Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

As sian ir ryt namie, dukra su tempa ir kosuliu. Eisim 12:30 pas gydytoja, tai ilgasis savaitgalis galima sakyti smile.gif

Atsakyti
plovas netinka- nesenai buvo smile.gif guliašas/šiupinys koks įdomesnis tiktų smile.gif su bulvėmis/morkomis/žirneliais šaldytais- čia dažnai taisomas ir netiks. Supupelėmis kokiomis sumakliavot? jezusmarija tas valgio taisymas..... unsure.gif

lyyja pas mus.
Atsakyti

išėmiau kiaulienos kumpinės mėsos gabalėlį. ką daryt su juo vakare? plovo guliašo nebenoriu. ką dar galima sugalvot? nebeturiu nei minčių nei idėjų. unsure.gif

Troškinį: mėsa,morkos, svogūnai,salierai, bulvės.  Arba: mėsa, morkos, pupelės, salieras, užipli siltiniu, uždengi ir į orkaitę troškinti kiši :)  Arba gali rytietiškais motyvais(tipo saldžiarūgštę)  mėsa pasidaryt :)  Arba supjaustai pjausniais, supreskoniuoji, ištepi grūdėtm garstyčiom , pakpepi keptuvėje ir po to truputi užpylus vandeniu-grietinėle patroškini. Padarai daržovių-kruopų garnyrą  ir vsio :) 

Sveikos :)

Turiu dvi laisvas, tai reikia pailsėti ir keleta reikalįų sutvarkyt.

Sniego mes jau nebeturim. Bet kaip baisu, kai taip greit ištirpsta sniegas! Kojos šlapios, fui :mmm:​ 

Atsakyti
Pas mane balandeliai bus smile.gif

Dukrai persalimas,aciu die nieko rimto 4u.gif
Atsakyti
Kolje sveikit 4u.gif kaip tau darbas? viskas gerai, patinka?

kaip jums šiųdienų LT gretagretos skandalai? biggrin.gif man toks briedas.... didžiausia problema vienintelė ir pagrindinė...iš kur ponia pradžioj mašiną gavo, paskui iš ko kailinius nusipirko..... biggrin.gif na turi gera meilužį ir viskas, bet mums nuo to kas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 sausio 2017 - 15:07
Su skandalais blogai.. Kaip jaustis,kai mama auklėtoja, o aš be džipo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 01 19, 15:46)
Su skandalais blogai..  Kaip jaustis,kai mama auklėtoja, o aš be džipo  cray.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vrine, nieko gero tam darbe, zmoniu kaita,direktoriaus irgi ko paprasysi gausi po menesio kokio,arba turi eit kiekviena diena mint ant kulno,kad padarytu. Bet dar einu su noru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 01 19, 15:46)
Su skandalais blogai..  Kaip jaustis,kai mama auklėtoja, o aš be džipo  cray.gif

na tau vis tiek lengviau biggrin.gif, o kaip mums jaustis, kai mamos ne auklėtojos a??? Nebent del savo vaikų ateities bandyt į auklėtojas persiforminti ? tongue.gif

taip sakant dėl šeimos geroves keisti darbą reiks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 sausio 2017 - 16:29

Dukrai alergija  :unsure: Vel visa isberta, vel pas gydytoja buvom.

Labas

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 19, 17:40)
<p>Dukrai alergija  unsure.gif Vel visa isberta, vel pas gydytoja buvom.</p>
<p>Labas</p>

nu ir užklupo bėdos 4u.gif

kolje tavąjai ir sveikatos 4u.gif

vrine,tai ką gaminai?
Atsakyti
Sunfl. O nuo ko alergija? Nuo vaistų?

Grange aaaaiiiiii...ale guliašą kur vienam puode kartu bulvės ir morkos. Nieks nevalgo...pažiūri tipo mmmmmmmm ir vėl. Nu ir gerai tegu nevalgo. Ilgiau užteks 😆😆😕😕😕😕
Atsakyti

V-Rinė jo vaistam  :unsure:​ 

Atsakyti