Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sunfl. kaip jūsų "ligoninės priimamasis" laikosi?

Aciu, jau geriau. Laukiu kada pasveiksim, atsibodo sedet namie :D

Labas

Labai grazios geles labai. As neseju, perku.

Ir katukas grazus :)

Atsakyti

As Lidl buvau, sian dziugo siuris ir skilandis lentynuose karaliauja, tai pagriebiau pora skilandziu biggrin.gif300gr. 2,99 smile.gif

Bet tas skilandis tai nesuprast kieno gamybos nes  ir lenkiškai ir lietuviškai prirašyta☺

Sunfl. Sveikit. Bet pirkt turguj iš babučių tas smulkias gėles tai irgi kosmosas. Seniau  litais tiek imdavo dabar eurais. Balkonui tai reiks pirkti nes nesugebėsiu tokių kaip Lyžuka nesugebėsiu užsiaugint. 

Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš prasta sodietė, aha, nieko nesėju, išskyrus meilenius.

Buvau mugėje, pirkau Sigutės Ach knygą su autografu, ir dar Dalios Ibelhauptaitės parašą gavau blush-anim-cl.gif . Ir nusifotkinau su abiem, bet labai gėdijausi blush-anim-cl.gif
Ir dar telikas, sakė, mane rodė biggrin.gif

Bet viskas, segu dabar aš, dvi dienas jaučiau, kad virusą gaudau, o šiąnakt miegojau tik 4,5 val, tai jis mane ir įveikė, šūdinai jaučiuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 23 vasario 2017 - 22:24

Bet tas skilandis tai nesuprast kieno gamybos nes  ir lenkiškai ir lietuviškai prirašyta☺

Sunfl. Sveikit. Bet pirkt turguj iš babučių tas smulkias gėles tai irgi kosmosas. Seniau  litais tiek imdavo dabar eurais. Balkonui tai reiks pirkti nes nesugebėsiu tokių kaip Lyžuka nesugebėsiu užsiaugint. 

As per akcijas perku. Neturiu nei laiko, nei vietos, nei noro seti.

Pempe12 daug sveikatos!

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 02 23, 22:34)

<p>Pempe12 daug sveikatos!</p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 23, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KolJe" data-cid="71462366" data-time="1487857376"><div><p>As Lidl buvau, sian dziugo siuris ir skilandis lentynuose karaliauja, tai pagriebiau pora skilandziu vartotojo įkelta nuotrauka300gr. 2,99 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Bet tas skilandis tai nesuprast kieno gamybos nes  ir lenkiškai ir lietuviškai prirašyta☺</p><p></p><p>Sunfl. Sveikit. Bet pirkt turguj iš babučių tas smulkias gėles tai irgi kosmosas. Seniau  litais tiek imdavo dabar eurais. Balkonui tai reiks pirkti nes nesugebėsiu tokių kaip Lyžuka nesugebėsiu užsiaugint. </p>

Lietuviskas. Tauragės smile.gif

Pempe,sveikatos.
Man I vakara Gerkle perstet pradėjo. Arbatos isgeriau. Dukra koso,sausu kosuliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 23 vasario 2017 - 23:52
Miegat dar biggrin.gif

Vejas uzlango koks, net svilpia. Saule sviecia smile.gif
Atsakyti

O pas mus sninga. Žiema grįžo. Tik kad gana stipriai, tai vėl neišeisim į lauką :-( Vakar buvo stiprus vėjas ir lijo, tai ir likom namie.

Atsakyti

Vaikis sianakt pramiegojo viena valgyma. Prabundu 4.40, papai jau persipilde. Ziuriu mazius soske kad ciunkina ir neimiges kietai. Bet niekaip neprisimenu kad buciau jam ta soske davusi, ir kodel nespjove lauk ir neprase valgyt, ir kodel neimigo? Tai pakeiciau sauskelbes ir daviau pavalgyt. Valge noriai. Tik ryte per miegus kad pradejo verkt, tai tik papukas burnoj nuramino.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 24 vasario 2017 - 11:33
Sveikos,
mamytės ir jų vaikeliai smile.gif

tai vėl žiemos sulaukėm...vieversį sugrįžtantį išbaidysim su tokiais orais smile.gif

savaitgaliu kvepia . gerai smile.gif
Atsakyti
Savaitgali turesiu sveciu, drauge atvaziuoja smile.gif Cepelinus darysiu,varskes apkepa kepsiu smile.gif

Atsakyti

As sese turejau sveciuose. 

Ka savaitgali valgyt gamint neisivaizduoju  :oh:

Atsakyti