Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Oras man šiandien kaip pavasarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 18, 15:47)
Oras man šiandien kaip pavasarį  smile.gif

aik. kodėl taip gerai? unsure.gif
pas mus tai pro langą lyg nieko bet lauke nešilta....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 18, 14:27)
tipo gražu šiiitaip nekalbėt?????

Avonuke, kaip taviškis? taisosi? atgailauja? smile.gif

Dirbu dirbu. o po darbo šiandien -šoku, vakar- dainuoju, ryt - dainuoju. Į tarpus valgau ir fotkinu gėles biggrin.gif . Va, Lyžuka užrodė, kad IKI yra, bėgau žiūrėti. Bet baltos nebuvo, lauksiu, kolprasiskleis ar neliks smile.gif . Rytoj užeisiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 18, 20:36)
Dirbu dirbu. o po darbo šiandien -šoku, vakar- dainuoju, ryt - dainuoju. Į tarpus valgau ir fotkinu gėles biggrin.gif . Va, Lyžuka užrodė, kad IKI yra, bėgau žiūrėti. Bet baltos nebuvo, lauksiu, kolprasiskleis ar neliks smile.gif . Rytoj užeisiu dar biggrin.gif

Fotkes į eterį prašom bigsmile.gif
Aš pirkau balta ir rausva
https://scontent-waw...amp;oe=59124E62
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 sausio 2017 - 21:47

:huh2: uhh permete automatiska i nauja versija tai jau psio senos neber  :blink:  :unsure: 

Atsakyti

:huh2: uhh permete automatiska i nauja versija tai jau psio senos neber  :blink:  :unsure: 

Man duoda sena ir nauja versija.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 18, 21:39)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="71371809" data-time="1484769824"> huh.gif uhh permete automatiska i nauja versija tai jau psio senos neber  blink.gif  unsure.gif </blockquote>
<p>Man duoda sena ir nauja versija.</p>

Is tel ziuriu galiu i sena ,bet is kompo negalejau.senoj ismeta pagr lapa o kai paspaudziu favouritus ismeta nauja.
Na nesvarbu teks gi iprast ir ten...

Kaip siandien tyngiu ka daryt jau atsiguliau..su vistom ..aiskundar turbut narsysiu kol uzmigsiu...

Siand vakarienei gaminau chilli con carne tik be ciliu biggrin.gif ir valgiau si grietine, gaqamole ir skrudinta tortilija.niam mano maistas toks...
Atsakyti
Labas rytas, niekur niekas manęs neišmetė iš senos versijos smile.gif

išėmiau kiaulienos kumpinės mėsos gabalėlį. ką daryt su juo vakare? plovo guliašo nebenoriu. ką dar galima sugalvot? nebeturiu nei minčių nei idėjų. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 sausio 2017 - 08:17
Aš dar iš senos rašau :0

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, niekur niekas manęs neišmetė iš senos versijos smile.gif

išėmiau kiaulienos kumpinės mėsos gabalėlį. ką daryt su juo vakare? plovo guliašo nebenoriu. ką dar galima sugalvot? nebeturiu nei minčių nei idėjų. unsure.gif

mane ismete matyt nusikaltau :D o gal ir galiu pasijungt, bet nebebansysiu kol kas gerai. reik iprast visgi.

del mesos.. 

nu nezinau troskini kitoki, nelabai ka sugalvosi jei jau tu dvieju nebenori. 

ar verinukus kokius su paprika pvz ir i orkaite, tik neperkept nes sausa bus. 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 19, 09:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71372161" data-time="1484806492"><div><p>Labas rytas, niekur niekas manęs neišmetė iš senos versijos vartotojo įkelta nuotrauka

išėmiau kiaulienos kumpinės mėsos gabalėlį. ką daryt su juo vakare? plovo guliašo nebenoriu. ką dar galima sugalvot? nebeturiu nei minčių nei idėjų. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>mane ismete matyt nusikaltau biggrin.gif o gal ir galiu pasijungt, bet nebebansysiu kol kas gerai. reik iprast visgi.</p><p></p><p>del mesos.. </p><p>nu nezinau troskini kitoki, nelabai ka sugalvosi jei jau tu dvieju nebenori. </p><p>ar verinukus kokius su paprika pvz ir i orkaite, tik neperkept nes sausa bus. </p>

na tave rodo kaip iš senos rašytum, be tu baltu langu bigsmile.gif
Atsakyti

kai  tu senoj versijoj? tai kai baltas langas tai jau kaip is naujos tada turi but, nes dabar is naujos.

nu nesvarbu,

oje kaip salta darbe... kaip tycia, kai laukia salciausia diena tai jie tada nusprendzia kazka keisti instaliacijas  :blink:  :hmm:  durniai sorry 

Atsakyti