Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Ačiu bigsmile.gif

mano nuotrauka, na ten jau vienas, isodintas i toki senoviška kubilą, visa laika pavasari i kompanija del grožio sodinu ir pelargonija, bet jis ja greit užgožia ir čia 1 daigelis tik jo pasodinta, mačiau kai loveliuose sodina matyt kai jam truksta vietos kukliau auga:
čia jau internetine nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2017 - 16:07
mūsų rudanosytė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vrine, čia katyte - modelis, jau FB ja grožėjausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 22, 09:17)

dėl mokslų- tai išvažiavus ir aš verkiau. Ir sakiau mesiu viską nieko man nereik... ir pas mamą sėdėsiu.... pažįstu net vyrus kurie verkė ir mesti mokslus norėjo.... o dabar jų  į namus nebegali prikviesti mamos aplankyti... smile.gif
mano dukra irgi įtariu verks, nes naminė tokia...
bet ar tai blogai? smile.gif

Nu jūs duodat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 15:27)
Na va mano mixai smile.gif
[url=http://

Oho, grožiai wub.gif . Nori pasakyti, kad pati sėji????? Tiesiai į didelį vazoną? Ar kur?

QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 22, 19:24)
mūsų rudanosytė  biggrin.gif
[url=http:

grožis wub.gif
Atsakyti
Laba,man ilgasis savaitgalis, su serganciu vaiku. Koseja, uzkimus,gerkle skauda,tempa 35. Termina gavom tik vakare pas gydytoja. Tai jau tarnaites pajungtos,beliko su sluota praskrist. Eisiu gal dar nagu susitvarkyti,jei vietos tures,seip sestadieniui turiu termina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 22, 22:01)

Oho, grožiai wub.gif . Nori pasakyti, kad pati sėji????? Tiesiai į didelį vazoną? Ar kur? 
grožis  wub.gif

oi tikrai ne į tą vazoną bigsmile.gif , seju kovo pradzioj , galima jau ir dabar, tada pikuoju i didesnius vazonus , tada į šiltnami dar išgabenu prieš sodinant į lauką, žodžiu iki tokių žiedų ilga kelionė per kopas mirksiukas.gif
Atsakyti
labos,
jo pempe tokių vazonų jei tiesiai sėsi daug ant palangės neprisidėsi biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif nu čia pvz kaip kur šlamutis Lyžukos auga biggrin.gif biggrin.gif nu pipiec Pempe kokia tu prasta sodietė .... tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

o tas pelergonijas kur žydi baisingai gražiai (ar ten pelergonijos?) irgi pati užsiaugini ar perki?

nusipirkau bakopų. baltų ir bordinių. Laikas jau sėt kaži?

ku kitos?
man šiandien ėdra. valgau viską kas valgoma. Ėdu gal tiksliau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sunfl. kaip jūsų "ligoninės priimamasis" laikosi?
Atsakyti
Gali Vrine set, bet gali ir palaukt, vistiek i lauka be kokio gegužio vidurio ta pramse kai jau baigias šalnos neneši, nors pas tave balkonas stiklintas turesi kur laikyt

tos rožines tai pilnavidures petunijos iš seklu pačiosseta, o baltos pelargonijos ir atžaleliu , dave gera sm'ietė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 vasario 2017 - 15:01
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 23, 14:54)
Gali Vrine set, bet gali ir palaukt, vistiek i lauka be kokio gegužio vidurio ta pramse kai jau baigias šalnos neneši, nors pas tave balkonas stiklintas turesi kur laikyt

aišk. mano vienas įstiklintas balkonas tuo metu pomidorais būna "užkaltas", kitas įstiklintas vaikų žaislų bordakas- tai ten negaliu nešt nes neliks nieko smile.gif o trečias nestiklintas... tai dar palauksiu kokis tris savaites vadinasi smile.gif
Atsakyti
oho Vrine, balkonais bagota biggrin.gif
Atsakyti
As Lidl buvau, sian dziugo siuris ir skilandis lentynuose karaliauja, tai pagriebiau pora skilandziu biggrin.gif 300gr. 2,99 smile.gif
Atsakyti