Ku darat. Aš namus kuopiau. Ojej kaip apsišiukšlina jie kai vakarais nebepasitvarkai....valgyt pagaminau. Dabar laukiu vyrų savų abiejų grįštančių iš sodybos ir varysiu su vaikais pas mamą.
Ai. Kaip pavasario noriu 😧
Vyresnele iseina i miesta su draugem,mes liekam namie su mazaja
buvom banke, paskiau pardėj apsiprekint savaitei.važiuosim pas draugą greit, tai šeštadienis toks ramus.
Oras tai fantastiskas. Nuejom tryse iki Iki, deja, dukrai turejau ciulpinuka uz tai pazadet.
Tigis kita savaite rodo tuos salcius. Nusausim pas tevus treciadieni, o tai vis viena i lauka neiseisim. O pakeliui dukros drabuzelius atiduosim. Vo kokua as gera
Medalio noriu
Labas mergaites
Vyresnėlis sako mama sedėdamas galiniuose suoluose kas lentoj parašyta nematau. Tai šnd važiavom tikrinti akių. Kaip tik artėja jo gimtadienis, tai sakau čia(akiniai) nuo manęs tau gimtadienio dovana
Paplonėjo piniginė nemažai.
Pietums kebabų parsinešėm. Nu gi būna, jog nėra nuotaikos gaminti
Vakar po ilgos ilgos ilgos pertraukos pasidariau gelinį lakavimą. Ech kaip faina matyti gražias rankas
Vaikai filmuką per teliką žiūri. O aš kokį filmą pasijungsiu per kompą
Šeštadienis
LYŽUKA, aha bandyk daryti pertrauką.
Galbūt nagas nebepriima gelio.
Kaip man laikys aš nžn. Visgi mano darbe labai daug rankos "draugauka" su vandeniu,karščiu. Tai pačiai įdomu kiek laiko gelis bus ant mano nagų
Aha, aš čia kažkada taip pasvarčiau, kad man reiktų naujų akinių, bet ai, gal kada vėliau. ir maniškis sako "tai nuvažiuojam nupirksiu tau", tai mano pirmas klausimas buvo "bent įtari KIEK tai kainuos"