Lyzuka, kitu anuku neturi ir vargu ar tures. O ka reiskia kai vienus isskiria is kitu, pati patyriau.
Mano anyta pradzioj tokia buvo, dovanojo ka is rusu laiku dar prisikaupus. Pasakiau graziai , kad nerengsiu ir vaikui zaislu neduosiu, tai pyko aisku bet paskui pergalvojo,perka db ta ka pasakau ar net parodau
šiek tiek tobulinuos prieš naujas darbo paieškas

Ačiū už sveikinimus

Kolje, kodėl čia tau taip?

Labas mergaites
KOLJE, CARTMAN su gimtadieniu Jus! Gerų, gražių, įdomių metų Jums
Antradienį, trečiadienį atidirbu, ir turėsiu mini atostogas iki 12d.
Aišku, po to iki 21d. dirbsiu be išeiginių, bet jau kaip nors čia
Nelabai kas naujo pas mane
Cartman rimtai pasiruošusi naujo darbo ieškoti ? O gal jau senajame nebedirbi ????
Kolje...ojej. ir čia manai kodėl taip ???? Man tavo ta nesveikata tai neatrodo normaliai....😯
Pavargau. Neklauskit.....
Pikolo pikta tu ant uošvių...☺ na būna....o gal žmonės nesupranta... o gal... ☺ aš tai neimu jau į galvą. Maniškiai irgi vienintelių anūkų irgi nei dovanomis nei kapeikomis neapipila. Bet jau įpratau. Šiandie dukra buvo tai parnešė lauktuvių varškės sūrį. Galiojimas baigėsi prieš 4 dienas 😆😆😆😆😆😆 ryškiai nesuvalgė laiku tai lauktuvių įdėjo 😆😆😆😆 nu ir nei juoktis nei verkt. Nu ir kuuu ☺

dar dirbu. bet kuo toliau, tuo didesnės nesąmonės dedas pas mane darbe.
Sveikos gyvos.
Cartman ir kolje su gimtadieniais ! Laimes dziausmo ir kitokiu gerybiu.
Pas mus seneliai per geri.. Merga per si menesi du brangius seneliu nupirktus telefonus sudauze.. Daviau paprasta mygtukini.. Sakiau kol ismoks saugoti daiktus.. Ir ka.. Seneliai suzinojo ir ta pacia diena vaikui buvo paduotas naujas telefonas... Tipo gi vaikui reikia gero. Supykau juodai. As baudziu o jie gatavi i sikna sulysti ir viska atleisti.. Kol buvau isvaziavusi, tai savaite pas senelius buvo.. Tai ciut susisneku... Valgio tai trim aukstais isvairoves reikalauja.. Ir taip.. Gi isvirk.. Mociute tai vire ko norejom

Apie anūkus

Cartman su gimtadieniu 🎂

Pempe, matau gražiais kvietkais bagota, o tas žalias kas per vijoklis?