Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sveikos smile.gif

Vrine, nuostabus katukas smile.gif

Pempe, o skydmariai tai tokios baltos musytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 sausio 2017 - 08:29
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 27, 08:28)
Sveikos smile.gif

Pempe, o skydmariai tai tokios baltos musytes?

Ne, kaip balta vata, kaip pūkeliai. Tik jie turi kojytes. Ir čiulpia augalą.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 27, 08:41)
Ne, kaip balta vata, kaip pūkeliai.  Tik jie turi kojytes. Ir čiulpia augalą.
Labas rytas 4u.gif

aa. tada tokie kažkada mano visa kaktusu kolekciją suėdė angel_sadangel.gif niekas negelbejo, jokie purškimai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 27, 08:44)
aa. tada tokie kažkada mano visa kaktusu kolekciją suėdė  angel_sadangel.gif niekas negelbejo, jokie purškimai

Tai va. Aš 40 orchidėjų ištėškiau užpraėjusią vasarą, o šią nemažai kitų gėlių unsure.gif . O kiek kartų purškiau...
Atsakyti
Aš tai iš maximos tada užsinešiausu vienu kaktusu, ai galvoju kas čia tokio ta balta puta doh.gif
Atsakyti
Vrine, jei ne veisimui,o tik namam (t.y. Privalomai sterilizuotas), tai ir už 500-700 eur, jei dokumentinis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 27 sausio 2017 - 09:24
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 27, 08:44)
aa. tada tokie kažkada mano visa kaktusu kolekciją suėdė  angel_sadangel.gif niekas negelbejo, jokie purškimai

iš orcidėjų rinkau mechaniškai. Padėjo AKTARA
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 01 27, 09:23)
Vrine, jei ne veisimui,o tik namam (t.y. Privalomai sterilizuotas), tai ir už 500-700 eur, jei dokumentinis. smile.gif

žinau, žinau ką galvoja žmones pirkdami su dokumentais biggrin.gif apie tuos kur perka be jų, na bet man vistiek įdomu kas čia blogo tongue.gif, aš pvz neužsiimu veisles išsaugojimu , o tokiu mišrunu buvo ir bus , nebus taip kad visi šunys ir kates pasaulyje bus tik su dok. , plius tegu tada nuleidžia kainas, kad ji nesiskirtu 10 kartu unsure.gif , jei nori jau taip kad visi laikytu tik tikras veisles, o bet tačiau tai irgi neapsaugos nuo išmetimo ar atidavimo prieglaudon
Atsakyti
Aš ne prieš mišrūnų auginimą. Aš prieš jų veisimą užpinigus.
O veisimas yra sunkus darbas. Už savo sunkų darbą niekas nenori minimumo gaut. O tie kas veisia bilekaip, tai ir gali sau leist papigiam stumdyt.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 01 27, 10:21)
Aš ne prieš mišrūnų  auginimą. Aš prieš jų veisimą užpinigus.
O veisimas yra sunkus darbas. Už savo sunkų darbą niekas nenori minimumo gaut. O tie kas veisia bilekaip, tai ir gali sau leist papigiam stumdyt.

na tiesiog dar mūsų per žemos pajamos, kad bet kas galetu leisti sau pirkti patinkanti šunį, o del veisimo sutinku, brangus dalykas , pažįstu viena labradoru veisėja tai kaip ji sako nuo šuniuko lieka tik 5 proc pelno , nors kainos pas ją ohoho
Atsakyti
Mano nomone, jei nori tiesiog gyvūno, tai pasiimi nuo kiemo/iš prieglaudos ir pan. O jei jau nori tam tikros veislės, rai už savo prabangius norus ir brangiai moki.
Atsakyti

Pritariu Cartman. 

Atsakyti