Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Visos spokso,niekas nerašo. Dvasinė krizė
Sun, tau irgi B leidžiamų reikia 4u.gif

Kam dar išrašyti vaistukų doctor.gif
Atsakyti

As ir blogai miegu paskutines naktis. Prabundu nuo skausmo krutinej ir keliuos pienuko traukt. Issibudinu, tada sunku uzmigt, o ziurek ir vaikis jau keliasi. O dar siandien po 8 val su riksmais prabudo. O as taip miegot norejau..... Nors diena nelabai link miego traukia.

Uztat baigesi visi rekimai ir tampymaisi prie papo. Tikiuosi ilgam.

Ryt uosviai uzsuks, paziuret kaip anukas auga. O tai anuke neidomu? Siaip nuo Kuciu nei vieno nemate, nors gyvena uz 3 km. Paskui stebisi ko anuke su jais nenori bendraut. Tai kad jie jai kaip svetimi. Ta pati istorija ir su anuku. O gal per daug noriu?

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 01 28, 20:23)
<p>As ir blogai miegu paskutines naktis. Prabundu nuo skausmo krutinej ir keliuos pienuko traukt. Issibudinu, tada sunku uzmigt, o ziurek ir vaikis jau keliasi. O dar siandien po 8 val su riksmais prabudo. O as taip miegot norejau..... Nors diena nelabai link miego traukia.</p><p>Uztat baigesi visi rekimai ir tampymaisi prie papo. Tikiuosi ilgam.</p><p>Ryt uosviai uzsuks, paziuret kaip anukas auga. O tai anuke neidomu? Siaip nuo Kuciu nei vieno nemate, nors gyvena uz 3 km. Paskui stebisi ko anuke su jais nenori bendraut. Tai kad jie jai kaip svetimi. Ta pati istorija ir su anuku. O gal per daug noriu?</p>

Ne visiems įdomu, toli gražu. Yra tų idealių senelių, bet mažai. Žūrėk, kai domisi, tai tuoj pradeda per daug kištis,nurodinėti. Tada vėl blogai.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 28, 20:44)
Ne visiems įdomu, toli gražu. Yra tų idealių senelių, bet mažai. Žūrėk, kai domisi, tai tuoj pradeda per daug kištis,nurodinėti. Tada vėl blogai.

aha kai įkyrus tai irgi baisu, bet mano atvejis panašesnis į Pikkolo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 28, 20:59)
aha kai įkyrus tai irgi baisu, bet mano atvejis panašesnis į Pikkolo  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad taip geriau ax.gif
Atsakyti

O man ne. Iki siol jauciu nuoskauda kad tecio tevam egzistavo tik 2 is 5 anukai. Nenoredavau pas juos vaziuoti, nes tai buvo tarsi prievole. O labai noredavau kad mociute bent karta butu paklausus kaip man sekasi, o ne pasakotu apie mylimu anuku gyvenima. Kai tuo tarpu pas mamos mama praleisdavau visas atostogas, net rudens ir ziemos. O juk kaime gyveno, be jokiu patogumu, o kur dar gyvuliai, darzai, tad to demesio negaudavau ypatingai daug. Bet ji buvo mylimiausia Baba.

Mano tevai daznai atvaziuoja, bet nesikisa ir nemoko gyventi. Jie tiesiog nori pasidziaugti anukais kol dar sveikata leidzia. Ir netgi 60 km nera jiem didelis atstumas. O vat uosviam 3 km per toli matyt. Nors kai nusipirko cia sklypa tai vis kartodavo: arciau busim, dazniau anuke matysim. Na nereikia tai nereikia anuku, bet gal tada nereiktu kritikuot musu auklejimo ar tuo labiau mane vadint bloga mama.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 01 28, 21:44)
<p>O man ne. Iki siol jauciu nuoskauda kad tecio tevam egzistavo tik 2 is 5 anukai. Nenoredavau pas juos vaziuoti, nes tai buvo tarsi prievole. O labai noredavau kad mociute bent karta butu paklausus kaip man sekasi, o ne pasakotu apie mylimu anuku gyvenima. Kai tuo tarpu pas mamos mama praleisdavau visas atostogas, net rudens ir ziemos. O juk kaime gyveno, be jokiu patogumu, o kur dar gyvuliai, darzai, tad to demesio negaudavau ypatingai daug. Bet ji buvo mylimiausia Baba.</p><p>Mano tevai daznai atvaziuoja, bet nesikisa ir nemoko gyventi. Jie tiesiog nori pasidziaugti anukais kol dar sveikata leidzia. Ir netgi 60 km nera jiem didelis atstumas. O vat uosviam 3 km per toli matyt. Nors kai nusipirko cia sklypa tai vis kartodavo: arciau busim, dazniau anuke matysim. Na nereikia tai nereikia anuku, bet gal tada nereiktu kritikuot musu auklejimo ar tuo labiau mane vadint bloga mama.</p>

Jei vienus anūkus , lyginant su kitais, išskiria, tai jau negerai unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Barbės, kelkitės, sekmadienis biggrin.gif
Ar nuo geros žinios pradėti, ar nuo blogos ax.gif smile.gif

Gera ta, rodo traukinukus per tv ir gražiai žydi meileniai biggrin.gif . Ir kava skani. Ir sūris nuostabus, vyresnysis buvo parvežęs, tokio pas mus nepardavinėja - gambozola.
Bloga - šįryt mažoji jau kelis kartus sukosėjo taip, kaip vyresnioji wacko.gif . Neturiu sąlygų jas vieną nuo kitos izoliuoti, o vakar buvo paliktos namie dviese. Total košmar, aš jau biliotenį užsidariau. T.y. pats užsidarė, nes penktadienį nepratęsiau. Bjaurus tas kosulys, tokio nežinau, kada esam turėję, gal ir niekada. Kažkoks karkalas.

Apie močiutes dar - daug nesiplėsiu, bet mūsiškes abi sudėjus krūvon, ir jų savybes padalinus pusiau, turėtume labai net neblogas biggrin.gif . O senelių, gaila, neturime jau nei vieno unsure.gif

Ką kitos?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

vaikai palepino pusrycius i lova atnese smile.gif Jau tapo tradicija,sekmadieniais visad taip nustebina smile.gif

pikkolo,gal jie nedrysta, tu kada pasiulyk savaitgaliui anuke ;)
O del aiskinimo,mano uosviene tokia pat,megeja issikist,pasakyt,kad netinkamai aukleju,bet apsimetu,kad negirdziu arba greit pamirstu smile.gif seniau pradzioj labai imdavau i sirdi
Atsakyti

Labas rytas smile.gif

vaikai palepino pusrycius i lova atnese smile.gifJau tapo tradicija,sekmadieniais visad taip nustebina smile.gif

Su gimtadieniu ;) 🍩🍨🍧 ka veiksi idomaus ?

Mes tik dabar pusryciaujam, ir kazkaip velyvi pusryciai.. avizine kose nieko gudro si kart.

Vaziuosim paskiau masinos plaut, nes jau baisi.. 

Siandien po namus. 

Vakare virsiu vistiena sia sav noriu nestis is namu salotas kasdien, nusipirkau stiklinius indus, graziai atrodo man juosr.pabandysiu ar pavyks.nes reik rimtai jau susiimt ka valgau..nors darbe ura visada karsto ale ir riebu arba padazai visokie...arba palieku po puse porcijos,ir gaila mest.

Atsakyti
Aciu grange wub.gif 4u.gif
Vakar mama buvo,pietus padariau,torta suvalgem,sian ramu,tvarkinejuos smile.gif Pietus vel padarysiu,ledu suvalgysim ir viskas smile.gif Ryt i darbus ax.gif
Atsakyti

pikkolo,gal jie nedrysta, tu kada pasiulyk savaitgaliui anuke ;)

Turbūt juokauji, jie nei už ką nesutiktų. Tai yra gana aiškiai parodę.

Atsakyti