Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Labas meraites :) 

KARAPUZIKE,oi kokį fainą daiktą nusipirkai :bigsmile: 

Šnd pusryčiams aš ir ale kebabus dariau :) 

Mano atostogos the end.

Ryt į darbą.

10 dienų be išeiginių reiks dirbti.

Stiprybės man  :D 

Ta proga kokį filmą pažiūrėsiu :)​ 

Atsakyti
aš šiandien tikriausiai kokis 3 kg priaugau. valgau ir gulėjau, gulėjau ir valgiau unsure.gif unsure.gif bet manau turiu teisę po tokios sunkios savaitės, o dar nelengvesnė laukia. bet jaučiuosi taip va kad dar vienas kąsnis ir jejbogu sprogsiu.... unsure.gif
Atsakyti
Aš po darbo. Iki pat pusės 7 prabuvau. Dabar svečių laukiu. Net ir nelabai laukiu biggrin.gif , bet jau buvo sutarta, tai... Vėloka rolleyes.gif

Faina keptuvė, gal ir man reikia...

Daratėja, Vrine, laikykites, jūs stiprios 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
Nu tikrai faina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 vasario 2017 - 20:10
nu blyn mergos visų neišpirkit... biggrin.gif ;0 keptuvių, nes aš jai sugalvosiu kad reik tai ryt pirksiu smile.gif na vž man palikit...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 11, 20:58)
nu blyn mergos visų neišpirkit... biggrin.gif ;0 keptuvių,  nes aš jai sugalvosiu kad reik tai ryt pirksiu smile.gif na vž man palikit...

Turim panašią tai beligiskus vaflius tik kartą ir kepame riebus jie man na gal du kartus, kebabus retsykiais dukra darosi bet šiaip tai dabar aplamai uuzmesta stovi
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 12, 11:35)
Turim panašią tai beligiskus vaflius tik kartą ir kepame riebus jie man na gal du kartus, kebabus retsykiais dukra darosi bet šiaip tai dabar aplamai uuzmesta stovi

Parduok papigiai 😄☺ kam rau reik.... aš nzn irgi ar pirksiu. Faktiškai reikia tik sumuštiniams. O sumuštiniams ir pigesnę galima. Kebabus kaži ar kepsiu . Vaflius gal por kartų.... man gal labiau dideiems vaflams reiktų keptuvės. Va kad vietoj kebabų būtų dideliems vafliams tai čiupčiau nemąstydama.

Škandalinamės su dukra nuo labu ryto. Sakė baisesnių tėvų nebūna. O aš vis maniau kad vaikai mūsų išlepinti be darbų užduočių ir pareigų o pasirodo tėvai žiaurūs nes nenupirko kilkių pomidorų padaže.....

Lyžuka kas per daigeliai jau pas tave šalia tų kaktusų ant palangės ?
Labos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 vasario 2017 - 12:08

Vrine, atsiusk ja man. Ir darbo duosiu ir vafliu . busiu blogesne. Dziaugsis grizusi :)))

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 12, 10:57)
Parduok papigiai 😄☺ kam rau reik.... aš nzn irgi ar pirksiu. Faktiškai reikia tik sumuštiniams. O sumuštiniams ir pigesnę galima. Kebabus  kaži ar kepsiu . Vaflius gal por kartų.... man gal labiau dideiems vaflams reiktų keptuvės. Va  kad vietoj kebabų būtų dideliems vafliams tai čiupčiau nemąstydama.

Škandalinamės su dukra nuo labu ryto. Sakė baisesnių tėvų nebūna. O aš vis maniau kad vaikai mūsų išlepinti be darbų užduočių ir pareigų o pasirodo tėvai žiaurūs nes nenupirko kilkių pomidorų padaže.....

tai ir nepirk tu jos, jei nežadi daug vaflių kept. vien sumuštiniams tikrai pigesnę rasi. aš pirkau tokią trys viename dėl to, kad buvo gera nuolaida, ir praktiškai gal tik 10 eur daugiau nei sumuštinių. manoji sumuštinių buvo sugedus.. man patinka sumuštiniai kartais toj tiesioj, na kur ala kebabams, o ne tie trikampiukai, gal net toj duagiau darau. pas mus yra ir kavinėj pvz pusryčiams, ar darbe gali užsisakyt, crock monsieur vadinas biggrin.gif o crock madam su kiaušiniu tuo skystu ant viršaus.

tavoji tai su charakteriu tokia žiūriu, bet gal ir paleipinta, aišku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2017 02 12, 12:41)
<p>Vrine, atsiusk ja man. Ir darbo duosiu ir vafliu . busiu blogesne. Dziaugsis grizusi smile.gif))</p>

Aš sakiau pavasarį reikia įkokį kolūkį leisti kokį 1 ha burokų paravėt. sužinotų pinigų vertę. Ar įmaxsimą kokiam mėnesiui. O dabar visko pilna tik kilkių nėra. Tai sakė kiti tokiuose namuose jau seniai būt ...nu nesakysiu ką padarę. Labai vieša čia. Bet sakiau las psichologą galėsi eiti..... dabar guli susisukusi. Jai ryškiai tokia užvėlinta paauglystė.
Atsakyti

Jums juokinga bus, bet as nesusitvarkau su saviske rimtai  :unsure:

Labas

Atsakyti

Vrine. Maniske irgi prie tinginio. Bet baisiai gyvunu myletoja. Sutariau vasara leisiu i gyvunu prieglauda savanoriauti. Gales ten juos auginti. Supras kad glostyti negana.. Pirma reikia narvus valyti ir pacius maudyti priziureti. O dar nori i veterinarija stoti.. O savanoriavimo praktika tasku duoda stojant.

Sun . o ka tu nesusitvarkai? Gi leliukas ten

Atsakyti
mes masažo pamokos dovanų kuponą turėjom, tai per metus pagaliau susiruošėm vakar nueit išnaudot biggrin.gif

Vrine, primink kiek metų taviškei?
Atsakyti