Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(pikkolo @ 2017 01 27, 11:07)
<p>Pritariu Cartman. </p>

Ir aš tongue.gif, bet va norai kartais lenkia piniginę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 27, 09:45)
iš orcidėjų rinkau mechaniškai. Padėjo AKTARA

Aktaros nebepardavinėja. Jokio sisteminio Žalia stotelė neturi
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 27, 14:08)
Aktaros nebepardavinėja. Jokio sisteminio Žalia stotelė neturi

oho, pas mus dar vasarą buvo prekyboj unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras, šnekiosios tongue.gif
Atsakyti
Labos. Ašpo darbų ir šermenų. Visur spėjau.
Dėl katinų tai dėl garbės ir ašnorių tų popierių ☺ ir lūpdažio ne už 10 o 59 eurų. Ir kelnių po namus kad adidas būtų grynaveislis o ne kinų siūtas. Bet panoriu ir praeina ☺☺😅😅😅
Keliose vietose žiųrėjom tai bengalai iš gerų veislynų eina po 1000/1200 ir dokai po sterilizacijos už 500 nematėm. Aišku ypatingai ir neieškojom. Ai žinokit o man dzin tie popieriai. Mano aplinkoje daug tokių ale rūšinių tik be dokų gyvūnų. Ir kaip mano giminaitis 5-metis sakytų nu ir kąąąąą. Aš nedauginu tai mano sąžinė rami.

Tai tiek. Kalbiosios. Šiąnakt pabudau 4 val nuo siaubingo akių obuolių ar galvos po jais skausmo. Guliu ir galvoju kas kaltas ar tas 50 gr brendžio ar darbas ytemptas prie kompo. Išgėriau vaistų. Aišku skrandis tuščias. Apsivėmiau. Aišk miego nebėr darbe antra naktis beveik kaip be miego. Darbo bilekiek net pietaut nebeinu. Ryškiai pervargimas.... ryt į laudotuves tai dienos kaip ir nebėr. Net valgyt nebepasigaminu. teks kebabų pirkt 😆
Atsakyti
Vrine ar kas iš artimų?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 27, 20:50)
Labos. Ašpo darbų  ir šermenų. Visur spėjau.
Dėl katinų tai dėl garbės ir ašnorių tų popierių ☺  ir lūpdažio ne už 10 o 59 eurų. Ir kelnių po namus kad adidas būtų grynaveislis o ne kinų siūtas. Bet panoriu ir praeina ☺☺😅😅😅
Keliose vietose žiųrėjom tai bengalai iš gerų veislynų eina po 1000/1200 ir dokai po sterilizacijos  už 500 nematėm. Aišku ypatingai ir neieškojom.  Ai žinokit o man dzin tie popieriai. Mano aplinkoje daug tokių ale rūšinių tik be dokų gyvūnų. Ir kaip mano giminaitis 5-metis sakytų nu ir kąąąąą. Aš nedauginu tai mano sąžinė rami.

Tai tiek. Kalbiosios. Šiąnakt pabudau 4 val nuo siaubingo akių obuolių ar galvos po jais skausmo. Guliu ir galvoju kas kaltas ar tas 50 gr brendžio ar darbas ytemptas prie kompo. Išgėriau vaistų. Aišku skrandis tuščias. Apsivėmiau. Aišk miego nebėr  darbe antra naktis beveik kaip be miego. Darbo bilekiek net pietaut nebeinu. Ryškiai pervargimas.... ryt į laudotuves tai dienos kaip ir nebėr. Net valgyt nebepasigaminu. teks kebabų pirkt 😆

4u.gif
Aš irgi labai blogai miegojau, jei tave paguosiu mirksiukas.gif . Bet brendžio negėriau, tai gal čia mano klaida biggrin.gif . Po savo chemikalų ėjau anglių gerti. Nemanau, kad tau nuo brendžio, gal priedo kokį virusiuką gaudai, kai esi pervargusi, geriau viskas kimba.
Tikiuosi, nelabai artimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 27, 21:13)
Vrine ar kas iš artimų?

Ne. Draugo mama. Babutytė jau. Artimai draugaujam tai kažkaip lyg reikia....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 27, 21:24)
Ne. Draugo mama. Babutytė jau. Artimai draugaujam tai kažkaip lyg reikia....

4u.gif

Kaip jums Ma-ma apdovanojimai? Kiek visokių hiphopinių grupių , ir ne tik,kurių aš nežinau blush2.gif
Atsakyti

Sveikos. As ir siandien blogai jauciuosi. Nuo ryto galva skaudejo dar  aki kraujagysle truko. Zodziu pervargau, rimtai.... 

Atsakyti
Labos. Plepiosios.....
Atsakyti
Nu gausiai priplepėta , šiandien net neskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti