Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

V-Rinė kad nesedim mes namie. Taigi i darzeli istisai vedziau. 

Manau, kad susalau, o dukra nuo manes uzsikrete. Plius sestadieni gimtadienyje buvom, kur buvo daug vaiku.

Atsakyti
Sunfl. sušalimo užsikrėsti negalima.... na jei čia sakai kad dukra nuo tavęs smile.gif
mes šiemet tfu tfu tfu gal būsim prasisukę be gripų ir panašiai. Dar kartą tfu tfu tfu ir į medį bar bar bar smile.gif bet nei vienas nesirgom...
Atsakyti

Labas  :) 

Vedžiau Luknę į darželį ir džiaugiausi, wow koks fainas oras  :)  Saulė bandė lysti, nešalta. 

Mintyse jau pavasaris pavasaris :D 

Grįžusi dar nuėjau pamiegot.

Atsikeliu-sniegas už lango  :oh: 

Joooo tikrai pavasarį db jaučiu  :laugh: 

Aš Klp studijavau, tad man niekur nereikėjo išvykt, tad ašarų jokių nebuvo :)

Atsakyti
Oras pasmus nelabai fainas, tik tiek kad nelyja ir nešalta , o saulutes nera cray.gif

Nusipirkau seklu reiks savaitgali kažka dandyt set
Atsakyti
Lyžuka, o ką dabar jau sėsi?
aš gazanijas savaitgalį jau pasisėjau, daugiau neturiu ko sėt. Pomidorai ne mano stichija ir ne mano ūkis smile.gif vyro čia... o iš gėlių nežinau ką daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 22, 14:06)
Lyžuka, o ką dabar jau sėsi?
aš gazanijas savaitgalį jau pasisėjau, daugiau neturiu ko sėt. Pomidorai ne mano stichija ir ne mano ūkis smile.gif vyro čia... o iš gėlių nežinau ką daugiau smile.gif

sesiu toki šlamuti ir bakopas, tiksliau dabar tik šlamutį, spes dar tos bakopos ir petunijos ir veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 14:13)
sesiu toki šlamuti ir bakopas, tiksliau dabar tik šlamutį, spes dar tos bakopos ir petunijos ir veliau smile.gif

o bakopos užauga normaliai? ar jų daug reikia sodint vienan vazonan kad užpildytų? ar tu ne į vazonus juos sodini?
ir man reik galvoju.... sunkiai auga šiaip?

o šlamutis koks? čia tie pilkalapiai tokie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 vasario 2017 - 14:22

Manksteles maziukui sia savaite atsauke. Ech... O noriu pradet sportuot, eitume abu, kur uzsiemimus veda kineziterapeute. Bet dabar nezinau nuo kada uzsirasyti.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 22, 14:21)
o bakopos užauga normaliai? ar jų daug reikia sodint vienan vazonan kad užpildytų? ar tu ne į vazonus juos sodini?
ir man reik galvoju.... sunkiai auga šiaip?

o šlamutis koks? čia tie pilkalapiai tokie?

normaliai užauga, į vazonus sodinau, bet aš gana tankiai, nes į vidutini pakabinama vazona sugebejau ikišt biggrin.gif du daigus pelargonijos ir du bakopos tai ankštoka buvo, o loveliuose jau rečiau sodinau tai labiau išsikerojo, šiaip tikrai lengvai auginama ir kaip fonui labai tinka pvz prie pelargoniju

einu nuotrauku paieškot

aha pilkalapis , šita pirmi metai sesiu nežinau nieko kaip seksis

Pikkolo, o tai pati ar neesi nužiurejus kaip mankština?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2017 - 15:32

Pikkolo, o tai pati ar neesi nužiurejus kaip mankština?

Tai kad mankstose dar nebuvom, tik masazuose. Siandien turejom pirma karta eiti, bet atsauke, ir siandien gavau zinute, kad visa sia savaite nebus. O kovui registruoja tik nuo penktadienio.

Atsakyti
Na va mano mixai smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

čia nera labai kur jai plestis, kažkada buvau tik begonija ir ja pasodinus i dideli bliuda tai galingai išsikerojo smile.gif, bet ji atlieka savo darba pridengdama šonus vazonu ir tuom man patinka
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2017 02 22, 15:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71459842" data-time="1487768891"><div><p>Pikkolo, o tai pati ar neesi nužiurejus kaip mankština?</p></div></blockquote><p>Tai kad mankstose dar nebuvom, tik masazuose. Siandien turejom pirma karta eiti, bet atsauke, ir siandien gavau zinute, kad visa sia savaite nebus. O kovui registruoja tik nuo penktadienio.</p>

a supratau, kad dar nebuvo ko nusižiuret smile.gif
Papildyta:

čia šlamutis lapkričo men, atsparus šalnoms kaip reta ir net nedideliam sniegui biggrin.gif, jau suvalges šalia pasodinta pelargonija bigsmile.gif ir dydis mazdaug 1,5 x 1,5 m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2017 - 15:30
Lyžuka gražu pas tave....

o šlamutis čia vienas toks??? tavo čia ar iš interneto nuotrauka? bigsmile.gif
Atsakyti