V-Rinė i darba tik rudeni eisiu
Siaip dukra uzrasius i valstybini darzeli. Dabar vedu i vaiko uzimtumo centra, kur galima netgi keliom valadom palikti. Nu pradzia noriu padaryt, paziuret kaip jai seksis ir t.t.t.

As cia ir..
Beje, naujoj temoj nerodo nei kiek, nei kas skaito..
Labas. Aš neseniai namo pargrįžau. Verdu rūgštynių sriubą ir galvoju, kept kugelį ar ne

Sveikos, pas mus siandien kugelis buvo . O ka rytoj ir nesugalvoju nieko
QUOTE(Cartman @ 2017 01 31, 20:36)
Labas. Aš neseniai namo pargrįžau. Verdu rūgštynių sriubą ir galvoju, kept kugelį ar ne 

aaaik..nakčiai nebekepk..
iš kur rūgštynių prisiskynei????
aš išviriau perlinių sriubos , mėsos kaulų. Yra kotletų ir balandėlių. nesublogsim

Nu ka as galejau papirkti. Tik smutkiu papigiaj... Nedaug. Rubai nebrangus ir mano dydis vienas is mazesniu ten.. Kai lietuvoj kitose parduotuvese tokiu dideliu nebuna zodziu pirkciau ir pirkciau jei alga didesne butu ir butu arciau
Pas mane siandien plovas su vistos blauzdeliu mesa
rūgštynės mamos konservuotos

QUOTE(Cartman @ 2017 01 31, 20:49)
aš kelis metus šaldydavau, labai super... bet pernai kažkaip nesivalgė tai pavasarį išmečiau visas. tai šiemet nebešaldžiau....
Vine, nesimoko

QUOTE(KolJe @ 2017 01 31, 20:51)
ta prasme apie tą karą niekur nieko? vadovėliuose? ? oho. ir tų filmų žiaurių nerodo apie tą karą per telikus??
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 31, 19:53)
ta prasme apie tą karą niekur nieko? vadovėliuose? ? oho. ir tų filmų žiaurių nerodo apie tą karą per telikus??
Nu kolkas nesimoko. Maniškė dar tik 6 klasei. Istorijos neturi