Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sveikos. Nebesirkit  :4u:

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 26, 11:47)

Lyžuka, kaip tavo galva?

vietoj smile.gif, vakar išgeriau analgino lyg atleido, vakare dar čiobreliu arbatos su medum, bet tokie užesiukai jaučiasi, nesuprantu čia gal kokia skleroze, iš vis net ne prie peršalimo unsure.gif

Pempe, nu gražu, kas čia per šedevrai ? Amariliai ?
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 26, 12:29)
<p>Sveikos. Nebesirkit  4u.gif</p>

Klausom, vykdom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 26, 12:53)
vietoj smile.gif, vakar išgeriau analgino lyg atleido, vakare dar čiobreliu arbatos su medum, bet tokie užesiukai jaučiasi, nesuprantu čia gal kokia skleroze, iš vis net ne prie peršalimo  unsure.gif

Pempe, nu gražu, kas čia per šedevrai ? Amariliai ?

Na, tai tu tik simptomus užmušei, o kas yra nesužinojai. Nors kartais ir daktarai ieško ieško ie nieko neranda. Jaučiu, Dainava geriau padėtų, kraujagysles praplėstų biggrin.gif .

Sun, vykdysim tavo priesaką, eisim pirkti Dainavos biggrin.gif

O nuotraukose amariliai, tai yra amarilinių šeima, gentis - meileniai (lotyniškai hippeastrum), o rūšis Hippeastrum cybister . Nuotraukose šių cybisterių veislės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 26, 14:17)
Na, tai tu tik simptomus užmušei, o kas yra nesužinojai. Nors kartais ir daktarai ieško ieško ie nieko neranda. Jaučiu, Dainava geriau padėtų, kraujagysles praplėstų biggrin.gif .

Sun, vykdysim tavo priesaką, eisim pirkti Dainavos biggrin.gif

O nuotraukose amariliai, tai yra amarilinių šeima, gentis - meileniai (lotyniškai hippeastrum), o rūšis Hippeastrum cybister  . Nuotraukose šių cybisterių veislės  biggrin.gif

aha priežastis liko neatskleista smile.gif

oho kaip išsamiai, jie gal kokie labai reti ir vertingi, bet man kaip eiliniam žiūrovui nelabai gražūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 26, 14:25)

oho kaip išsamiai, jie gal kokie labai reti ir vertingi, bet man kaip eiliniam žiūrovui nelabai gražūs  blush2.gif

Nėra jau nei labai reti , nei vertingi, tik kažkam gražūs biggrin.gif . Man gražūs biggrin.gif . Dar turiu rausvą, greit žydės, ir dar vieną, jau tiksliai negarantuočiau, kokį.
Atsakyti
Nusichemikalinau negyvai, ir prisikvėpavau(kiek ta kaukė telaiko, net neprigludusi, ir su beveik plika ranka ilgokai makalavau, nepastebėjau, kad mano pirštinė suplyšusi. Pusę dienos prasidaviau, dabar vėdinu ir pieną puodais geriu. Ir kavute užviršuoju ax.gif
Atsakyti

Nu ka, vaikinas sveria jau 6,3 kg ir yra 61,5 cm. Yr ka mamai panesiot.

Atsakyti
Labos. Aš dar biški gyva. durdomas ne darbas....tie užsieniečiai .....😨 nežinau kada apsidurbsim. Gal po męnesio kokio. Šiandien jau įjungiau pch...ir tegu pasikaria visi.... nebuvau net intero įsijungusi..įkertat.
Naktį miegojau gal 3 valandas. Nervai/pervargimas ? Valerijankė nepadėjo nei 12 nei 4 val.

Pikkolo ojeeeeej 6 kg ☺ nu kaip riebus kačiukas ☺ atrodo tokio mažumėlio....

Tai tiek. Guliu. Eisiu burokų sriubos virt.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 26, 17:38)
Labos. Aš dar biški gyva. durdomas ne darbas....tie užsieniečiai .....😨 nežinau kada apsidurbsim. Gal po męnesio kokio. Šiandien jau įjungiau pch...ir tegu pasikaria visi.... nebuvau net intero įsijungusi..įkertat.
Naktį miegojau gal 3 valandas. Nervai/pervargimas ? Valerijankė nepadėjo nei 12 nei 4 val.

Pikkolo ojeeeeej 6 kg ☺ nu kaip riebus kačiukas ☺ atrodo tokio mažumėlio....

Tai tiek. Guliu. Eisiu burokų sriubos virt.

4u.gif Nabagė
O ko dabar tie užsieniečiai plūsta? Nei atostogų metas, nei ką? Ir nervai, ir pervargimas. Viskas kartu. Šiam vakarui paimk stipresnio gėrimo, ir nepamažink(kasdien taip nedaryk biggrin.gif ). O rytoj nusipirk milgamos arba neurorubino, ir susileisk kas antrą dieną. Ir dar pagerk jonažolių arba sukatžolių po du puodelius per dieną bent dvi savaites. Arba tris kartus dienoje sučiulpk sedativ po dvi tabletes, ne kartu su maistu ir gėrimu. Gydymas paskirtas 4u.gif

Atsakyti

Sveikos, lauke ciuozykla :unsure:  . Siaip taip nuciuoziau i parduotuve  nupirkau sulciu , saldainiu, kepyklelej paemiau sakoti . Sestadieni mazosios gimtadienis tai ryt viska nesis i darzeli pavaisint . Ale kainos tai sokiravo :unsure:

pikkolo mano tuoj tuoj  penkiamete dabar sveria 15-16 kg , tai man tie 6 kg taip ispudingai atrodo :bigsmile:. Po gimimo kazkaip nustojo augt , nes gime tai 4 kg 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 26 sausio 2017 - 19:19
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 26, 14:41)
Man gražūs biggrin.gif . Dar turiu rausvą, greit žydės, ir dar vieną, jau tiksliai negarantuočiau, kokį.

nu čia kaip atvirukai, kam popieriaus lapas, o kam šedevras biggrin.gif

Pempe, iš kur pas tave tie chemikalai? Gal kas jums gyvsidabrio paliejo bigsmile.gif

Vrine, te imk 4u.gif , lengviau nebus smile.gif ale kito irgi neismesiu, va net dainavos neturiu irgi, bet knieti kotais ant viršaus vakarienes užplit smile.gif

Pikkolo, nu jaunuolį gerai maitini, kad toks drutas, ale kai jau visas svoriu normas pamiršus tai nors parašyk ar čia normoj, ar jau per daug?

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 26, 18:12)
4u.gif Nabagė
O ko dabar tie užsieniečiai plūsta? Nei atostogų metas, nei ką?  Ir

taigis popierius siunčia neša giminės neša ir t.t. dėl PSD. Nes reik susitvarkyt iki vasario 6, tada vyks visuotinis nurašymas nuo sąskaitų arba sąskaitų areštas jei pinigų nebus. Tai ir plaukia dokumentai šimtais. nes tik Panevėžio skyrius tvarko visos LT psd-ekininkus. Tai šiandien užregistravau nukreipiau rezoliucijas sudėjau 450 dokų, dar eilėje liko apie 1400. Įkertat kiekiai kokie...mirtis alyvose.
O dėl užuojautų dėkui. Blogai kad Dainavos Lyžukos neliko, bet aš brendžio įsipyliau. Nes šakutės kažkokios....

ai, o čia mūsų jau didelė savaitė naujoji gyventoja. Gilė. tsakant smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 sausio 2017 - 19:50