Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sveikutes

Mes jau trecia diena valgom belgiskus vaflius. O gavosi kaip...nusibaige amzelis mano sumustiniu keptuvui. Vaikai istisai jame sumustinius i mokykla kepe. Tai reikejo naujo. Turejau niekai neisleista Megos ceki, kur kaledom dovanu gavau. Nu sugalvojau kad vaziuoju ir uz ta ceki nauja keptuva sumustiniams nupirksiu. Nuvaziuoju.. Kiek koki ziuriu nu visi tokie pigus klibantys...vienkartiniai. Ir bac matau tefal keptuvas su keiciamais viduriais kur baziniame variante sumustiniu forma, meduoliu forma, kebabu forma ir belgisku vafliu... Stovejau glosciau... Kaina didoka... Nu bet tvirtas kokybiskas daiktas.. Iki gyvenimo galo dziaugsiuosi... O dar atskirai dasipirkti galima 8 visokias formas. Zodziu atsikvepiau ir nusipirkau. Tai va ismeginu dabar ja. Tris dienas belgiskus vaflius kepu vaikams.. Vis praso. Su ersketuogiu uogiene. O pietums jau pasiruosiau kebabus bandysiu kepti.

Atsakyti
Sveikos.

Krp būk gerutė pažiūrėk intere senukų psl nėr tokios keptuvės ? Šiandien akcija kaip tik tai ir aš noriu. 😉

Kaip kauke šalta. Siaubingai....
Atsakyti

https://www.senukai....fal-sw854d/4pzf

Sitas. Nu jo susinervinau... Pirkau tai be nuolaidos 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 11 vasario 2017 - 14:39
QUOTE(karapuzike @ 2017 02 11, 14:37)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.senukai.lt/p/sumustiniu-keptuvas-tefal-sw854d/4pzf'>https://www.senukai.lt/p/sumustiniu-keptuvas-tefal-sw854d/4pzf</a></p>
<p> </p>
<p>Sitas. Nu jo susinervinau... Pirkau tai be nuolaidos </p>

Nesinervuok. Tigis čekį turęjai.. .o šiaip gera ? Paprasta vafline nesitraformuoja ? kas per meduolių formos? O tai ji ne ant ektros - apie kokius elementus ten rašei ? Kaina nemaža. Jo. Tai va blaškausi....☺
Atsakyti

Ant elektros. Nu susispaudzia. O viduj keiciasi formos ir vis kitus dalykus kepi.

Va pirmas mano kebabas

Atsakyti

https://youtu.be/B7A36uc6iu4

Va filmukas apie sita daikta

Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2017 02 11, 14:20)

<p>Va pirmas mano kebabas</p>

kur? įkėlei foto? ax.gif

vieną kart kepus tik belgiškus vaflius biggrin.gif
Atsakyti
karapuzikai, fainas daiktas smile.gif

aš po masažo, tai visai faina.. reiks eit kesadilijų kept ax.gif
Atsakyti
Kebabas matosi tik naujoje versijoje. Specialiai jungiausi pažiūrėt. Nu niam niam atrodo.... o tas vaflių receptas koks sunkus ypatingas irbrangus ? O kebabų tą blyną kepat ar perkat ? Va dėstau mintis kiek man to daikto reik ☺

Cartman kas per masažai ? Kursas sveikatai ar vienkartinis grožiui ?

Ką kitos veikiat ? Aš verdu daržoves baltai mišrainei ☺ buvau pas mamą , buvo draugė kavos užėjusi ir va taip ramiai šeštadieniauju. Išėjo dukra pas babą , kvietė bulkučių parsinešt iškeptų. Nu tai vaaalgysim ☺

Katę skiepijom šiandie. Tai visą dueną ant radiatoriaus guli...silpniau vargšei....tai kažkaip ramu namuose ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 vasario 2017 - 17:35

Receptas paprastas. Yra knygute.. Sviestas pienas kiausas miltai vanile... Nu nieko sunkaus. O kebabans vakaryksti orkaitej kepta kumpi suplesiau nupirkau lavasu maksimoj. Salotu pripjausiau ir mojo mango majonezo.. Gavosi skaniai.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 11, 16:32)
Kebabas matosi tik naujoje versijoje. Specialiai jungiausi pažiūrėt. Nu niam niam atrodo.... o tas vaflių receptas koks sunkus ypatingas irbrangus ? O kebabų tą blyną kepat ar perkat ? Va dėstau mintis kiek man to daikto reik ☺

Ką kitos veikiat ?  Aš verdu daržoves baltai mišrainei ☺ buvau pas mamą , buvo draugė kavos užėjusi ir va taip ramiai šeštadieniauju. Išėjo dukra pas babą , kvietė bulkučių parsinešt iškeptų. Nu tai vaaalgysim ☺

ak tai va galvoju ko nesimato. man iš laptopo pasijungia sena versija, nebent reikia eiti į IE, o iš telefono pasijungia nauja,taip ir mėtaus

aš sunaudojau brokolį jau besiprašantį, ir išviriau sriubos, na trintos. visai nieko, yra plovo, tai jau ryt nedarysiu nieko, kol nepabaigsim.
šiandien turėjau būt vestuvėse, bet išvažiavo maniškis vienas, nes aš truputį ne kaip jaučiuos, tai nenorėjau. tai dabar viena namie, neįdomu. gal reiks darbo laptopą įsijungt,gal kas bus.

noriu kept morkų pyragą, bet gi prisiminiau, kad jauciu orkaitej kaput vėl. viršus nekepa, nes kai kepiau bagetes aną kart tai viršus visai neapkepė unsure.gif *****, antrą kart jau tas kaip jį pavadint, kur įkaista, sugenda. nežinau kada dabar reiks pasikviest, kad sutvarkytų, nėra kada, o be orkaitės tai negaliu tikrai. vėl bus 50eur.tai jau pusę orkaitės naujos sumokėta su pirmu kartu, nu absurdas, kai tokie dalykai pradeda gest.

neprisiruošiu supaveiksluot ir sudėt skelbimus. reikia atsikratyt kai kurių daiktų, sulčiaspaudė,nagų lempa, elektrinė širdelių blynų keptuvė.. buvo vienkartinės u-gaidos ir nebenaudoju, tai tik užimą vietą.

Atsakyti

As irgi turii daug nereikalingu. Kaupiuosi sufotkinti ir parduoti... Mikrobangine sildytuvas geras lauko baldai.. Roges.

.

Atsakyti