Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Lyzuka, kitu anuku neturi ir vargu ar tures. O ka reiskia kai vienus isskiria is kitu, pati patyriau.

Atsakyti
grange, nuvaziavau i darba nualpau. Iskviete vyra parveze namo. Susitvarkys yra kam dirbt, o jei ne sujungs grupes.

Mano anyta pradzioj tokia buvo, dovanojo ka is rusu laiku dar prisikaupus. Pasakiau graziai , kad nerengsiu ir vaikui zaislu neduosiu, tai pyko aisku bet paskui pergalvojo,perka db ta ka pasakau ar net parodau
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 30, 00:28)
Kokius namu darbus tu turi daryt??

šiek tiek tobulinuos prieš naujas darbo paieškas smile.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Kolje, kodėl čia tau taip? unsure.gif kaip dabar jauties?
Atsakyti
Kolje laikykis 4u.gif
Atsakyti

Labas mergaites :) 

KOLJE, CARTMAN  su gimtadieniu Jus!  :) Gerų, gražių, įdomių metų Jums  :oro_buckis:  :oro_buckis: 

Antradienį, trečiadienį atidirbu, ir turėsiu mini atostogas iki 12d. :bigsmile: 

Aišku, po to iki 21d. dirbsiu be išeiginių, bet jau kaip nors čia :irnesakyk:  :) 

Nelabai kas naujo pas mane :)​ 

Atsakyti
Sveikos. Kolje ir Cartman laimingų turtingų sveikų metų ☺
Cartman rimtai pasiruošusi naujo darbo ieškoti ? O gal jau senajame nebedirbi ????
Kolje...ojej. ir čia manai kodėl taip ???? Man tavo ta nesveikata tai neatrodo normaliai....😯
Pavargau. Neklauskit.....

Pikolo pikta tu ant uošvių...☺ na būna....o gal žmonės nesupranta... o gal... ☺ aš tai neimu jau į galvą. Maniškiai irgi vienintelių anūkų irgi nei dovanomis nei kapeikomis neapipila. Bet jau įpratau. Šiandie dukra buvo tai parnešė lauktuvių varškės sūrį. Galiojimas baigėsi prieš 4 dienas 😆😆😆😆😆😆 ryškiai nesuvalgė laiku tai lauktuvių įdėjo 😆😆😆😆 nu ir nei juoktis nei verkt. Nu ir kuuu ☺
Atsakyti
Cartman- su birthday.gif . Visko, ko trokšti biggrin.gif 4u.gif .
Ir tau kvietkų biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
ačiū 4u.gif

dar dirbu. bet kuo toliau, tuo didesnės nesąmonės dedas pas mane darbe.
Atsakyti

Sveikos gyvos.

Cartman ir kolje su gimtadieniais ! Laimes dziausmo ir kitokiu gerybiu.

Pas mus seneliai per geri.. Merga per si menesi du brangius seneliu nupirktus telefonus sudauze.. Daviau paprasta mygtukini.. Sakiau kol ismoks saugoti daiktus.. Ir ka.. Seneliai suzinojo ir ta pacia diena vaikui buvo paduotas naujas telefonas... Tipo gi vaikui reikia gero. Supykau juodai. As baudziu o jie gatavi i sikna sulysti ir viska atleisti.. Kol buvau isvaziavusi, tai savaite pas senelius buvo.. Tai ciut susisneku... Valgio tai trim aukstais isvairoves reikalauja.. Ir taip.. Gi isvirk.. Mociute tai vire ko norejom

Atsakyti
Kolje, na gal ne liga, o ne viena ax.gif 4u.gif ?

Apie anūkus blink.gif . Na, maniškės močiutės su dovanomis sunkiai, viena iš biednumo, antra iš suvokimo, bet skirstymo nėra, arba aš nežinau ar nepastebiu.
Atsakyti

Cartman su gimtadieniu 🎂

Atsakyti
Kelkitės, miegales bigsmile.gif

Pempe, matau gražiais kvietkais bagota, o tas žalias kas per vijoklis?
Atsakyti