Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Saulės nera ir panašu nebus verysad.gif, o nuotraukų lauksim smile.gif
Atsakyti
Pas mus pro greit skrendančius debesis vis švysteli ir vėl pasislepia.
Atsakyti
Sninga jau pas mus
Atsakyti
Gerai dar sniegas, aš labai džiaugiuosi, juk tik vasario pradžia. Seniau tvoros pyškėdavo nuo šalčio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 06, 12:08)
Gerai dar sniegas, aš labai džiaugiuosi, juk tik vasario pradžia. Seniau tvoros pyškėdavo nuo šalčio biggrin.gif

ai nea, man pavasaris na toks kaip gegužės men nepabostu niekad , sutikčiau žiemą išmainyt i kokius 5 men gegužio smile.gif
Atsakyti

Ojei, ausys ne kas 4u.gif, neseniai tą perėjom ax.gif. Prašykis pas bet kokį gydytiją, juk tokios ligos nesusiplanuosi. O jei šiandien per sunku, duok ibumetino pagal svorį dozę, o važiuok su mažiuku sava eiga. Nes gydytojas nieko kitaip nepaskirs. Nebent kraujas rodytų, kad antibų reiks. Bet tą galės ir ryt parašyti.

Buvo su vyru pas gydytoja. Tai abieju ausu uzdegimas ir israse antibiotiku, nes nuo slogos jai. Tik vat vaikis nenori pamiegot, bus pikts pas gydytoja. Neisejom ilauka, nes labai stipriai snigo, o namie ilgiau kaip 30 min nepamiega.

Atsakyti
Labulabu. Šalta lauke. Nesušalkit. Nors gal gerai - virusai iššals. Darbe dar gripas sukasi. Svarbiausua atėjo naujokė laimėjusi konkursą. Dvi dienas padirbo ir šiandien susirgo. Įtariat kaip nepatogu....☺
Atsakyti
Labas rytas uzpustytas, gavom sniego mirksiukas.gif kelkites greit visos bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus vakar buvo kandidatė jau atėjus nauja. Darbo skelbimo niekur nebuvo, tai ar tik ne iš savų kažką kiša...
Atsakyti

Labulabu. Šalta lauke. Nesušalkit. Nors gal gerai - virusai iššals. Darbe dar gripas sukasi. Svarbiausua atėjo naujokė laimėjusi konkursą. Dvi dienas padirbo ir šiandien susirgo. Įtariat kaip nepatogu....☺

Kad ir kaip nesmagu, bet tokių dalykų nesuplanuosi.

Atsakyti

Labas mergaitės.

Šalta tikrai  :) 

Sniego nė gramo pas mus, bet ir nereikia!!!!!!!!! :) 

Tai šnd niekur neisiu-sedėsiu šiltuose namuose :D​ 

Atsakyti
Pas mus pusto. Aišku, sniego nedaug, bet tą smagiai nešioja.

Einu į renginį apie pašto ženklus bigsmile.gif
Atsakyti