šiaip mano žiniom tai moko, tik jų programa gan specifiškai sudaryta, kad išvengt tos vadinamos "tautos kaltės".
La la la, tyyyyngiu šnekėt, jau prišnekėjau kitose temose, o dar reikia rusei laišką parašyti
. Vakarienei naminė kepta višta ir rudi ryžiai su raugintais agurkais. Niammmm,dar chalvos užviršavau, o galvojau, kad prisilaikysiu
. Bet džiūsta ar tai drėksta ant stalo atidarytas pakelis - reikia gelbėti
Laikykitės darbininkės, ir sergančios, ir pavargusios
Juk galų gale turi būti gerai

Laikykitės darbininkės, ir sergančios, ir pavargusios

aš tai kepu kugelį
šiandien kaimyniniam name į butą įsilaužė
brrr, nejauku kažkaip, ypač kai mb komandiruotėj. guodžiuos tuo, kad mūsų namas kameras turi. aišku, turbūt nelabai vagys jų bijo,bet kadangi vienintelis namas kvartale su kamerom, tai gal vistiek mažiau patrauklus

šiandien kaimyniniam name į butą įsilaužė

QUOTE(Cartman @ 2017 01 31, 20:31)
šiaip mano žiniom tai moko, tik jų programa gan specifiškai sudaryta, kad išvengt tos vadinamos "tautos kaltės".
Nebent vyresnės klasėse. Paklausiau dukros prieš porą mėn. Pasakojo apie Berlyno siena.
labas rytas
jungiuos su pusryciais, is darbo, kas kartu
nu bet jau ir temas reikia dukrai gvildent, vrine. brr
kaip nemegau ir nemegstu istorijos ir visu tu dalyku..
Tylu cia
Sian su kaimyne isejua apsipirkti,nes jai idavus sarasa,issigando,kad nupirks ko nereik
Sako jei grusi,gaudysiu,tases nese
o galva,kad sukos,jauciu man dar smegenu sutrenkimas,pakausi kokie trys guzai
pietums ,plovas,sausa vistiena kazkokia gavosi,bet susivalge

Sian su kaimyne isejua apsipirkti,nes jai idavus sarasa,issigando,kad nupirks ko nereik

pietums ,plovas,sausa vistiena kazkokia gavosi,bet susivalge

QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 01, 20:22)
Sveikos. Pavargau ir akys skauda nuo kompo. Ryt eisiu ašarų pirkt....
Grange čia mums su dukra šiaip toks klausimas iškylo. ☺
Negaminau nieko. Likučius valgėm. Nes pavargau. Ryt teks kažką.
Kolje tigis pamiršau kad vakar emigrantus rodė. Tikiuosi tavęs nerodė ????? O sakei priminsi...
Grange čia mums su dukra šiaip toks klausimas iškylo. ☺
Negaminau nieko. Likučius valgėm. Nes pavargau. Ryt teks kažką.
Kolje tigis pamiršau kad vakar emigrantus rodė. Tikiuosi tavęs nerodė ????? O sakei priminsi...
Nerodė dar

QUOTE(KolJe @ 2017 02 01, 23:45)
Aš tik reklamas mačiau lyg turejo rodyt kur urve Gran kanarijoj lietuve gyvena?
Sveikos dūšios

Aš tik reklamas mačiau lyg turejo rodyt kur urve Gran kanarijoj lietuve gyvena?
Sveikos dūšios
sakiciau apie ja kazkur.. nu ka as zinau nesinori teisti, ale.. keistu zmoniu pasauly yra
QUOTE(grange @ 2017 02 02, 08:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71409412" data-time="1486012063"><div><p>Aš tik reklamas mačiau lyg turejo rodyt kur urve Gran kanarijoj lietuve gyvena?
Sveikos dūšios
</p></div></blockquote><p>sakiciau apie ja kazkur.. nu ka as zinau
nesinori teisti, ale.. keistu zmoniu pasauly yra
</p>
Sveikos dūšios

na dar neaišku kaip ten yra iš tikro, nes esu kažkada ten buvus, tai kai kas ten po šiai dienai gyvena olose butas pasidare, baldai tv viskas šiuolaikiška, bet toks gyvenimo budas
Debilizmai darbe tęsias. Šiandien mūsų grupės vadovė buvo atleista. Atleista taip, kad ji jau ruošia dokus teismui, o mes kaip dirbt toliau nežinom.