Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

o pas mus labai graži saulėta diena. Bet pasiklausus prognozes tai tas -18 kažkur LT visai nežavi blink.gif
šiandien aplamai gera diena. Dirbu įprastu ritmu ir vat NElaukiu kada įmes dozę dokumentų (dozė tai 250 vnt). Bet nuo pat ryto vis dar neįmeta...gal duos dievas užmiršo smile.gif taip gera...kai į sm darbe įlysti yra laiko biggrin.gif tokia pilnavertė pasijunti smile.gif
kas vakarienei? aš nežinau....
Atsakyti
V-rine bet lyg girdejau kad jusų sitsemoj kažkokie tai atšaukimai tuo klausimu vyksta?Ar čia ne jums o tik del mokejimu? Nu žodžiu girdejau kažkur skambinant biggrin.gif

Kas vakarienei gero? Aš tai galvoju kopūstus troškintis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 09, 15:07)
V-rine bet lyg girdejau kad jusų sitsemoj kažkokie tai atšaukimai tuo klausimu vyksta?Ar čia ne jums o tik del mokejimu? Nu žodžiu girdejau kažkur skambinant biggrin.gif

taip, mėnesiui atidėjo išieškojimus. trydos nebėr smile.gif bet tas mėnuo viens du ir pralėks.... smile.gif

aš mėsos turiu išsiėmus tai kokį ragu su bulvėm morkom gal susuksiu. Nelabai kas nori bet aš nieko gudriau nesugalvoju. Plovas buvo nesenai, dar galima būt su perlinėm- bet kol tos perlinės man išvirs.... na pagalvosiu smile.gif
Atsakyti

apsiverte vaikis nuo pilvo ant nugaros ir ziuri i mane su tokia keista veido israiska - mazdaug kas cia buvo? Ateina laikas kai negalesiu ant lovos palikt, reiks traukt manieza.

Atsakyti
Labas rytas.
Gal kuri buvote V. Bagdono pasirodyme, ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 10, 06:52)
Labas rytas.
Gal kuri buvote V. Bagdono pasirodyme, ar patiko?

Labas rytas?
to senojo aktoriaus? Buvo pas mus atvažiaves tik girdejau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Mjooo, tas šaltis man nepatinka, ypač kai vienintelis turimas transportas yra Škoda su laidais.
Nu gal kada ir turėsim tą naują (nu kokių 13 metų senumo) mašiną bigsmile.gif
O žentukas yra toks potencialus, aišku, oficialiai neįregistruotas. Merga dvyliktokė ir nervų kamuolys šiuo metu (nelįst į akis).
Atsakyti
Aš tai vakar Kaune vakarieniavau. Labai skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 02 10, 12:01)
Aš tai vakar Kaune vakarieniavau. Labai skaniai smile.gif

Kur? Kaip? Ir aš noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2017 02 10, 13:24)
Kur? Kaip? Ir aš noriu  bigsmile.gif

Restoranas DIA. Žiauriai geras steikas buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau savaitgalis smile.gif

Vakariene gaminasi,prisedau su bandele ir kakava biggrin.gif Eisim paskui tv paspoksot smile.gif
Atsakyti
Pas Bagdoną nepavyko, susirgo, nukėlė . Tas pats, Lyžuka, nejaunas jau.

O prisivalgiau taip skaniai, kad net į restoraną nenorėčiau biggrin.gif - bulvių su silke ir marinuotais pomidorais smile.gif
Atsakyti