka. tai aš gal pvz noriu jungtis į poklabius, arba naujokas nori jungtis- tai kaip ten užrakintos temos tadum?  Tipo ateinu į forumą- ten ant temų spynos spynos... tai ką ten daryt... nu manau nebus  gal taip... smile.gif

vrine reiškias neskaitai, ką rašau biggrin.gif tongue.gif arba skaitai, bet neaiškiai rašau, bet jei lyžuka suprato, reiškias aiškiai biggrin.gif
ne darbą patį, bet darbo vietą, t.y. stalą. bet tik priešais kur sėdėjau nes pajungė antrą monitorių, tai nebuvo vietos ir ant taip didelio stalo, bet kai yra vietos kur periskraustyt,tai ir ėjau.
dabar aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 12:54)
Pempe, matei IKI užsivežę meileniu yra  mirksiukas.gif

beje tau jau kažkas daresi su temom , ar negalejai ieit?

Seniau ne man,lyg kažkam kitam taip buvo

Susitvarkiau doh.gif karsta.gif . Visokias pagalbas pradėjau skaityti, tai radau, ką daryt.

Mano vaikystėje irgi kepdavom blynus su silke, dabar pamiršau tą. Vaikai jau nesuprastų... O skanu juk essen.gif

Gražiai elgiatės, aniaaaa? Gerai.
O aš nuodijuosi visą dieną. Su gėlių kenkėjais kovoju. Och
Atsakyti
Labas rytas visoms 19 temą skaitančioms smile.gif nors gal galvojų yra ir vyriškos giminės skaitovų- gal ponios jūsų vyrai jus čia skaito ? smile.gif iš kur tokie skaičiai skaitovų?
oo jau 23 smile.gif labas rytas ponios ir ponai smile.gif pasisvekinkit jei mandagūs esate smile.gif

jei kas maniškis neskaito - dabar dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 sausio 2017 - 08:27

:D maniškis tikrai neskaito :D Nesilanko jis tokiame forume :D 

Labas rytas  :4u:

Atsakyti

Maniskis ir neskaito. Vadinas svetimi skaito... Grazios protingos.. Galima juos suprasti :P

Atsakyti
nu tai galiu pridurt, kad mano tai tikrai neskaito ir biggrin.gif

bet man atrodo čia kažkokie sutrikimai, kažkaip negali būt tiek daug skaitančių pašalinių...

pff šiandien nusprendžiau eit į darbą vėliau, kad kompensuočiau bet kiek viršvalandžių, tai dabar sėdžiu ir laukiu 9,20 kol galėsiu eit į autiką blink.gif nu nesąmonė, nei miegojau ilgiau nei ką, įprotis ir atsikėliau taip pat anksti, jau due tempaiu laiką valgau dabar lėtai, ale vistiek ..
Atsakyti
Sveikos :0

gal koks skaitančiu skaitliukas nusimušė biggrin.gif, kad tiek iš pat ryto skaitė bigsmile.gif
Atsakyti