QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 27, 20:50)
Labos. Ašpo darbų ir šermenų. Visur spėjau.
Dėl katinų tai dėl garbės ir ašnorių tų popierių ☺ ir lūpdažio ne už 10 o 59 eurų. Ir kelnių po namus kad adidas būtų grynaveislis o ne kinų siūtas. Bet panoriu ir praeina ☺☺😅😅😅
Keliose vietose žiųrėjom tai bengalai iš gerų veislynų eina po 1000/1200 ir dokai po sterilizacijos už 500 nematėm. Aišku ypatingai ir neieškojom. Ai žinokit o man dzin tie popieriai. Mano aplinkoje daug tokių ale rūšinių tik be dokų gyvūnų. Ir kaip mano giminaitis 5-metis sakytų nu ir kąąąąą. Aš nedauginu tai mano sąžinė rami.
Tai tiek. Kalbiosios. Šiąnakt pabudau 4 val nuo siaubingo akių obuolių ar galvos po jais skausmo. Guliu ir galvoju kas kaltas ar tas 50 gr brendžio ar darbas ytemptas prie kompo. Išgėriau vaistų. Aišku skrandis tuščias. Apsivėmiau. Aišk miego nebėr darbe antra naktis beveik kaip be miego. Darbo bilekiek net pietaut nebeinu. Ryškiai pervargimas.... ryt į laudotuves tai dienos kaip ir nebėr. Net valgyt nebepasigaminu. teks kebabų pirkt 😆
Aš irgi labai blogai miegojau, jei tave paguosiu

. Bet brendžio negėriau, tai gal čia mano klaida

. Po savo chemikalų ėjau anglių gerti. Nemanau, kad tau nuo brendžio, gal priedo kokį virusiuką gaudai, kai esi pervargusi, geriau viskas kimba.
Tikiuosi, nelabai artimi